inşallah premete inşallah
Çook sevindim Premete'cim evinin tadını çıkaar oğlun sana yılbaşı hediyesi verdi sanırım :)kendine ve oğluşa dikkat et..
premete inşallah ocağıda devirecek senin güçlü azimli oğluşun hem sende bu pozitiflik devam ettiği sürece hiç bi sorunla karşılaşmazsın inşallah erkende doğmayacak küvezede girmeyecek canım senin için çok sevindim her zaman ufakta olsa gelişmelerden bizi haberdar et
Tamam canım tarih o zaman süper doğru anladın güzelim....VEEEEEE VERMİŞ OLDUĞUN HABERİ İNAN GÖZLERİM DOLDU ÇOK SEVİNDİM ÇOOKKKK ALLAHIM HAYIRLISIYILA OĞLUŞUNU VAKTİYLE GETİRECEK GÜZELİM...CANIM İÇİME DAHA ÇOK SU SERPTİN GÜZELİM SU SU....BU BENİM EN GÜZEL YENİ YIL HABERİM ALLAHIM İNŞALLAH BU ŞEKİLDE DEVAM ETTİRİR GÜZELİM SEN HER ZAMAN POZİTİF DEVAM..
Tolgacık gayretini bizlerin dualarıyla ve allahın izniyle sağ sağlım vaktiyle annesinin o güzel kollarına gelecek..Canım evde olduğun müddetçe sakın iş yapma yorulma aynı istiratlere devam..Bak hastaneye yatmakla çok endişe ediyordun ama bak çok iyi oldu toparlandın işte...böyle devam arkadaşım
Hai bakalım Maşallah... Maşallah... inşallah Allahım dularımızı cevapsız bırakmayacak. İnşallah Yeni yılda herşey gönlümüzce olsun. Amin
inş.canım sizi gördükçe biraz cesaretim artıyo yeni yıl için daha umutlu düşünüyorum.
maşallah bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim inşalalh allahım dualarımızı geri çevirmeyecek ve bebeğinde gününe en yakın zamanda doğacak hep pozitif düşün arkadaşım
Sen nasılsın Gamze'cim herşey yolundamı enfeksiyon için doktora gidicektiniz eşinle ne oldu gittinizmi??
günaydın kızlar nasılsınız...ben yeni tedavi kararından sonra daha pozitifim sanki...yada tedavi fikrinden önce kafam daha karışıktı... sanki şimdi daha rahatım...bakalım sonu ne olacak???bidahaki adet 20ocak gibi....kısa protokol olacakmış...yani adetin 2.günü başlanacak ve şubat 10 gibi transfer.....geçen senede mart 18di transfer....tarihlerin yakın olması biraz korkutuyor...
Seni ne zaman listeye alacağız. Hadi biraz cesaret
Papatyacım listeyi son adet tarihine göre değil bir sonraki adet tarihine yani hamile olup olmadığının belli olacağı adet tarihine göre yapıyorum. Senin yazdıklarında 13.01.2011'deki adetini olduktan sonra tedaviye başlayacağını anladım dolayısıyla sonuç bir ay sonra belli olacak diye tarihi de 13.02.2011 olarak listeye girdim. Eğer ben yanlış anlamışsam, durum böyle değilse düzelteyim canım. Bu arada oğluşun ismini sormuşsun son anda babası bir atak yapmazsa Tolga'da kadar kıldık.
