Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

arkadaşım çok üzüldüm...gerçekten sende çok kötü şeyler yaşamışın..ama bak gör yeni yılda herşey çok güzel olacak...üstüste hep kötü şeyler yaşanmazki...her gecenin gündüzü vardır...yeni yıl gündüzümüz olacak.....inşallah...

haydi bakalım inşallah

premete bu listeleri yayınladığında gerçekten çok mutlu oluyorum yaşadığımız acılardan sonra inş.hepimiz mutlu oluruz. sen nasılsın canım hastanede günler nasıl geçiyor

Seni ne zaman listeye alacağız. Hadi biraz cesaret

Papatyacım listeyi son adet tarihine göre değil bir sonraki adet tarihine yani hamile olup olmadığının belli olacağı adet tarihine göre yapıyorum. Senin yazdıklarında 13.01.2011'deki adetini olduktan sonra tedaviye başlayacağını anladım dolayısıyla sonuç bir ay sonra belli olacak diye tarihi de 13.02.2011 olarak listeye girdim. Eğer ben yanlış anlamışsam, durum böyle değilse düzelteyim canım. Bu arada oğluşun ismini sormuşsun son anda babası bir atak yapmazsa Tolga'da kadar kıldık.

Veeeeeeee size güzel bir haberim var. Bugün yapılan kan tahlillerimde karaciğer enzimlerimin neredeyse normal sınırlara geldiği görüldüğü için ve bebekte de bir sıkıntı görülmediği için TABURCU OLDUM. Şimdi oğlumla evdeyiz. Çıkarken doktor hadi yaşadın bebeğin 2011 bebeği olacak dedi. Salı günü kontrolüm var kan testi, ultrason ve NST yapılacak gerekli görülürse tekrar hastaneye yatacağım ama bu şekilde giderse yakın takiple kontrollere ayaktan devam edeceğim. Ne dersiniz erken doğacak diyen doktorlara inat oğlum ocak ayını da devirebilir mi?

inşallah premete inşallah

Çook sevindim Premete'cim evinin tadını çıkaar oğlun sana yılbaşı hediyesi verdi sanırım :)kendine ve oğluşa dikkat et..

premete inşallah ocağıda devirecek senin güçlü azimli oğluşun hem sende bu pozitiflik devam ettiği sürece hiç bi sorunla karşılaşmazsın inşallah erkende doğmayacak küvezede girmeyecek canım senin için çok sevindim her zaman ufakta olsa gelişmelerden bizi haberdar et

beni soran arkadaşlar ben 1 hafta annemlerde kaldım yazmıştım heralde memlekete gitmişti değişiklik oldu banada şimdi evimdeyim görümcelerim yanımda kalıyo ev kalabalık fazla düşünmeye üzülmeye vaktim olmuyo yoğun geçiyo günlerim aktivite yok çok istiyorum ama birinin beni sürüklemesi lazım spor için falan sadece oruçlarımı tutuyorum şubattta biticek inşallah martta da nasip olursa hamilelik düşünüyıorum şuan için hiç bi doktora gitmiyorum araştırmıyorum kafam hala karışık doktor konusunda yeni yılı bekliyorum bakalım yeni yıl bana ne getirecek

sinannuray senin adına çok sevindim cnm ümidini yitirmediğin için
mart ta inşallah haberlerini alırız
inşallah yaşadıkların son olacak cnm
ben de hayırlısıyla şubatta düşünüyoum dilerim Allahtan bu sefer uzunömürlü ve sağlıklıolur

Yeni yıl hepimize mutluluk getirir inşallah arkadaşım..Doktora git bence yılbaşından sonra iyi bir doktora gitmek insanın içini birazda olsa rahatlatıyor..

canım benim iyi yapmışsın yeni yılda hayırlısıyla meleklerimiz kardeşlerini getirecek güzelim..Doktor arayışına başladığında haberimiz olsun yönlendirelim..sevgiler..

Tamam canım tarih o zaman süper doğru anladın güzelim....VEEEEEE VERMİŞ OLDUĞUN HABERİ İNAN GÖZLERİM DOLDU ÇOK SEVİNDİM ÇOOKKKK ALLAHIM HAYIRLISIYILA OĞLUŞUNU VAKTİYLE GETİRECEK GÜZELİM...CANIM İÇİME DAHA ÇOK SU SERPTİN GÜZELİM SU SU....BU BENİM EN GÜZEL YENİ YIL HABERİM ALLAHIM İNŞALLAH BU ŞEKİLDE DEVAM ETTİRİR GÜZELİM SEN HER ZAMAN POZİTİF DEVAM..
Tolgacık gayretini bizlerin dualarıyla ve allahın izniyle sağ sağlım vaktiyle annesinin o güzel kollarına gelecek..Canım evde olduğun müddetçe sakın iş yapma yorulma aynı istiratlere devam..Bak hastaneye yatmakla çok endişe ediyordun ama bak çok iyi oldu toparlandın işte...böyle devam arkadaşım

Hai bakalım Maşallah... Maşallah... inşallah Allahım dularımızı cevapsız bırakmayacak. İnşallah Yeni yılda herşey gönlümüzce olsun. Amin

Hadi bakalım Maşallah... Maşallah... inşallah Allahım dularımızı cevapsız bırakmayacak. İnşallah Yeni yılda herşey gönlümüzce olsun. Amin

günaydınlar umarım herkes iidir , bizde iiyiz çok şükür ağrılarla kasılmalarla bu haftalara geldik çok şükür,bugün kontrolüm var inş. güzel haberlerle dönerim.
canım benim iyi haberlerini bekliyoruz bu arada doğum yaklaştıkça yaklaşıyor güzel hayırlısıyla sağ sağlim bebeğini kucağına alırısın canım..

bu süper maytapcim..çok sevindim allahın izniyle bebeğine sağ sağlim kavuşacaksın 2011 hayırlı bebekler getirsin canım benim...hayırlı uğurlu olsun tedavi kararın

canım ben doğumdan bir hafta sonra gittiğimde benim dr karnımdan baktı.Hem rahimin durumuna hemde kanama şekline..Benim sezeryan ağır kanamalı geçmişti..Sonraki kontrollerim alttan olmuştu

inş.canım sizi gördükçe biraz cesaretim artıyo yeni yıl için daha umutlu düşünüyorum.
maşallah bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim inşalalh allahım dualarımızı geri çevirmeyecek ve bebeğinde gününe en yakın zamanda doğacak hep pozitif düşün arkadaşım

hayırlısıyla şubat yada mart gibi karar kıldık eşimle
korkularım var benim de tabi elbet ama bir yandan evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorm

iyi düşünüyosun canım zaman geçtikçe daha karamsar oluyosun bak bana ama benimde düşüncelerim birkaç gündür daha olumlu daha umutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…