Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ay çook güzellll....bende eğer olursa hemen söylemeyeceğim...bende mi paket yapsam ne...çok hoşuma gitti...

yaşadığın korku aklına kötü şeyler getirmesin..çünkü çok normal....yani yaşadıklarımızdan sonra tedirgin olmamak elde değil...ama illaki kötü şeyler olacak anlamına da gelmez....sen içini ferah tut..güzel olacak herşey...zaten içime hep ilk senin hamile olacağın doğmuştu...içimdeki ses herşey yolunda gidecek diyor...sende hep öyle düşün ki öyle olsun....bebeğini düşün..
buarada belki önceden sormuşumdur ama doğum nasıl oldu?*sezeryen mı olmuştun???

Bencede söyleme kimseye tüp bebekte aileler biliyordu sonuç günü her dakka arıyorlardı o kadar stres olmuştumki anlatamam ama bu sefer herşeyi eşimle ben yaşadık olumsuz sonuç alsaydım kimsenin ah vah yapmasına fırsat vermemiş olcaktım..
İnşallah bişi olmaz içindeki ses bizi yanıltmaz doğum normal olmuştu bu arada seninki sezeryanmıydı??

aslında normal olacaktı ama ben şoka girdim ve acil sezeryana alındım...o günleri hatırlamak dahi istemiyorum...kabus gibiydi

ama sen çok şanslısın maşallah....normal old. için dikişlerim acıyor diye kaygılanmaycaksın karnın büyüdükçe:))

Bende o günleri hiç hatırlamak istemiyorum ama son günlerde hep abuk subuk rüyalar görüyorum o günlerle alakalı moralim bozuk geziyorum anlıyacağın..
senin sezeryanın üstündende baya vakit geçmiş olcak ama inşallah hamile kaldığında o yüzden sıkıntı olmicaktır diye düşünüyorum..

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..Rabbim tüm dileyenlere en kısa zamanda nasip etsin bütün hamilelerede hayırlı doğumlar nasip etsin inş.Rabbim çok şükür bu günleri gösterdii tamamınada hayırlısıyla ereriz inş.
Premetecim senin oğluşunda bekliyecek gününü inş. canım ...Bu arada kızımın adı YARENollacak nasip olursa , bu ismin bizde anısı var yıllardır hazır olan bir isimdi ekstra bir isimde düşünmedik , şu an tek isteğimiz hayırlı sağlıklı kucağımıza aldığımız günleri görmek inş..

benimde aklımdan hiç gitmiyor...hep ilk kanamam olduğu gün aklıma geliyor....ama sen artık düşünme ..yeni bir ümidin var...ona odaklan....moralini bozma..başka şeylerle ilgilen..netten araştırma yapma...boşver..bende düşünmemeye çalışıyorum...netten diyetlere bakıyorum..yemek tariflerine bakıyorum(çok alakasız iki konu ama:))))

dr.sezeryan da olsa bişi olmaz demişti zaten..ama baze-n duyuyorum dikişlerim acıyor diyenleri...o yüzden sordum....

Canım kızının ismi çok güzelmiş. Kızın ömür boyu senin yarenin olacak. Allah adıyla yaşatsın.

çok güzel bir isim......EYLÜL bebekten sonra YAREN bebek geliyorrr....hoşgelsin sefalar getirsin...özlenen doğuma giderken bizim içinnde dua et arkadaşım...tabi unutmazsan:))

Bir an önce sağlıkla kavuşursun Yaren bebeğine inşallah özlenencim güzel haberlerini bekliyoruz ..

