Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Feri ciğim, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de 31 aralık yani yeni yıla girmeye bir iki saat kala regl oldum. Bana yılbaşı hadiyesi buymuş dedim. Ve o sabah uyandığımda yani 1 ocak günü kendimi dipsiz bir kuyuya düşmüş gibi karanlık ve umutsuz bir halde buldum. Belki 4-5 saat süren bir ağlama krizim oldu. En kötüsü çözümsüz kalmak. Eşim çocuğu olmayan tek kadın sen değilsin diye beni teselli etmeye çalıştı. Yani yalnız değilsin arkadaşım.

canım benim hiç öyle düşünme.Benim her iki tüpüm bağlanmak zorunda kaldı ve ondan sonra tüp bebek yapabiliriz dediler iltihap nedeniyle..Ve ben 3.denememde hamile kalmıştım ama bebeğimi kaybettim.Ve benim tek yolum TÜP BEBEK başka türlü şansım yok.Yani Fericim eğer tüplerin tıkalıysa hiç sorun etme direk tüp bebek yolunu deniceksin ve daha hayırlı sonuçlar alacağına eminim..Bebek yolunda tüm tedavi kapıların açık olsun...

Canlar nasılsınız ben sık giremiyorum umarım herkes iyidir

Premete eve çıkıyomuşun senin ve kuzun için çok sevindim herşey yoluna girecek arkadaşım inşLallah.
Canım asıl sen naılsın senin günlerin nasıl gidiyor..Herşey yolundamı iyimi önemli olan bunlar..Kendine iyi bak

Geçmiş olsun ve kendine dikkat et.Havalar soğuk gidiyor ayağına belini sıcak tutmayı ihmal etme

oooooooooo bu süüüpppperrrrrr bir haber allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tamamını erdirsin güzelim..Gözün aydın olsun...Bizler içinde dua et..Yeni yıl hediyen süpermişşş

Canım allahın izniyle ismiyle büyüsün kızın.Az kaldı güzelim zorlu mücadelenin meyvesini kucağına alacaksın bizler için çok dua et...

selammm kızlarrr nasılsınızzz..
ben 10 gündür izindeydim yeni geldikk..ev işi filan derken fazla gelemedim..
hamiş arkadaşımı tebrik ediyorum rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin inş.
kızlar ya ben 7 aralıkta kürtaj olmuştum boş gebelik nedeniyle..
bugün kürtaj olalı 29 gün oldu dün test yaptım sanki ikinci cizgi var gibi ilişki yaşarkende korunmadıktı bunca zaman denedim olmadı şimdimi olucak diye,zaten gecen hamilelikte preseed ve ovulasyon testiyle olmuştu 1 yıldan sonra.. şimdi birkac ilişkide ve hiç adet olmadan hamile kalmış olamam inş..
cünki daha cok erkenn...

Merhaba arkadaşlar..ne güzel bir topik oldu burası..Bir kaç gün girmiyorum ve her girdiğime bir güzel haber alıyorum..Hamile olan arkadaşlar..Bebeklerin sağlıkları iyi gidip doğuma hazırlananlar..umarım bu 2011 yılı böyle devam eder...
Ben dün bugün dr. gittim ve allahın izniyle 6 ocak perşembe günü uzun protokola başlıyorum Lucrin iğnelerime ve günde 2 tane folbiol.Tüm arkadaşlarımın özellikle hamile arkadaşlarımdan bol dualar rica ediyorum ve bu tedavimin sonucunda inşallah bende güzel haberlerle buraya dönerim..
Zorlu süreç ama ben içimdeki umudumu yitirmedim ve yitirmicem..Allah hepimize bu mücadelelerimizn mükafaatlarını nasip etsin.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

>>>> 1 0cak taki haberleri izlediniz mi bilmiyorum ama kendimi tutamadım ve sokağa bırakılmış y3 günlük bir kız bebeğini sokağa bırakmışlar ve donmak üzereyken bulunmuş.Hastanede küveze konmuş her yerinden yavrucağın hortumlarla sarılmış nefes almasını kalp atışlarını düzenlemeye çalışıyorlar..Ya nasıl bir vicdandır bu??Nasıl bir anayüreğidir bu..Kendimi banyoya zor attım hıçkıra hıçkıra ağladım..Allahıma dua ettim..Ya rabbi sen herşey en doğrusunu bilensin boynumuz kıldan sana karşı incedir dedim ama isteyene anne olabilecek yüreğe bu bebekleri nasip et dedim.Sana isyan etmiyorum dedim ama dayanamıyorum böyle görünce dedim..Eşim zaten hemen değiştirdi ve her kanalda aynı haber vardı..Direk tv yı kapattı..
Allahım inşallah gücenmemiştir bana..ama dayanamadım..

