Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben de iyiyim hamdolsun arkadaşım ya
bende hamileyken başım çok dönerdi tansiyonum çok düşerdi
hem dönmesi iyidir bebeğin sağlıklı oldugunu gösterir korkma yani
bnm ilk 3 ay cok zor gecmişti
şimdi dua ediyorum yine o zamanları yaşayayım
ve sonunda kucağıma alayım yavrumu

Amin inşallah en kısa sürede tekrar o günlere döner sağlıkla alırsın bebişini kucağına..

Amin arkadaşım amin cümlemize 2011 hayırlı uğurlu ve sağlıklı bebişler gelsin ...

canım başın sağolsun..çok zor bir süreçten geçmişsin allah sabrını bol eylesin bizler gibi sende zamanla sabrının yararını göreceksin.bol bol dua etmekten ve iyi düşünmekten elden birşey gelmiyor..Yavrun sana ve babasına şefaatçi olsun...bende oğlumu çoookkk özledim allah kimsenin başına böyle acı yaşatmasın

o güzel dileklerin için binlerce kez çok tşk ederizzz..inş. bizde hayırlısınla muradlarımıza ereriz..kızını kocaman öpüyorum

herkezin yeni yılını kutlar sevgi, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllara gecirmesini dilerim...her şey gönlünüzce olsun...
canım sanada iyi yıllar..

eşimle dr gittik eşime ilaç verdi sperm sayısını arttırmak için varikoseli ilerlememiş hayırlısı olsun kızlar artık ...
canım benim eşinden hayırlısınla bu tedavinin altından kalkar ve sağlıklı bir şekilde hamile girersin..ama dondurulmuşların var onlarla tekrar denemende fayda olabilir boşa gitmezler..hem bakarsın bu sefer oluverir..allah tez zamanda tedavilerinde hayırlısınla sağlıklı hamile kalmanı nasip eder..

çok güzel arkadaşım haftaya inşallah pıt pıtlarıda duyacaksınnnnnn

çok güzel haber bunlar yeni yıla güzel giriyoruz arkadaşım..sağ sağlım bebeğine kavuşacaksın çoookk az kaladı sabır biraz daha sen kendini yorma yeter..kocaman öpüyorum

amin güzel dileiklerin için kocaman aminnnnn

merhaba arkadaşlar..yeni yılın ilk günlerinde allah hepimize güzel yazılar yazmış olsun ve 2011 de sadece mutluluk gözyaşlarımız olsun..Hamile kaldığımızı öğrendiğimizde mutluluk göz yaşı ,,bebeğimizin kesesini pıt pıtlarını ve sağlıklı büyüdüğünü gördüğümüzde göz yaşımız olsun,,ve sağlıklı doğum yapıp kucağımıza aldığımızda mutluluk göz yaşımız olsun bunun dışında hiiiçççççç göz yaşı olmasın..hepimizin güzel yüreğindeki en temiz dileklerine bu önümüzdeki aylar kavuşmasını tüm kalbimle hepimize diliyorum..Bu yıl bizlerin yılı olacak ve pozitif olarak bakarak buna ulaşacapız..bunun için özlemimsin , özlenen , premete gibi arkadaşlarımızı göz önünde bulunduralım...ve inanalım...
Herkese mutlu huzurlu bebekli yıllar diliyorum

canım kader arkadaşlarım
uzun zamandır buraya uğramıyorum çünkü uğrarsam ağlamadan edemiyorum.eşimde girmemi yasakladı çok üzülüyorum diye ama ben dayanamadım yine girdim .arada takip ediyorum inşallah herşey yolundadır .hamile arkadaşlarım inşallah hamilelikleri güzel sorunsuz geçer,hayırlı bi şekilde inşallah bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar

Tatlım seni çok iyi anlıyorum. Ben 7 haftalık düşük yaptığım halde hamile kadınlara bile bakamadım uzun süre. Hamile arkadaşlarıma gidemedim, bebek sohbeti olur da dayanamam diye. Alışılıyor ama. Allah yine verir, napalım.

slm kızlar nasılsınız bugün dr gidicem ona göre bir yol cizicez hakkkımda hayırlısı olsun....

sabah beşbucuk gibi bir rüya ile uyandım hayrolsun inş.
ben lisedeyim müsamere yapıyoruz bembeyaz gelinlik giydirmişler bana
beni evlendirmeye çalşıyorlar ben içlerindne seçmeye çalışıyorum acaba hangisini daha cok seviyorum diye
sonra gelinliğimle eve gidiyorum anneme diyorum ki annem de morali çok bozuk bir şekilde uyuyormuş
ama yüzü nur gibiydi
beni evlendir mehmet in beni alacağı yok mehmet bu arada eşim
annem birden seviniyor yüzü gülmeye başlıyor tamam kızım sen yeterki iste ben araştırırım filan diyo
korkuyla bir uyandım bir daha uyuyamadım nette beyaz gelinlik mutlu bir evliliğe delalet ediyor
Allahım inşallah mutlu olacağımıza delalettir

Gözünüz aydın.