Bende sürekli yemek tariflerine bakıyorum sonra eve gidince yapmaya çok üşeniyorum :))çok fena tembellik var üstümde bugünün yemeği için eşimle dünden anlaştım o yapıcak o derece tembelim yani :))

Bende sürekli yemek tariflerine bakıyorum sonra eve gidince yapmaya çok üşeniyorum :))çok fena tembellik var üstümde bugünün yemeği için eşimle dünden anlaştım o yapıcak o derece tembelim yani :))

:84:aslına bakarsan bende yapmıyorum sadece bakıyorum....şuan mutfak çıoook dağınık...evde pek düzenli sayılmaz...ama ben kahvemi almış netin başında diyetlere bakıyorum...hadi sen hamilesin ve yorgunluğun çoook normal ya bana ne demeli??doğuştan tembelim ben:))

buarada sen yorma kendini fazla tadını çıkar hamileliğinin...ben geçen sefer hiç aşermemiştim...bu sefer inşallah olursa hem çook tembellik yapacağım hemde zoraki aşereceğim:)))

Valla bende bu sefer kendimi naza çekicem biraz gayretli olmaktan çok sıkıldım herkes herşeyi benden bekliyor benim işte patronum kayınpederim böylelikle izin koparmamda daha kolay olur sanırım

Valla bende bu sefer kendimi naza çekicem biraz gayretli olmaktan çok sıkıldım herkes herşeyi benden bekliyor benim işte patronum kayınpederim böylelikle izin koparmamda daha kolay olur sanırım

ooooooooooooooo daha ne diyeyimki......süpermiş.....sen hiç sıkma canını keyfine bak:)))hiç çalışmasan bile olur herhalde:)çokmu abarttım:)

ooooooooooooooo daha ne diyeyimki......süpermiş.....sen hiç sıkma canını keyfine bak:)))hiç çalışmasan bile olur herhalde:)çokmu abarttım:)

hiç öyle dışardan göründüğü gibi olmuyo bende işe başlarken öyle hayal etmiştim :))özel sektör değil o yüzden pek kolay olmuyor bide ben çok tedirgin oluyorum izin alıcağım zaman başka biri olsa bazen daha kolay olurdu belki :))
bu arada kahve içiyomuşsun çook özendim:) ama ben kahve içmiyorum bıraktım kahve içince canım sigara istiyo hemen kahve fikrini unutmaya çalışıyorum :))

hmmm anladım...olsun yinede faydasını görürsün inşallah...

sigara mı sakın ha duymamış olalım...zaten kahveninde çok kötü bir tadı vardı...boşver unut...portakal suyu iç..hem tam mevsimi.....tam hamile içeceği....bende kahve içmek istemiyorum artık...ama iştahımı kapatıyor diye içiyorum...yemek yemeyi bile unutuyorum kahve içince sırf o yüzden içiyorum:))

Nescafe bnmde iştahımı çok kapatır eskiden sabah içerdim akşama kadar aç gezebilirdim ne kadar sağlıklı dimi :)) evet portakal suyu içiyorum ben kahve yerine bide süt içmeye çalışıyorum hiç sevemesemde sende iç bunları şimdiden..bide ben tüp bebek yaptırdığımda bol bol ananas yemiştim yararlı diye okumuştum bebeğin tutunmasında faydası varmı bilmem ama yedim sende ye bi zararı olmicak nasılsa..

ya ben hiç sevmem ananas filan..meyve sevmemki:))bide çocuklara meyve yiyin filan diyorum ve içten içten kendime gülüyorum:))ya gamze ne yaptı aceba??

maytapcığım ben de seninle tanışmayı isterim sana zahment bir bakıverir misin özel msj. kutuna?:80:

ya ben hiç sevmem ananas filan..meyve sevmemki:))bide çocuklara meyve yiyin filan diyorum ve içten içten kendime gülüyorum:))ya gamze ne yaptı aceba??

Sende bnm gibi pek sağlıklı besleniyosun anladığım kadarıyla :)) yinede zorlamak lazım bende bugün kuru kayısı alıp yemek için zorlayacağım kendimi :) Gamze ne zmn gidicekti acaba iş çıkışı gider belki gelince haber eder umarım bakalım onlar nasıl bir süreç belirleyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…