canım öncelikle geçmiş olsun..yani hiç belli olmaz diyeceğim her türlü mucizeler var..Ama bir kaç gün bekle bakalım sonra tekrarlarsın..Kaç haftalık kürtaj oldun?

nishav canım tebrik ederim çok güzel bi haber inşallah 40 haftayı doldurup sağlıkla kucağına alırsın bebişini maşşallah hamişler çoğaldı yakında hamiş olmayan kalmaz bu hızla:))

papatya ne güzel yakında seninde yüzün gülecek hep böyle kararlı güçlü ol sizi gördükçe çok mutlu oluyorum rabbim kalbinin güzelliğine göre versin o haberi kanal değişirken bende gördüm izlemedim ama aynı şeyleri düşündüm ne yapalım bizim imtahanımızda bu biz bakmaya ellemeye esirgerken millet sokağa atıyo rabbim herkeze kıymetini bileceği şeyleri nasip etsin

Tedavin şimdiden hayırlı olsun Papatya inşallah çok güzel sonuç alacaksın bu süreçte kendine ve beslenmene dikkat et..

canım öncelikle geçmiş olsun..yani hiç belli olmaz diyeceğim her türlü mucizeler var..Ama bir kaç gün bekle bakalım sonra tekrarlarsın..Kaç haftalık kürtaj oldun?

canım seninle medikana tüp bebek topiğinde tanıştık benide sen cağırmıştın buraya hatırlıyosan..
9 haftalık kürtaj oldum boş gebelikti gebeliğim..
evet bekleyelim bakalım belkide gelir adetim..ama allahım bir bildiği var derim eğer hamileysem...
bu arada tedavin ahyırlı uğurlu olsun canımm rabbim girdiğin bu yolda yüzünü güldürsün ve inş. hamiş haberlerinide almak nasip olsun..
kalbim ve dualarım seninlee canım...
bende senin söylediğin ahberi izledimm nasıl içim cız etti şurda biz elken içimiz sızlıyosa annenin nasıl bir yüreği varmış onu anlamıyorum.
allahım annelik hasretiyle yananlara nasip etsin en kısa zamanda inş..

belli mi olur gamze cim
öncelikle gecmiş olsun
inşallah hamilesindir ve bu sefer sağlıklı ve uzunömürlü olurinş.

canlarım biliyorum belki aranızda bana kızanlarınız olabilir ama bu benim kendime verdiğim bir sözdü o yüzden bu kadar geç haberiniz oluyo ama çokda geç sayılmaz size iki güzel haber vermek istedim.ben yenide Allah nasip ederse anne olacağım.ve canım kızım benim melek kızım bana bir kız kardeş gönderdi.Rabbim inşallah Büşra'mda yaşayamadığım yarım kalan mutluluğumu bu kızımda yaşamayı tamamlamayı nasip eder bana ne olur dualarınızı eksik etmeyin üztümüzden.bizede kızmayın ben sadece kritik zaman geçsin istedim tabi bizim için kritik zaman bebeklerimizi kucağımıza alıp eve gelene kadar geçmez ama içim birazda olsa rahat.Rabbim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yeniden tattırsın ve kimseye bu acıyı bir daha yaşatmasın....hepiniz Allah'a emanet olun...

tebrikler cnm
bu sefer sağlıklı uzunömürlü ve hayırlısıile akucağına almak nasip etsin cnm
çok çok sevindim darısı başımıza
ayıp olmazsa bir sorum var cnm sana

maşallah...allah tamamına erdirsin ....

hadi hayırlısı arkadaşım...ocak adetimle 2.günü ben başlıyorum...kısa protokol benimki

dün nihsav bugün cici22
sıra bize gelir inş tez zamnda maytap
hayırlısıyla ne zaman başlıyor tedaviniz sömestr tatiliydi değilmi

ocak 20 gibi adet olurum...2.günü iğneler başlar..şubat başı yumurta toplama en geç 10u gibi allah izin verirse transfer olur..inşallah arkadaşların arkasındanda biz hamile kalırız:))))

ocak 20 gibi adet olurum...2.günü iğneler başlar..şubat başı yumurta toplama en geç 10u gibi allah izin verirse transfer olur..inşallah arkadaşların arkasındanda biz hamile kalırız:))))

inşallah cnm
önceden böyleydik((((Allah ın izniyle:))))))))) böyle olacağız
dualarımdasınız isimlerinizi bilmiyom ama nicklerinizle dua ediyorum hep:)

canım benım hadi gözüunaydın negüzel bi haber inş şu ezan saatınde bizede nasiip eder çok sevındım inş benımde 2 meleğım kız olur sağlıklı saatlı olsunda gerçi ilk bbebeğimde yawrumda kızdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…