İyiyim arkadaşım pek bişi anlamadım daha sadece ara sıra başım çok dönüyor o kadar düşük engelleyici ilaç kullanıyodum ama doktor 2 kerede iğne verdi tedbir amaçlı..sen nasılsın arkadaşım??
ben de iyiyim hamdolsun arkadaşım ya
bende hamileyken başım çok dönerdi tansiyonum çok düşerdi
hem dönmesi iyidir bebeğin sağlıklı oldugunu gösterir korkma yani
bnm ilk 3 ay cok zor gecmişti
şimdi dua ediyorum yine o zamanları yaşayayım
ve sonunda kucağıma alayım yavrumu
Amin arkadaşım amin cümlemize 2011 hayırlı uğurlu ve sağlıklı bebişler gelsin ...Arkadaşlar, hepinize iyi yıllar. Yeni yılın hepimize başta sağlık, mutluluk, huzur, şans ve sonra bol para getirmesini diliyorum. İnşallah yeni yılda bütün melek anneleri bebeklerini kucağına zamanında sağlıcakla alır. Herkezin herşey gönlüne göre olsun. Amin.
canım başın sağolsun..çok zor bir süreçten geçmişsin allah sabrını bol eylesin bizler gibi sende zamanla sabrının yararını göreceksin.bol bol dua etmekten ve iyi düşünmekten elden birşey gelmiyor..Yavrun sana ve babasına şefaatçi olsun...bende oğlumu çoookkk özledim allah kimsenin başına böyle acı yaşatmasınMerhaba melek anneleri.Bende 25 mayisda enfeksiyondan dolayi erken dogum yaptim.26. haftamizdi 900gr dogdu kuzum hersey yolunda giderken 17 haziranda Regaib Kandilinde kaybettim canim oglumu.Oglumun hergün kucagimda göysümde saatlerce yatisini aglayisini o gidiklanan ayaklarini gözlerini acip bana bakisini vb...hic bunlar aklimdan gitmiyor oglumu coook özledim.Uzun zamandir sizleri takip ediyorum ve bende sizlerle acimi paylasmak istedim.Allah hepimize cok sabir versin...Cok zor vede cok aci.
o güzel dileklerin için binlerce kez çok tşk ederizzz..inş. bizde hayırlısınla muradlarımıza ereriz..kızını kocaman öpüyorumcanlarımmm hepinize yeni yılda bebiş nasip olmasını diliyorum.evinize şenlik gelmesini ve bebek kokusunun sinmesini diliyorum.ben muradıma erdim hepinizin ermesini istiyorum dualarımız sizinle.kızımızla hepinizi öpüyoruz
canım sanada iyi yıllar..herkezin yeni yılını kutlar sevgi, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllara gecirmesini dilerim...her şey gönlünüzce olsun...
canım benim eşinden hayırlısınla bu tedavinin altından kalkar ve sağlıklı bir şekilde hamile girersin..ama dondurulmuşların var onlarla tekrar denemende fayda olabilir boşa gitmezler..hem bakarsın bu sefer oluverir..allah tez zamanda tedavilerinde hayırlısınla sağlıklı hamile kalmanı nasip eder..eşimle dr gittik eşime ilaç verdi sperm sayısını arttırmak için varikoseli ilerlememiş hayırlısı olsun kızlar artık ...
çok güzel arkadaşım haftaya inşallah pıt pıtlarıda duyacaksınnnnnnKızlar bugün doktora gittik keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışları için gideceğiz inşallah..Yeni yılda herkesten güzel haberler bekliyorum ve sizler için dua ediyorum..Sağlıkla ve mutlulukla nice senelere...
