Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet biran önce haber verse...belki şimdi doktordadır...

hayıra yoralım arkadaşım..bende rüyamde oğlumun olduğunu ve adını emre koyduğumu gördüm..ve çok mutlu uyandım:))hala da içimde bir sevinç var:))

rüyalar bile insanı nasıl mutlu ediyor değilmi
anneme anlattım demekki mutlu olacaz dedi oda babaannemde vardı
eşim de dediki herhalde ahirette günahlarımıza ve çektiğimiz sıkıntılara karşı kızımız bizi gelinlikle karşılıyacak ya da nur içinde
inşallah arkadaşım ümidimizi yitirmeyelim:)

Allah bağışlasın. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al Yaren'i.

Selam Gamze inşallah güzel haberlerle dönersin bizide bilgilendir..

neaptın gamze ???ne dedi doktor?mutlaka haber et...

kızlar ben gittim baya muhabbet etmişsiniz ) eve iş cıkışı gittim dr enfeksiyonun bitmiş dedi istersen korunma dedi bakalım hayırlısı ilaç kullanmadım ama içimde umut var bakalım hayırlısı olmazsa ne yaparım bilmiyorum şuan düşünmicem de enfeksiyon bitti yaa allaha şükür inşallah isteyen her kez en kısa zamanda bebişine kavuşur allahın mücizeleri bitmez bende bir bulanımdayım bir iyiyim kendimi tanıyamaz oldum

Enfeksiyonun bitmesi çok iyi haber sevindim valla inşallah daha güzel haberler alacağız :) bi bunalım olup bi iyi olmak bizlerin ortak özelliği sanırım :)

hayırlısıyla inş. gamze cim hayırlı haberlerini alırız
bu arada kızlar bnm kaç saatir acayip kasıklarım agrıyor acaba üşüttüğümden olaiblirmi

hayırlısıyla inş. gamze cim hayırlı haberlerini alırız
bu arada kızlar bnm kaç saatir acayip kasıklarım agrıyor acaba üşüttüğümden olaiblirmi

Üşütmüş olabilirsin eğer reglin yakınsa onun ağrısıda olabilir ayaklarını sıcak tut dikkat et arkadaşım..

Üşütmüş olabilirsin eğer reglin yakınsa onun ağrısıda olabilir ayaklarını sıcak tut dikkat et arkadaşım..

cnm kırkım çıkalı 5 gün oldu regl ne zaman olurum bilmiyorum
daha önce regl dan önce böle olmazdı pek
sanırım üşüttüm
yarın dr a gideceğim inş. rahim toparlanmışmı bakalım inş. herşey yolunda gider
sen nasılsın gördünüzmü bebeciğin kalp atışlarını

Benim ilk adetim çok sancılı olmuştu belki seninde yaklaşmıştır artık en iyisi doktora gitmen tabii bizede haber et..cuma günü gidiceğiz doktora kalp atışları için bakalım

Benim ilk adetim çok sancılı olmuştu belki seninde yaklaşmıştır artık en iyisi doktora gitmen tabii bizede haber et..cuma günü gidiceğiz doktora kalp atışları için bakalım

hadi bakalım selencim inş. herşey yolunda gider
Allah bize de nasip eder
haber etmemmi hiç ama bana sanki üşütmüşüm gibi geliyor baya koştırdım bugün çünkü misafirler geldiydi
neyse hadi size hayırlı geceler
öpüldünüz....

İyi geceler kendine dikkat et...

kızlar size iyi haberlerim var. hamileyimmmmmmmmmmmmm . 6 haftalık sanırım dün hcg yaptırdım 1519 çıktı sonucum bu akşam doktora gidecez keseyi görmek için ama çok korkuyorum . söylemeye bile çekiniyorum aslında sanki ağzımdan çıkınca nazar değecekmiş gibime geliyor. Ama size söylemek için sabırsızlanıyordum

Çook güzel bi haber bu çok sevindim arkadaşım hemen hemen aynıyız sanırım hafta olarak Allah tamamına erdirsin hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan..

sağol canım seninde kucağına almayı nasip etsin benin son adet tarihim 26 kasım ama geç döllenme yani 5-6 gün geç yumurtladım sanırım 6 haftalık

sağol canım seninde kucağına almayı nasip etsin benin son adet tarihim 26 kasım ama geç döllenme yani 5-6 gün geç yumurtladım sanırım 6 haftalık

Benimde son adet tarihim 26 kasım aynıymış :)biz geçen cuma keseyi gördük bu cumada kalp atışları için gidicez doktora hayırlısı olsun bu arada kimseye söylememek istemekte haklısın bende birilerine söyleyince pişman oluyorum daha çok erkendi keşke söylemeseydik diyorum artık herşeyden korkar olduk sanırım..

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrikler canım çok sevindim Rabbim hayırlı ömürlü sağlıcakla zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah.Sana ve babasına bağışlasın Allah.

Canlar nasılsınız ben sık giremiyorum umarım herkes iyidir

Premete eve çıkıyomuşun senin ve kuzun için çok sevindim herşey yoluna girecek arkadaşım inşLallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…