Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

oh ne güzel canım herşey yolunda az kaldı sık dişini biraz daha...kızımla evdeyiz yazacağın günler çok yakında geliyo allahım bu güzel duyguları yaşatacak sanada yakında inşallah...

Onur efe kızkardeşini gönderiyor sana. Çok duygulanıyorum bir melek annesi sağlıkla yavrusuna kavuştuğunda. İnşallah tatlı kızını sağlıkla kucağına alırsın. Ve bizimle buradan paylaşırsın. Şimdiden tebrikler Özlenenciğim.

Arkadaşlar, hepinize iyi yıllar. Yeni yılın hepimize başta sağlık, mutluluk, huzur, şans ve sonra bol para getirmesini diliyorum. İnşallah yeni yılda bütün melek anneleri bebeklerini kucağına zamanında sağlıcakla alır. Herkezin herşey gönlüne göre olsun. Amin.

Son düzenleme:

Allahım sağlıcakla kuzunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah ikinizinde yardımcısı olsun. Dularımız seninle. Darısı başımıza inşallah. Allah bize de o günleri göstersin. Minnoşlarımızı sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri görelim.

Merhaba melek anneleri.Bende 25 mayisda enfeksiyondan dolayi erken dogum yaptim.26. haftamizdi 900gr dogdu kuzum hersey yolunda giderken 17 haziranda Regaib Kandilinde kaybettim canim oglumu.Oglumun hergün kucagimda göysümde saatlerce yatisini aglayisini o gidiklanan ayaklarini gözlerini acip bana bakisini vb...hic bunlar aklimdan gitmiyor oglumu coook özledim.Uzun zamandir sizleri takip ediyorum ve bende sizlerle acimi paylasmak istedim.Allah hepimize cok sabir versin...Cok zor vede cok aci.

başın sağolsun kardeşim
Allah hepimize sabır versin

özlemimsin çok teşekkürler...minik kızını kocaman öptüm...kendinize iyi bakın

tam yeni yıl hediyesi:)))1 hafta sonra kalp atışlarını da duyunca gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah.....darısı başımıza...

canım arkadaşım başın sağ olsun. Sen de benim gibi adi mikropların yaptığı enfeksiyonlar nedeni ile yavrunu kaybetmişsin. Ben de 21 hft lık ikizlerimi ayrıca 16 hftlık tek bebeğimi kaybettim melek oldular. Çok acı ne kadar büyük olursa bebek acı da o kadar çok oluyor. Başın sağolsun tekrar. Rabbim Hz. Eyüp sabrı versin.

tam yeni yıl hediyesi:)))1 hafta sonra kalp atışlarını da duyunca gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah.....darısı başımıza...

İnşallah maytapcığım
Yine Tolga Bey ile mi deneyeceksin?
Çok meşgul bir dr. Ben bir ara randevu için aradım. Ben çalıştığım için hafta içi 5 den sonra ya da cumartesi 1'e kadar serbestim bu sürelerde randevu verilmiyormuş. Kendisi sabahtan öğleye kadar müsaitmiş sadece hafta içi. Öğleden sonraları ve hafta sonu sadece tüp bebek tdv yapıyormuş. Bana biraz ulaşılmaz bir dr. imajı verdi. Yani diyelim gebe olsam ve bir gün öğleden sonra ya da hafta sonu acil bir durum olsa doktorunuz tüp bebekte mi diyecekler? Bir de ilk kez gelen bir hasta, belki tüp bebek yaptıracağım neden böyle sadece sabah o da hafta içi? Ben de teşekkür ederim dedim kapattım telefonu. Yani gitti bir tüp bebek hastası.

map anladıgım kadarıyla artık düşünüyorsun tedaviye başlamayı
senin adına çok sevindim
o dr olmazsa başka dr olur inş.:)

map anladıgım kadarıyla artık düşünüyorsun tedaviye başlamayı
senin adına çok sevindim
o dr olmazsa başka dr olur inş.:)

Bayağı oldu ben arayalı canım. Birkaç ay önce aslında adet düzensizliği ile ilgili gidecektim. Sonra kendiliğnden toparladı. Bu arada evet aklımın bir köşesinde bir ses hadi artık son bir kez daha diyor. O da ayrı tabii.

bir görüş bakalım dr unla
o sesi dinle derim:)

Teşekkür ederim Maytap'cım inşallah çorap söküğü gibi gelir kötü günleri unutturur..darısı başınızaa az kaldı senin tedaviye hemen geçsin şu zaman :))

selencik nasılsın
nasıl gidiyor hamilelik bakalım

İyiyim arkadaşım pek bişi anlamadım daha sadece ara sıra başım çok dönüyor o kadar düşük engelleyici ilaç kullanıyodum ama doktor 2 kerede iğne verdi tedbir amaçlı..sen nasılsın arkadaşım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…