çok güzel haber bunlar yeni yıla güzel giriyoruz arkadaşım..sağ sağlım bebeğine kavuşacaksın çoookk az kaladı sabır biraz daha sen kendini yorma yeter..kocaman öpüyorumGünaydınlar... Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ... Perşembe günü kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi ,eğer sancım ağrım ekstra bişey olmassa 14 ocak sabahı 8:30 da hastanedeyim Allahın izniyle inş. kızıma kavuşacam.37+5 olacam o gün doktoruma biraz daha bekleyemezmiyiz dedim daha fazla riske atamam dedi ,Önce Allah sonra doktoruma güveniyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Kan sulandırıcı iğneyi doğumdan 1 gün önce bırakacaz dedi,kan sayımımda demirim çok düşük olduğu için şu an venofer serum kullanıyorumm , bugün 6. serum takılacak.Bizde haberler böyle , fazla kalamıyorum pc başında iice ağırlaştım , her zaman dularımdasınız Rabbim tüm dileyenlere en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguları. Hayırlısıyla inş. ben doğum yaptım kızımla evdeyim yazmakta nasip olur inş.
Canım benim güzel dileklerin, duaların için çok teşekküler. Ben doğum yaptıktan sonra sen de hamile olduğunu öğreneceksin. İnşallah benim doğum haberim sana moral verir. Merak etme evde de hastane ortamına devam ediyorum. Allah eşimden razı olsun, onu benim yanımdan eksik etmesin bana hiçbir iş yaptırmıyor ben hep yatıyorum.
>>>>>>>>moral olmaz mı olacak hemde çoookkk canım senin dualarınlada daha iyi olacak..inş. premetecim inş..hamile haberlerimi veririm burdan allahımdan tek dileğim 2011 için sağlıklı bebeğime hamile kalıp sağlıklı doğum yapıp kucağıma almak..huzur ve mutluluk diledim..geride bıraktığım kötü günlerimi kimseler vermesin ve bir daha kimsenin evlat acısıyıla sınamasın diledim...
Kızlar bu akşam kayınvalidemlerdeyiz, bugün bir daha internete giremem herhalde. Şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum. Hayat bizim için kolay değil, bütün özel günleri kabimiz buruk kutluyoruz, yüzümüz gülse bile içimizin bir yeri hep ağlıyor. İnşallah döktüğümüz son gözyaşları 2010'da kalır 2011 hepimize mutluluk ve umut getirsin. Buradaki herkes mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyor Allah bu mutluluğu hiçbirimizden esirgemesin. 2011'de bebeklerine kavuşan arkadaşlarımıza bebekleriyle birlikte mutlu, sağlıklı bir ömür; bebeklerine kavuşmak için günleri sayanlara hayırlı, sağlıklı doğumlar; bebek yolu gözleyen arkadaşlarımıza da müjdeli hamilelik haberleri diliyorum.
canım kader arkadaşlarım
uzun zamandır buraya uğramıyorum çünkü uğrarsam ağlamadan edemiyorum.eşimde girmemi yasakladı çok üzülüyorum diye ama ben dayanamadım yine girdim .arada takip ediyorum inşallah herşey yolundadır .hamile arkadaşlarım inşallah hamilelikleri güzel sorunsuz geçer,hayırlı bi şekilde inşallah bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar
slm kızlar nasılsınız bugün dr gidicem ona göre bir yol cizicez hakkkımda hayırlısı olsun....
Kızlar bugün doktora gittik keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışları için gideceğiz inşallah..Yeni yılda herkesten güzel haberler bekliyorum ve sizler için dua ediyorum..Sağlıkla ve mutlulukla nice senelere...
Günaydınlar... Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ... Perşembe günü kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi ,eğer sancım ağrım ekstra bişey olmassa 14 ocak sabahı 8:30 da hastanedeyim Allahın izniyle inş. kızıma kavuşacam.37+5 olacam o gün doktoruma biraz daha bekleyemezmiyiz dedim daha fazla riske atamam dedi ,Önce Allah sonra doktoruma güveniyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Kan sulandırıcı iğneyi doğumdan 1 gün önce bırakacaz dedi,kan sayımımda demirim çok düşük olduğu için şu an venofer serum kullanıyorumm , bugün 6. serum takılacak.Bizde haberler böyle , fazla kalamıyorum pc başında iice ağırlaştım , her zaman dularımdasınız Rabbim tüm dileyenlere en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguları. Hayırlısıyla inş. ben doğum yaptım kızımla evdeyim yazmakta nasip olur inş.
