Dinleniyorum elimden geldiğince hayırlısı artık cuma günü doktora gidiceğim tekrar..sen nasılsınn??cimcimeni öp yerimee :)
2011 çok güzel geliyor kulağa söylendiğinde. İnşallah bütün melek annelerine uğurlu gelecek.
Ben bir mucize bekliyorum hayattan. Bütün şartlar uygun olsa. Karşıma bir dr. çıksa. Elimden tutsa. Bak sen de anne olabilirsin dese ve beni öyle bir tedavi ve takip etse ki hiçbir sorunum olmadan gebeliğimi son haftalara getirsem ve bebeğimi kucağıma alabilsem. İşe gitmek zorunda olmasam. Çevremde gebeliğim boyunca beni üzebilecek hiçbirşey olmasa. Enfeksiyon olmasa. Ve bütün bunlar için öncelikle psikolojikman hazır olsam.
2011 bana bunları verebilecek mi????
arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...
iyi akşamlar kızlar
size sorularım vardı bnm
doğum yaptıgım hastanede 6 hafta sonra gel rahim toparlanmışmı kontrol edelim dediler
ama burada okudugum kadaryla ölü doğumdan sonra tahliller filan yapılmış kan pıhtılaşması genetik tahliller hormon tahlilleri bana hiçbir dr bişi demedi
başka bir dr da ilk regl ını gör öyle gel dedi
ilk gebeliği sağlıklı olup da ikinci gebeliğinde kan pıhtılaşmasından kaybedenleri filan duydum sizce ne yapayım
dr um bana öyle bişi demedi ama ben yaptırayımmı
sebep kordon dolanmasıydı acaba ondan dolayı mı gerek görmediler
Kordon Dolanması anneden ve bebekten bağımsız bir olay.Maalesef dışarıdan müdahele olamıyor.
O sebeple istememişlerdir belki.
AMİNNNNNNNN GÜZELİM AMİNNNNNNNNN
canım ben sana şunu teklif edebilirim..Kordon düğümlenmesi neye bağlı olduğunu bilmiyorum ama aklında hiç birşey kalmaması için gerekli olan testlerini yapabilirsin.Ben sezeryan doğumdan 1 hafta sonra dr. gittiğimde rahimin toparlaması iyi dedi gayet güzel gözüküyor demişlerdi.Gerçi ben 27 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.Kafanda bir sonraki gebeliğinle ilgili takıntı kalmaması için aklına ne geliyorsa kontrol edebilirsin...iyi akşamlar kızlar
size sorularım vardı bnm
doğum yaptıgım hastanede 6 hafta sonra gel rahim toparlanmışmı kontrol edelim dediler
ama burada okudugum kadaryla ölü doğumdan sonra tahliller filan yapılmış kan pıhtılaşması genetik tahliller hormon tahlilleri bana hiçbir dr bişi demedi
başka bir dr da ilk regl ını gör öyle gel dedi
ilk gebeliği sağlıklı olup da ikinci gebeliğinde kan pıhtılaşmasından kaybedenleri filan duydum sizce ne yapayım
dr um bana öyle bişi demedi ama ben yaptırayımmı
sebep kordon dolanmasıydı acaba ondan dolayı mı gerek görmediler
AMİNNNNNNNN GÜZELİM AMİNNNNNNNNN
canım ben sana şunu teklif edebilirim..Kordon düğümlenmesi neye bağlı olduğunu bilmiyorum ama aklında hiç birşey kalmaması için gerekli olan testlerini yapabilirsin.Ben sezeryan doğumdan 1 hafta sonra dr. gittiğimde rahimin toparlaması iyi dedi gayet güzel gözüküyor demişlerdi.Gerçi ben 27 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.Kafanda bir sonraki gebeliğinle ilgili takıntı kalmaması için aklına ne geliyorsa kontrol edebilirsin...
slm kızlar bir kaç gündür giremedim umarım her kez iyidir ...
maytap adına cok sevindim canım inşallah güzel haberler vereceksin bize bence bu sefer olucak canım içime doğuyor inşallah olucakk
selencim iptal etmen yerinde karar olmuş leken arkadaşlar dediği gibi bence de yerleşme kanamasıdır bol bol dinlen canım
gecen yil Aralik 30 da evde test sonucu hamile oldugumu ögrenmistim..Reglim 10 gün gecikmisti .o ay rahim gilmi cektirdim ve sol tüp kapali,sagda gecis darligi cikti ve doktorum bana,hamile kalman imkansiz,laparaskopi yapip bakar,acmaya calisiriz olmazsada tüpten baska sansin yok demisti.Esimse tüp ,yada asilama asla yaptirmaz,cpnkü cocuk istemiyordu Aralik 2 de HSG cektirip sonucu alincada,o kadar aglamistimki ,göz yaslarim,geceli gündüzlü hic bitmedi,kendimi odaya kapayip hic birsey yemeden icmeden 28 gün agladim,Cünkü benim icin o rapor sonucu herseyi bitirmisti,buna ragmen ovülasyon gününüde kacirmadim,.:)) 10 gün gecikmeli olunca stresten,yada filmden geciktigini düsüne düsüne ,bir arkadasiminda israriyla test alip yaptim..
30 aralik 2009 benim hayatimdaki en güzel gün oldu,mucizelere inananan ben ,bir mucize yasadim yeniden..O günü hayatim boyunca unutmayacagim...Sonrasindad 23 Martta bebegimin 4,5 aylikken kalp atisini göremedigim o günü ve sonrasinda hastanede gecen 5 günü..Hayatimin en mutlu ve aci anlari..Daha evelde 2 bebek kaybettim ama 3 ayi doldurmamislardi ve doktorlar olabilirlilikler arasinda söylediler,,onlarinda acisi coktu ama ben o zamanlar 3 ay dolunca birsey olamz sanirdim..
Bu gün yime 30 Aralik o gün geldi aklima..Simdi listede adim varya 5 Ocak..O gün icinde bir mucize bekliyorum,bu sefer sag tüpüm acik,cünkü lap oldum..
Allahimdan tek dilegim 2011´de bizi sevdiklerimizden ayirmasin..Kucagimizi bos ,boynumuzu bükük birakmasin...
Herkese iyi geceler..
o zaman hiç bekleme canım inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak mutlulukla bitecek...
günaydınlar umarım herkes iidir , bizde iiyiz çok şükür ağrılarla kasılmalarla bu haftalara geldik çok şükür,bugün kontrolüm var inş. güzel haberlerle dönerim.
slm kızlar bir kaç gündür giremedim umarım her kez iyidir ...
maytap adına cok sevindim canım inşallah güzel haberler vereceksin bize bence bu sefer olucak canım içime doğuyor inşallah olucakk
selencim iptal etmen yerinde karar olmuş leken arkadaşlar dediği gibi bence de yerleşme kanamasıdır bol bol dinlen canım
*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π___.♥gönlünce olsun♥
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*
günaydın kızlar nasılsınız...ben yeni tedavi kararından sonra daha pozitifim sanki...yada tedavi fikrinden önce kafam daha karışıktı... sanki şimdi daha rahatım...bakalım sonu ne olacak???bidahaki adet 20ocak gibi....kısa protokol olacakmış...yani adetin 2.günü başlanacak ve şubat 10 gibi transfer.....geçen senede mart 18di transfer....tarihlerin yakın olması biraz korkutuyor...[/QUOTE
]
Günaydınn bence çok güzel bi karar verdin inşallah sonucuda çook güzel olucak.Kısa yada uzun protokol olması neye göre belirleniyor??bende uzun protokol olmuştu kısa kulağa daha hoş geliyor tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?