Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah premete inşallah

Sağol canım inşallah hepimiz güzel günler görürüz.

Çook sevindim Premete'cim evinin tadını çıkaar oğlun sana yılbaşı hediyesi verdi sanırım :)kendine ve oğluşa dikkat et..

Evet canım oğlum bana en güzel yılbaşı hediyesini verdi, sağlıkla kucağıma gelerek de hayatımın en güzel hediyesini verecek. Sen de çok güzel bir hediyeyle giriyorsun yeni yıla ve bundan sonraki ömrün onun verdiği güzellikle dolup taşacak.

İnşallah canım. Bu sefer kendimi gerçekten çok pozitif ve güçlü hissediyorum ve inan çok faydasını gördüm. İnsan düşünceleriyle bedenine hükmedebiliyor. Artık sen de bunu çok iyi anladın ve bundan sonraki hamileliğinde senin de benim gibi davranacağını düşünüyorum. Bence martı bekleme ocakta hemen doktora git ve çalışmalara başla. Emin ol bu sefer herşey çok farklı olacak.

Canım benim güzel dileklerin, duaların için çok teşekküler. Ben doğum yaptıktan sonra sen de hamile olduğunu öğreneceksin. İnşallah benim doğum haberim sana moral verir. Merak etme evde de hastane ortamına devam ediyorum. Allah eşimden razı olsun, onu benim yanımdan eksik etmesin bana hiçbir iş yaptırmıyor ben hep yatıyorum.

Hai bakalım Maşallah... Maşallah... inşallah Allahım dularımızı cevapsız bırakmayacak. İnşallah Yeni yılda herşey gönlümüzce olsun. Amin

İnşallah canım. Allah hepimizin dularını kabul etsin.

Canım bu topikte birçok umut örneği var. Bak ard arda herkes bebeğini kucağına alıyor. Artık bu da cesaret vermezse ne cesaret verecek. Hadi bakalım 2011'de hamile olmayan kalmasın.

Kızlar bu akşam kayınvalidemlerdeyiz, bugün bir daha internete giremem herhalde. Şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum. Hayat bizim için kolay değil, bütün özel günleri kabimiz buruk kutluyoruz, yüzümüz gülse bile içimizin bir yeri hep ağlıyor. İnşallah döktüğümüz son gözyaşları 2010'da kalır 2011 hepimize mutluluk ve umut getirsin. Buradaki herkes mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyor Allah bu mutluluğu hiçbirimizden esirgemesin. 2011'de bebeklerine kavuşan arkadaşlarımıza bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı bir ömür; bebeklerine kavuşmak için günleri sayanlara hayırlı, sağlıklı doğumlar; bebek yolu gözleyen arkadaşlarımıza da müjdeli hamilelik haberleri diliyorum.

Sen nasılsın Gamze'cim herşey yolundamı enfeksiyon için doktora gidicektiniz eşinle ne oldu gittinizmi??

canım kaç gündür yatıyorum ağır grip olmuşum dahiliye gittim iğne verdi enfeksiyon varmış ama o kadar büyütülecek gibi değil kadın doğumcu kültür ve smear testi aldı 20 gün sonra cıkıcakmış bu arada bademciklerim kronikleşmiş oda alınabilir ama biraz daha beni idare edermiş dün eşim dr gitti onunda enfeksiyon yokmuş ama sperm sayısı cok düşük cıktı ( tek sıkıntımız bu akşam ultrasyona girecek varikosel ilerlemişse amaliyat olucak şuan testlerin hepsinin cıkmasını bekliyoruz ona göre karar vericez hayırlısı artık

canım benimde hep şubatta hamile kaldım bende korkuyorum :18: tesadüf mü bilmiyorum hayırlısı olsun hakkkımızda inşallah her şey cok güzel olucakkk...

canım cok sevindim 2011 inşallah hepimize uğur getirecek maşallah bebiş büyüyor seni üzmüyor canım benim hayırlısıyla kucağına alıcaksın bebişini ...

canım benimde hep şubatta hamile kaldım bende korkuyorum :18: tesadüf mü bilmiyorum hayırlısı olsun hakkkımızda inşallah her şey cok güzel olucakkk...

gamzecim dikkat et kendine...çok geçmiş olsun...bol bol vitamin al...dinlen...allah şifa versin....

gamzecim dikkat et kendine...çok geçmiş olsun...bol bol vitamin al...dinlen...allah şifa versin....

sağol canım iyiyim şuan bir bedemciğin kötü alıyorum vitaminlerimi bol bol dinleniyom işe de gitmedim evdeyim yıllık iznimi kullanıyom yoksa yanıcaktı yıllık iznim iyi oldu :))

bu varikosel ameliyatı iyileştiriyormu spermleri???kimi dr..ameliyata uzak bakıyor ama eğer şiddetli varikosel yoksa....sen dondurulmuşlarla mutlaka deneyceksin dimi??maaliyetide az..ve yumurta toplamada yok..kullanılan ilaçlarda az...çok daha rahat

bilmiyorum canım daha sonuçlarımız cıkmadı bende bugün onu düşündüm belki gideriz dondurmuşlarla şansımızı deneriz bugün eşim girecek ona göre belli olucak varikosel durumu hayırlısı artık

inşallah ciddi bişey çıkmaz.....hakkımızda hayırlısı olsun....

canlarımmm hepinize yeni yılda bebiş nasip olmasını diliyorum.evinize şenlik gelmesini ve bebek kokusunun sinmesini diliyorum.ben muradıma erdim hepinizin ermesini istiyorum dualarımız sizinle.kızımızla hepinizi öpüyoruz

herkezin yeni yılını kutlar sevgi, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllara gecirmesini dilerim...her şey gönlünüzce olsun...

eşimle dr gittik eşime ilaç verdi sperm sayısını arttırmak için varikoseli ilerlememiş hayırlısı olsun kızlar artık ...

Çook geçmiş olsun Gamze'cim dikkat et kendine bol bol vitamin al..Hakkınızda hayırlısı olsun yeni yılda herşey çook güzel olsun sizin için inşallah..

Kızlar bugün doktora gittik keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışları için gideceğiz inşallah..Yeni yılda herkesten güzel haberler bekliyorum ve sizler için dua ediyorum..Sağlıkla ve mutlulukla nice senelere...

selencim gözün aydın yakında pıt pıtlarıda göreceksin inşallah...

Allahimdan tek dilegim 2011´de bizi sevdiklerimizden ayirmasin..Kucagimizi bos ,boynumuzu bükük birakmasin...

kızlar ben de feri arkadaşımızın dileğine katılıyorum benim de tek dileğim herkes için özellikle de melek anneleri için bu.
2011 bize mutluluk sağlık ve sevinçler getirsin.

Günaydınlar... Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ... Perşembe günü kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi ,eğer sancım ağrım ekstra bişey olmassa 14 ocak sabahı 8:30 da hastanedeyim Allahın izniyle inş. kızıma kavuşacam.37+5 olacam o gün doktoruma biraz daha bekleyemezmiyiz dedim daha fazla riske atamam dedi ,Önce Allah sonra doktoruma güveniyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Kan sulandırıcı iğneyi doğumdan 1 gün önce bırakacaz dedi,kan sayımımda demirim çok düşük olduğu için şu an venofer serum kullanıyorumm , bugün 6. serum takılacak.Bizde haberler böyle , fazla kalamıyorum pc başında iice ağırlaştım , her zaman dularımdasınız Rabbim tüm dileyenlere en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguları. Hayırlısıyla inş. ben doğum yaptım kızımla evdeyim yazmakta nasip olur inş.

inşallah sana da bizlere de nasip olur özlenen cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…