Merhaba melek anneleri.Bende 25 mayisda enfeksiyondan dolayi erken dogum yaptim.26. haftamizdi 900gr dogdu kuzum hersey yolunda giderken 17 haziranda Regaib Kandilinde kaybettim canim oglumu.Oglumun hergün kucagimda göysümde saatlerce yatisini aglayisini o gidiklanan ayaklarini gözlerini acip bana bakisini vb...hic bunlar aklimdan gitmiyor oglumu coook özledim.Uzun zamandir sizleri takip ediyorum ve bende sizlerle acimi paylasmak istedim.Allah hepimize cok sabir versin...Cok zor vede cok aci.
slm kızlar nasılsınız bugün dr gidicem ona göre bir yol cizicez hakkkımda hayırlısı olsun....
sabah beşbucuk gibi bir rüya ile uyandım hayrolsun inş.
ben lisedeyim müsamere yapıyoruz bembeyaz gelinlik giydirmişler bana
beni evlendirmeye çalşıyorlar ben içlerindne seçmeye çalışıyorum acaba hangisini daha cok seviyorum diye
sonra gelinliğimle eve gidiyorum anneme diyorum ki annem de morali çok bozuk bir şekilde uyuyormuş
ama yüzü nur gibiydi
beni evlendir mehmet in beni alacağı yok mehmet bu arada eşim
annem birden seviniyor yüzü gülmeye başlıyor tamam kızım sen yeterki iste ben araştırırım filan diyo
korkuyla bir uyandım bir daha uyuyamadım nette beyaz gelinlik mutlu bir evliliğe delalet ediyor
Allahım inşallah mutlu olacağımıza delalettir
İnşallah maytapcığım
Yine Tolga Bey ile mi deneyeceksin?
Çok meşgul bir dr. Ben bir ara randevu için aradım. Ben çalıştığım için hafta içi 5 den sonra ya da cumartesi 1'e kadar serbestim bu sürelerde randevu verilmiyormuş. Kendisi sabahtan öğleye kadar müsaitmiş sadece hafta içi. Öğleden sonraları ve hafta sonu sadece tüp bebek tdv yapıyormuş. Bana biraz ulaşılmaz bir dr. imajı verdi. Yani diyelim gebe olsam ve bir gün öğleden sonra ya da hafta sonu acil bir durum olsa doktorunuz tüp bebekte mi diyecekler? Bir de ilk kez gelen bir hasta, belki tüp bebek yaptıracağım neden böyle sadece sabah o da hafta içi? Ben de teşekkür ederim dedim kapattım telefonu. Yani gitti bir tüp bebek hastası.
Maytap nasılsın ne zaman gidiceksin doktora süreç nedir şimdi??
iyiym sen nasılsın???birdahaki adetle iğneler başlayacak galiba...ocak 20 gibi olur adet....şubatın başında yumurta toplanır dedi...şubat 10 gibide transfer olur dedi...25 şubata herşey bitmiş olru...sonuç bile belli olur..şuan folibol ve vitamin ilaçları kullanıyorum...yani yine kısa protokol...adetin 2yada 3.günü başlanacak...uzunda adetin 21.günü başlanıyormuş.....çok uzun anlattım dimi???
sen nasılsın...kese mi keseler mi var??:86:
yok iyi yaptın ben kısa protokolü bilmiyorum çünkü öğrenmiş oldum ilaçlarını aksatma bari bide beslenmene dikkat et bol bol vitamin al.
tek kese gördük çok şükür çok korkuyodum 2 kese olucak diye uykularım kaçıyordu..şimdi sende transfer nasıl olcak tek embryomu??
evet....tek embriyo...2beni de çok korkutuyor...vitamin ilaçları kullanıyorum..saçlarım ok dökülüyordu..ilaçlara başladım dökülme gözle görülür derecede azaldı...ilk defa ilaç kullandığıma sevindim...bende bi rüya gördüm yine oğlum oluyor adıda emre oluyor...bugün çok mutluyum o yüzden:)))
Ne güzel bi rüya görmüşsün inşallah doğru çıkar peki emre koyucanmı erkek olursa :))
bilmemki:)olsunda düşünürüm...siz söyledinizmi ailelere???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?