Veeeeeeee size güzel bir haberim var. Bugün yapılan kan tahlillerimde karaciğer enzimlerimin neredeyse normal sınırlara geldiği görüldüğü için ve bebekte de bir sıkıntı görülmediği için TABURCU OLDUM. Şimdi oğlumla evdeyiz. Çıkarken doktor hadi yaşadın bebeğin 2011 bebeği olacak dedi. Salı günü kontrolüm var kan testi, ultrason ve NST yapılacak gerekli görülürse tekrar hastaneye yatacağım ama bu şekilde giderse yakın takiple kontrollere ayaktan devam edeceğim. Ne dersiniz erken doğacak diyen doktorlara inat oğlum ocak ayını da devirebilir mi?
canım benimde hep şubatta hamile kaldım bende korkuyorum :18: tesadüf mü bilmiyorum hayırlısı olsun hakkkımızda inşallah her şey cok güzel olucakkk...
gamzecim dikkat et kendine...çok geçmiş olsun...bol bol vitamin al...dinlen...allah şifa versin....
canım kaç gündür yatıyorum ağır grip olmuşum dahiliye gittim iğne verdi enfeksiyon varmış ama o kadar büyütülecek gibi değil kadın doğumcu kültür ve smear testi aldı 20 gün sonra cıkıcakmış bu arada bademciklerim kronikleşmiş oda alınabilir ama biraz daha beni idare edermiş dün eşim dr gitti onunda enfeksiyon yokmuş ama sperm sayısı cok düşük cıktı( tek sıkıntımız bu akşam ultrasyona girecek varikosel ilerlemişse amaliyat olucak şuan testlerin hepsinin cıkmasını bekliyoruz ona göre karar vericez hayırlısı artık
bu varikosel ameliyatı iyileştiriyormu spermleri???kimi dr..ameliyata uzak bakıyor ama eğer şiddetli varikosel yoksa....sen dondurulmuşlarla mutlaka deneyceksin dimi??maaliyetide az..ve yumurta toplamada yok..kullanılan ilaçlarda az...çok daha rahat
bilmiyorum canım daha sonuçlarımız cıkmadı bende bugün onu düşündüm belki gideriz dondurmuşlarla şansımızı deneriz bugün eşim girecek ona göre belli olucak varikosel durumu hayırlısı artık
bilmiyorum canım daha sonuçlarımız cıkmadı bende bugün onu düşündüm belki gideriz dondurmuşlarla şansımızı deneriz bugün eşim girecek ona göre belli olucak varikosel durumu hayırlısı artık
Allah yardımcınız olsn gamze81. bizede hbr ver.
canım kaç gündür yatıyorum ağır grip olmuşum dahiliye gittim iğne verdi enfeksiyon varmış ama o kadar büyütülecek gibi değil kadın doğumcu kültür ve smear testi aldı 20 gün sonra cıkıcakmış bu arada bademciklerim kronikleşmiş oda alınabilir ama biraz daha beni idare edermiş dün eşim dr gitti onunda enfeksiyon yokmuş ama sperm sayısı cok düşük cıktı( tek sıkıntımız bu akşam ultrasyona girecek varikosel ilerlemişse amaliyat olucak şuan testlerin hepsinin cıkmasını bekliyoruz ona göre karar vericez hayırlısı artık
Kızlar bugün doktora gittik keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışları için gideceğiz inşallah..Yeni yılda herkesten güzel haberler bekliyorum ve sizler için dua ediyorum..Sağlıkla ve mutlulukla nice senelere...
Allahimdan tek dilegim 2011´de bizi sevdiklerimizden ayirmasin..Kucagimizi bos ,boynumuzu bükük birakmasin...
Günaydınlar... Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ... Perşembe günü kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi ,eğer sancım ağrım ekstra bişey olmassa 14 ocak sabahı 8:30 da hastanedeyim Allahın izniyle inş. kızıma kavuşacam.37+5 olacam o gün doktoruma biraz daha bekleyemezmiyiz dedim daha fazla riske atamam dedi ,Önce Allah sonra doktoruma güveniyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Kan sulandırıcı iğneyi doğumdan 1 gün önce bırakacaz dedi,kan sayımımda demirim çok düşük olduğu için şu an venofer serum kullanıyorumm , bugün 6. serum takılacak.Bizde haberler böyle , fazla kalamıyorum pc başında iice ağırlaştım , her zaman dularımdasınız Rabbim tüm dileyenlere en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguları. Hayırlısıyla inş. ben doğum yaptım kızımla evdeyim yazmakta nasip olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?