kızlar size iyi haberlerim var. hamileyimmmmmmmmmmmmm . 6 haftalık sanırım dün hcg yaptırdım 1519 çıktı sonucum bu akşam doktora gidecez keseyi görmek için ama çok korkuyorum . söylemeye bile çekiniyorum aslında sanki ağzımdan çıkınca nazar değecekmiş gibime geliyor. Ama size söylemek için sabırsızlanıyordum
sağol canım seninde kucağına almayı nasip etsin benin son adet tarihim 26 kasım ama geç döllenme yani 5-6 gün geç yumurtladım sanırım 6 haftalık
kızlar size iyi haberlerim var. hamileyimmmmmmmmmmmmm . 6 haftalık sanırım dün hcg yaptırdım 1519 çıktı sonucum bu akşam doktora gidecez keseyi görmek için ama çok korkuyorum . söylemeye bile çekiniyorum aslında sanki ağzımdan çıkınca nazar değecekmiş gibime geliyor. Ama size söylemek için sabırsızlanıyordum
ben de doktordan geldim
rahmimin temizoldugunu söyledi ve vücudum tam toparlandıgında gebe kalabilirsin dedi
idrar yollarında enfeksiyon çıktı suyla gecir dedi
kan değerlerimd eiyi çıktı
üstüne bir de bu haber
çok mutlu oldum çok Allah hepimizin ve tüm melek annelerinin yüzünü tez zamanda güldürsün
Gözünaydın Esmeray sonuçların güzel çıkmış enfeksiyonda çok fazla değil ilaç vermediğine göre bol bol su iç o zmn bir an önce dahada güzel sonuçlar alman dileğiyle..
ben de doktordan geldim
rahmimin temizoldugunu söyledi ve vücudum tam toparlandıgında gebe kalabilirsin dedi
idrar yollarında enfeksiyon çıktı suyla gecir dedi
kan değerlerimd eiyi çıktı
üstüne bir de bu haber
çok mutlu oldum çok Allah hepimizin ve tüm melek annelerinin yüzünü tez zamanda güldürsün
gözün aydın arkadaşım.....
kızlar ben gittim baya muhabbet etmişsiniz) eve iş cıkışı gittim dr enfeksiyonun bitmiş dedi istersen korunma dedi bakalım hayırlısı ilaç kullanmadım ama içimde umut var bakalım hayırlısı olmazsa ne yaparım bilmiyorum şuan düşünmicem de enfeksiyon bitti yaa allaha şükür inşallah isteyen her kez en kısa zamanda bebişine kavuşur allahın mücizeleri bitmez bende bir bulanımdayım bir iyiyim kendimi tanıyamaz oldum
inşallah daha da aydın olur be maytap cım
inşallah hep beraber
Nihsav gözün aydin Allah tamamina erdirsin,sag salim kucagina alasin..
Dün yine göz yaslari icinde,üzüntüyle,hayal kirikligiyla,isyanla,neden ben sorulariyla dolu bir gün ve gece gecirdim..regl oldum..Klomen kullanmistim,ovülasyonuda yakaladim,her ay oldugu gibi umudumu ayakta tutmaya calistim,dualar ettim ..olmadi olmadii..her regl olusumda o kirmiziyi görüsümde kaybetibim cocuklarimin acisi dahada bir siddetleniyor,yüregim dahada yaniyor,hayata karsi,kadere karsi dahada öfkeleniyorum..
Beni artik listeye yazmayin,laparaskopi olup miyonumu aldirali 5 ay oldu,sag tüptee gecis darlgi vardi,sol zaten kapali...sag acik dediler ama artik sag tüpümüm acik oldugunada inanmiyorum..Benim hic cocugum olmayacak bunu kabullenmek zorundayi
Dün yine göz yaslari icinde,üzüntüyle,hayal kirikligiyla,isyanla,neden ben sorulariyla dolu bir gün ve gece gecirdim..regl oldum..Klomen kullanmistim,ovülasyonuda yakaladim,her ay oldugu gibi umudumu ayakta tutmaya calistim,dualar ettim ..olmadi olmadii..her regl olusumda o kirmiziyi görüsümde kaybetibim cocuklarimin acisi dahada bir siddetleniyor,yüregim dahada yaniyor,hayata karsi,kadere karsi dahada öfkeleniyorum..
Beni artik listeye yazmayin,laparaskopi olup miyonumu aldirali 5 ay oldu,sag tüptee gecis darlgi vardi,sol zaten kapali...sag acik dediler ama artik sag tüpümüm acik oldugunada inanmiyorum..Benim hic cocugum olmayacak bunu kabullenmek zorundayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?