Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım ah bir cesaretini toplayabilsen mutlulukların en güzeli bulacak seni ama cesaret edemiyosun.inanki bu güzel duygu için mücadeleye değer elinden gelen ne varsa yap 2011 sana en güzel mutlulukları versin...

iyi akşamlar kızlar
size sorularım vardı bnm
doğum yaptıgım hastanede 6 hafta sonra gel rahim toparlanmışmı kontrol edelim dediler
ama burada okudugum kadaryla ölü doğumdan sonra tahliller filan yapılmış kan pıhtılaşması genetik tahliller hormon tahlilleri bana hiçbir dr bişi demedi
başka bir dr da ilk regl ını gör öyle gel dedi
ilk gebeliği sağlıklı olup da ikinci gebeliğinde kan pıhtılaşmasından kaybedenleri filan duydum sizce ne yapayım
dr um bana öyle bişi demedi ama ben yaptırayımmı
sebep kordon dolanmasıydı acaba ondan dolayı mı gerek görmediler

Kordon Dolanması anneden ve bebekten bağımsız bir olay.Maalesef dışarıdan müdahele olamıyor.
O sebeple istememişlerdir belki.

Kordon Dolanması anneden ve bebekten bağımsız bir olay.Maalesef dışarıdan müdahele olamıyor.
O sebeple istememişlerdir belki.

ya durumumu biliyorsun
takdir öyleymiş sebebi o oldu ama
bebek ölümlerinin ardından muhakka yapılıyormuş tester benden istenmedi
yine her ihtimale karşı yaptırsammı diyorum

sağolasın papatya
kordon dolanması ne annneyle ne babayla alakalı cnm
tamamen bebeğin anne karnındaki hareketlerinden kaynaklanıyor bebekle de alakalı değil ondan dolayı otopsi yaptırmadık
sanırım aklıma bişi takılmamaı için yaptırmalıyım testleri
37. günüm bugün haftaya rahim kontrolum var benim
bir sorum daha var
rahim muayenesi karından mı yoksa alttan mı yapılıyor

slm kızlar bir kaç gündür giremedim umarım her kez iyidir ...

maytap adına cok sevindim canım inşallah güzel haberler vereceksin bize bence bu sefer olucak canım içime doğuyor inşallah olucakk

selencim iptal etmen yerinde karar olmuş leken arkadaşlar dediği gibi bence de yerleşme kanamasıdır bol bol dinlen canım

Sen nasılsın Gamze'cim herşey yolundamı enfeksiyon için doktora gidicektiniz eşinle ne oldu gittinizmi??

gecen yil Aralik 30 da evde test sonucu hamile oldugumu ögrenmistim..Reglim 10 gün gecikmisti .o ay rahim gilmi cektirdim ve sol tüp kapali,sagda gecis darligi cikti ve doktorum bana,hamile kalman imkansiz,laparaskopi yapip bakar,acmaya calisiriz olmazsada tüpten baska sansin yok demisti.Esimse tüp ,yada asilama asla yaptirmaz,cpnkü cocuk istemiyordu Aralik 2 de HSG cektirip sonucu alincada,o kadar aglamistimki ,göz yaslarim,geceli gündüzlü hic bitmedi,kendimi odaya kapayip hic birsey yemeden icmeden 28 gün agladim,Cünkü benim icin o rapor sonucu herseyi bitirmisti,buna ragmen ovülasyon gününüde kacirmadim,.:)) 10 gün gecikmeli olunca stresten,yada filmden geciktigini düsüne düsüne ,bir arkadasiminda israriyla test alip yaptim..

30 aralik 2009 benim hayatimdaki en güzel gün oldu,mucizelere inananan ben ,bir mucize yasadim yeniden..O günü hayatim boyunca unutmayacagim...Sonrasindad 23 Martta bebegimin 4,5 aylikken kalp atisini göremedigim o günü ve sonrasinda hastanede gecen 5 günü..Hayatimin en mutlu ve aci anlari..Daha evelde 2 bebek kaybettim ama 3 ayi doldurmamislardi ve doktorlar olabilirlilikler arasinda söylediler,,onlarinda acisi coktu ama ben o zamanlar 3 ay dolunca birsey olamz sanirdim..

Bu gün yime 30 Aralik o gün geldi aklima..Simdi listede adim varya 5 Ocak..O gün icinde bir mucize bekliyorum,bu sefer sag tüpüm acik,cünkü lap oldum..

Allahimdan tek dilegim 2011´de bizi sevdiklerimizden ayirmasin..Kucagimizi bos ,boynumuzu bükük birakmasin...

Herkese iyi geceler..

Son düzenleme:
*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π___.♥gönlünce olsun♥
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*

günaydınlar umarım herkes iidir , bizde iiyiz çok şükür ağrılarla kasılmalarla bu haftalara geldik çok şükür,bugün kontrolüm var inş. güzel haberlerle dönerim.

İnşallah yeni yılda yeni mucizen seninle olur arkadaşım 2011 bizlere uğurlu gelir umarım..

gamze nerelerdesin.....sen nasılsın???????umarım herşey yolundadaır.....bizi hbukadar uzun habersiz bırakma....

günaydın kızlar nasılsınız...ben yeni tedavi kararından sonra daha pozitifim sanki...yada tedavi fikrinden önce kafam daha karışıktı... sanki şimdi daha rahatım...bakalım sonu ne olacak???bidahaki adet 20ocak gibi....kısa protokol olacakmış...yani adetin 2.günü başlanacak ve şubat 10 gibi transfer.....geçen senede mart 18di transfer....tarihlerin yakın olması biraz korkutuyor...

herşey gönlümüzce olsun inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…