Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bU ÇOK GÜZEL BİR HABER. ÇOK SEVİNDİM. RABBİM MELEĞİNİN KARDEŞİNİ KORUSUN. ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar allah hepinizden razı olsun bebeklerimizi kaybettiğimizde hep beraber aşmaya çalıştık inşallah bebeklerimizin kardeşlerinide beraber büyüteceğiz

sağol canım seninde kucağına almayı nasip etsin benin son adet tarihim 26 kasım ama geç döllenme yani 5-6 gün geç yumurtladım sanırım 6 haftalık

Çok güzel bir haber. Ne kadar sevindim. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Minnoşlar geliyor hayırlısıyla.

Dünde arkadaşımdan almıştım yeni yıl hediyesi gibi bir bebiş haberi. Bu da üstüne kaymak oldu. Allahın işi işte o arkadaşımımda sebepsiz infertilesi vardı ikimiz 2009'da tüp bebek merkezinde tanışmıştık. Ama ikimizde çocuklarımızı kaybettik. Onun bebişleri üçüzdü redüksiyon işlemi esnasında 16 haftalık kaybetti bebişlerini, ben 26 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim. O tekrar tüp bebek denemeden önce kendine zaman tanımak istedi belki kendiliğinden olur diye ama nereden baksa bir sene sonuç alamayınca yaklaşık aynı zamanlarda dondurulmuş embiriyolarımızı denedik. İkimizinde olmadı.Ben fazla beklemeden canlı denedim. O, ben testler yaptıracağım dedi ve onda pıhtılaşma sorunu çıktı. Tam onun tedavisini oluyordu bir yandan da tekrar tüp bebek denemek için rapor işlemlerini yaptırıyordu. Rapor çıkmadı diye üzülürken o ay hamile kalmış. İnanılmaz bir süpriz. Çok büyük bir mutluluk.

Allahım bütün bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün. Hamilelerin, kucağını doldursun. Allahım kimseyi evlat acısı ve hasretiyle terbiye etmesin inşallah.

ayyy çok sevindim
hayırlı saplıklı ve uzun ömürlü olsun

ben de doktordan geldim
rahmimin temizoldugunu söyledi ve vücudum tam toparlandıgında gebe kalabilirsin dedi
idrar yollarında enfeksiyon çıktı suyla gecir dedi
kan değerlerimd eiyi çıktı
üstüne bir de bu haber
çok mutlu oldum çok Allah hepimizin ve tüm melek annelerinin yüzünü tez zamanda güldürsün

Gözünaydın Esmeray sonuçların güzel çıkmış enfeksiyonda çok fazla değil ilaç vermediğine göre bol bol su iç o zmn bir an önce dahada güzel sonuçlar alman dileğiyle..

süpeeer bir haber....darısı başımıza...çok sevindim...Allah tamamına erdirsin inşallah...:89:

Gözünaydın Esmeray sonuçların güzel çıkmış enfeksiyonda çok fazla değil ilaç vermediğine göre bol bol su iç o zmn bir an önce dahada güzel sonuçlar alman dileğiyle..

aaminnn selen cim
dün de güzel bir rüya görmüştüm
iki gündür çok mutluyum arada tabi hüzün karamsarlık çöküyor ama
inş. daha da güzel sonuçlar alırız

gözün aydın arkadaşım.....

gözün aydın gamze...bundan sonrasıda hep güzel olacak allahın izniyle....ben de senin gibiyim bazen süper azimli oluyorum...bazende ümitsilik beni ele geçiriyor....ama hepsi geçecek ve güzel günler gelcek...bunada çok inanıyorum

gamzecim de güzel haberlerle gelmiş:)
inşallah hu sefer yüzümüz gülecek
hamile görmeye hamile sohbeti yapmaya dayanamıyrdum bugün ilk kez 17 yaşında 2bucuk aylık hamile olan bir kızla sohbet ettim one bebeğimin öldüğünden filan bahsettim senin için hep dua edeceğim dedi
sonra yasadığı sıkıntılardan bulantılardan bahsetti ben de normal oldugunddan aynı sıkıntıları benimde yasadığımdan bahsettim ve nasıl beslenmesi gerektiği hususunda filan sohbet ettik
Allah ım bir daha zor günler yasatma yarabbim
aynı acıyı veya dah büyük acıyı verip de bugünleri de aratma yaRabbim...

Nihsav gözün aydin Allah tamamina erdirsin,sag salim kucagina alasin..

Dün yine göz yaslari icinde,üzüntüyle,hayal kirikligiyla,isyanla,neden ben sorulariyla dolu bir gün ve gece gecirdim..regl oldum..Klomen kullanmistim,ovülasyonuda yakaladim,her ay oldugu gibi umudumu ayakta tutmaya calistim,dualar ettim ..olmadi olmadii..her regl olusumda o kirmiziyi görüsümde kaybetibim cocuklarimin acisi dahada bir siddetleniyor,yüregim dahada yaniyor,hayata karsi,kadere karsi dahada öfkeleniyorum..

Beni artik listeye yazmayin,laparaskopi olup miyonumu aldirali 5 ay oldu,sag tüptee gecis darlgi vardi,sol zaten kapali...sag acik dediler ama artik sag tüpümüm acik oldugunada inanmiyorum..Benim hic cocugum olmayacak bunu kabullenmek zorundayi

Nihsav gözün aydin Allah tamamina erdirsin,sag salim kucagina alasin..

Allah sana da bizlere de nasip etsin feri cim
ya kızlar bnm hafif de olsa dün akşamdan beri devam eden kasık ağrılarım var dr idrar yolları enfeksiyonundandır dedi ama
siz yasadınız mı böyle şeyler

lütfen ümitsizliğe kapılma
bizim bir komşumuzunda bebekleri hep 2.5 aylık olunca düşüyormuş 5 kayıp yaşamış tam
42 yasına geldiğinde kızına hamile kalmış uzunömürlü olmuş gecen sene evlendirdi
olacak Allah ın izniyle

Lütfen böyle ümitsizliğe kapılma Feri tüplerin tıkalı olduğu sonucu çıkmazki bu ay hamile kalmamandan ayrıcada tüplerin tıkalıysada tüp bebek yaptırabilirsin aşılamadan fln tutma ihtimali çok daha yüksek oluyor bu şekilde kendini yıpratma bi iki ay daha denemelere devam et bakalım bu kadar stres yapma engel oluyor biliyorsunki...

ya kızlar hafif hafif devam eden 2 gündür kasık ağrılarım var
dr enfeksiyondandır diyor ama yine de korkuyorum

nihsav arkadaşım çok güzel bir haber bu. Yeni yıla bebeğinle girmişsin demek ki.
Değerin çok güzel hiç korkma inşallah bu sefer alacaksın emeğinin karşılığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…