Canım Allah'ın bu günü de varmış. Senin için çok seviniyorum artık çok az kaldı. 37+5 erken diye düşünme bence doktorun riske atmamakta haklı. Beni en fazla 37+0'a kadar bekletecekler hoş doktorun o kadar bile bekleyeceğinden şüpheliyim. Gözümüz, kulağımız, duamız sende canım. Bu arada senin prensesin adı ne olacak?

Rüyacım Allah sabırlar versin. İnsanın bebeğini kaybetmesi çok acı ama hele yüzünü gördükten sonra, onunla bir süre vakit geçirdikten sonra kaybetmek daha zor geliyor, o minik yüz insanın aklından hiç çıkmıyor. Doğumun üzerinden 7 ay geçmiş yeniden bebek düşünmüyor musun? Yeniden hamile kalmak aıcın yok etmiyor ama yeniden yaşamaya sebebin oluyor.

hayıra yoralım arkadaşım..bende rüyamde oğlumun olduğunu ve adını emre koyduğumu gördüm..ve çok mutlu uyandım:))hala da içimde bir sevinç var:))

evet tolga beyle devam edeceğim...benim hamileliğimde hep kendisi ilgilendi..zaten cep nosunu veriyor..ve istediğin zaman ulaşıyorsun...ulaşamazsan sana mesaj atıyor.."ameliyattayım en kısa zamanda dönerim" die...yani hiççç problem olmadı..olanda duymadım....buaralar meşgul çünkü akaya da tüp bebek merkezi açıldı...bence bir yolunu bul görüş derim..çünkü gerçekten için ısınacaktır...ben her muyenden sonra pozitif çıkıyorum..çünkü tolga bey çok pozitif...benim eşim kolay kolay kimseyi beğenmez ama tolga hocayı çok seviyor...tüp bebek biraz maddiyata dökülmüş birçok dr tarafından...ama tolga bey hiç paragöz değil..keşke bir kez görüşsen...ben aslında sizin ankarda olduğunuzu duyunca tolga beyi söyleyecektim ama yanlış anlamanızdan korktum...dr reklamı yapıyormuş gibi olmak istemedim...ama bi görüşün ,hemen başlarsınız...belki tanışırızda:)

Maytap nasılsın ne zaman gidiceksin doktora süreç nedir şimdi??

iyiym sen nasılsın???birdahaki adetle iğneler başlayacak galiba...ocak 20 gibi olur adet....şubatın başında yumurta toplanır dedi...şubat 10 gibide transfer olur dedi...25 şubata herşey bitmiş olru...sonuç bile belli olur..şuan folibol ve vitamin ilaçları kullanıyorum...yani yine kısa protokol...adetin 2yada 3.günü başlanacak...uzunda adetin 21.günü başlanıyormuş.....çok uzun anlattım dimi???

sen nasılsın...kese mi keseler mi var??:86:

yok iyi yaptın ben kısa protokolü bilmiyorum çünkü öğrenmiş oldum ilaçlarını aksatma bari bide beslenmene dikkat et bol bol vitamin al.
tek kese gördük çok şükür çok korkuyodum 2 kese olucak diye uykularım kaçıyordu..şimdi sende transfer nasıl olcak tek embryomu??

evet....tek embriyo...2beni de çok korkutuyor...vitamin ilaçları kullanıyorum..saçlarım ok dökülüyordu..ilaçlara başladım dökülme gözle görülür derecede azaldı...ilk defa ilaç kullandığıma sevindim...bende bi rüya gördüm yine oğlum oluyor adıda emre oluyor...bugün çok mutluyum o yüzden:)))

Ne güzel bi rüya görmüşsün inşallah doğru çıkar peki emre koyucanmı erkek olursa :))

bilmemki:)olsunda düşünürüm...siz söyledinizmi ailelere???

Yılbaşında söyledik ultrason görüntülerini hediye paketi yaptık ve verdik ailelerimizde bir aradaydı tam denk geldi bayaa şaşırdılar..ama bnm içimde hep bi korku var çok temkinli olmaya kendimi çok alıştırmamaya çalışıyorum nasıl yapıcaksam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…