Günaydınlar... Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ... Perşembe günü kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi ,eğer sancım ağrım ekstra bişey olmassa 14 ocak sabahı 8:30 da hastanedeyim Allahın izniyle inş. kızıma kavuşacam.37+5 olacam o gün doktoruma biraz daha bekleyemezmiyiz dedim daha fazla riske atamam dedi ,Önce Allah sonra doktoruma güveniyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Kan sulandırıcı iğneyi doğumdan 1 gün önce bırakacaz dedi,kan sayımımda demirim çok düşük olduğu için şu an venofer serum kullanıyorumm , bugün 6. serum takılacak.Bizde haberler böyle , fazla kalamıyorum pc başında iice ağırlaştım , her zaman dularımdasınız Rabbim tüm dileyenlere en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguları. Hayırlısıyla inş. ben doğum yaptım kızımla evdeyim yazmakta nasip olur inş.
Onur efe kızkardeşini gönderiyor sana. Çok duygulanıyorum bir melek annesi sağlıkla yavrusuna kavuştuğunda. İnşallah tatlı kızını sağlıkla kucağına alırsın. Ve bizimle buradan paylaşırsın. Şimdiden tebrikler Özlenenciğim.Günaydınlar... Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ... Perşembe günü kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi ,eğer sancım ağrım ekstra bişey olmassa 14 ocak sabahı 8:30 da hastanedeyim Allahın izniyle inş. kızıma kavuşacam.37+5 olacam o gün doktoruma biraz daha bekleyemezmiyiz dedim daha fazla riske atamam dedi ,Önce Allah sonra doktoruma güveniyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Kan sulandırıcı iğneyi doğumdan 1 gün önce bırakacaz dedi,kan sayımımda demirim çok düşük olduğu için şu an venofer serum kullanıyorumm , bugün 6. serum takılacak.Bizde haberler böyle , fazla kalamıyorum pc başında iice ağırlaştım , her zaman dularımdasınız Rabbim tüm dileyenlere en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguları. Hayırlısıyla inş. ben doğum yaptım kızımla evdeyim yazmakta nasip olur inş.
Günaydınlar... Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ... Perşembe günü kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi ,eğer sancım ağrım ekstra bişey olmassa 14 ocak sabahı 8:30 da hastanedeyim Allahın izniyle inş. kızıma kavuşacam.37+5 olacam o gün doktoruma biraz daha bekleyemezmiyiz dedim daha fazla riske atamam dedi ,Önce Allah sonra doktoruma güveniyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Kan sulandırıcı iğneyi doğumdan 1 gün önce bırakacaz dedi,kan sayımımda demirim çok düşük olduğu için şu an venofer serum kullanıyorumm , bugün 6. serum takılacak.Bizde haberler böyle , fazla kalamıyorum pc başında iice ağırlaştım , her zaman dularımdasınız Rabbim tüm dileyenlere en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguları. Hayırlısıyla inş. ben doğum yaptım kızımla evdeyim yazmakta nasip olur inş.
Merhaba melek anneleri.Bende 25 mayisda enfeksiyondan dolayi erken dogum yaptim.26. haftamizdi 900gr dogdu kuzum hersey yolunda giderken 17 haziranda Regaib Kandilinde kaybettim canim oglumu.Oglumun hergün kucagimda göysümde saatlerce yatisini aglayisini o gidiklanan ayaklarini gözlerini acip bana bakisini vb...hic bunlar aklimdan gitmiyor oglumu coook özledim.Uzun zamandir sizleri takip ediyorum ve bende sizlerle acimi paylasmak istedim.Allah hepimize cok sabir versin...Cok zor vede cok aci.
canlarımmm hepinize yeni yılda bebiş nasip olmasını diliyorum.evinize şenlik gelmesini ve bebek kokusunun sinmesini diliyorum.ben muradıma erdim hepinizin ermesini istiyorum dualarımız sizinle.kızımızla hepinizi öpüyoruz
özlemimsin çok teşekkürler...minik kızını kocaman öptüm...kendinize iyi bakın
Kızlar bugün doktora gittik keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışları için gideceğiz inşallah..Yeni yılda herkesten güzel haberler bekliyorum ve sizler için dua ediyorum..Sağlıkla ve mutlulukla nice senelere...
eşimle dr gittik eşime ilaç verdi sperm sayısını arttırmak için varikoseli ilerlememiş hayırlısı olsun kızlar artık ...
mrb maytap nasılsın
Merhaba melek anneleri.Bende 25 mayisda enfeksiyondan dolayi erken dogum yaptim.26. haftamizdi 900gr dogdu kuzum hersey yolunda giderken 17 haziranda Regaib Kandilinde kaybettim canim oglumu.Oglumun hergün kucagimda göysümde saatlerce yatisini aglayisini o gidiklanan ayaklarini gözlerini acip bana bakisini vb...hic bunlar aklimdan gitmiyor oglumu coook özledim.Uzun zamandir sizleri takip ediyorum ve bende sizlerle acimi paylasmak istedim.Allah hepimize cok sabir versin...Cok zor vede cok aci.
tam yeni yıl hediyesi:)))1 hafta sonra kalp atışlarını da duyunca gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah.....darısı başımıza...
İnşallah maytapcığım
Yine Tolga Bey ile mi deneyeceksin?
Çok meşgul bir dr. Ben bir ara randevu için aradım. Ben çalıştığım için hafta içi 5 den sonra ya da cumartesi 1'e kadar serbestim bu sürelerde randevu verilmiyormuş. Kendisi sabahtan öğleye kadar müsaitmiş sadece hafta içi. Öğleden sonraları ve hafta sonu sadece tüp bebek tdv yapıyormuş. Bana biraz ulaşılmaz bir dr. imajı verdi. Yani diyelim gebe olsam ve bir gün öğleden sonra ya da hafta sonu acil bir durum olsa doktorunuz tüp bebekte mi diyecekler? Bir de ilk kez gelen bir hasta, belki tüp bebek yaptıracağım neden böyle sadece sabah o da hafta içi? Ben de teşekkür ederim dedim kapattım telefonu. Yani gitti bir tüp bebek hastası.
map anladıgım kadarıyla artık düşünüyorsun tedaviye başlamayı
senin adına çok sevindim
o dr olmazsa başka dr olur inş.:)
Bayağı oldu ben arayalı canım. Birkaç ay önce aslında adet düzensizliği ile ilgili gidecektim. Sonra kendiliğnden toparladı. Bu arada evet aklımın bir köşesinde bir ses hadi artık son bir kez daha diyor. O da ayrı tabii.
tam yeni yıl hediyesi:)))1 hafta sonra kalp atışlarını da duyunca gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah.....darısı başımıza...
Teşekkür ederim Maytap'cım inşallah çorap söküğü gibi gelir kötü günleri unutturur..darısı başınızaa az kaldı senin tedaviye hemen geçsin şu zaman :))
selencik nasılsın
nasıl gidiyor hamilelik bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?