Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ocak 20 gibi adet olurum...2.günü iğneler başlar..şubat başı yumurta toplama en geç 10u gibi allah izin verirse transfer olur..inşallah arkadaşların arkasındanda biz hamile kalırız:))))

inş cnm bizde kalırız inş hamışler çoğaldı kızlar bu arada sıra bize gelıoyo gibi gelıor bana

iyiyim maytap cım ya
bir yandan seviniyorum şurda şubata ne kaldı diye
bir yandan endişeleniyorum kasıklarımda agrı var dr iltihaptan diye
sırf bu yüzden sabah moarlim bozuk uyandım

doktora gidince söylersın cnm bakar iltihap varmı dıe
canını sıkma hıç kendını sıcak tut

iyiyim maytap cım ya
bir yandan seviniyorum şurda şubata ne kaldı diye
bir yandan endişeleniyorum kasıklarımda agrı var dr iltihaptan diye
sırf bu yüzden sabah moarlim bozuk uyandım

kasıklarını üşütmüş olabilirsin
panik yapma...bnde kendimde kist var sanmıştım ama yokmuşş..boşuna panik yapıp canımızı sıkıyoruz

dr da iltihap dedi
sanırım üşüttüm
panik yapıyorum herşeyi ya doğum yaptıgımdan beri
sanki hiçbişey yolunda gitmeyecekmiş gibi düşünüyorum sonra ALLAH a sığınıyorum

Canım gözün aydın çok sevindim. İnşallah hamileliğin hep mutlu haberlerle, güzel günlerle geçer ve bebeğini sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına alırsın.

Yapma Fericim ne olur yapma. Ben hep senin umuduna, azmine hayran kaldım ve her zaman senin hamile kalacağına inandım ne olur sen de inanmaktan vazgeçme. Her ay aynı hüsranı yaşamanın ne kadar zor olduğunu anlıyorum ama içimde senin hamile kalacağına dair öyle bir inanç var ki vazgeçmeni içim elvermiyor. Her aklıma geldiğinde senin için dua ediyorum. Bu ay seni listeye yazmıyorum ama vazgeçmeni desteklediğim için değil sadece biraz kafanı bebek işinden uzaklaştırman ve akışına bırakman için çünkü bu bebekler en ummadık zamanlarda gelmeye bayılıyorlar ve en kısa zamanda seni hamilelerimiz listesine yazmayı dört gözle bekliyorum.

Canım tedavin hayırlı olsun. Kollarımızı açtık bebişi bekliyoruz. İnşallah bizi bekletmeyecek.

Canım hamilelik haberine çok sevindim hele bebeğinin kız olacağına daha çok sevindim. Allah Büşrayla yaşayamadığım mutluluğu kardeşiyle yaşamayı nasip etsin. Şimdi kaç haftalık oldun, beklenen doğum tarihi ne zaman.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Hadibakem|39|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|37|KIZ|14.01.2011
|Premete|34|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|32|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|25|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|22|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|19|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|19||06.06.2011
|Cici_22||KIZ|
|Bengisu82|9||13.08.2011
|Selen_k|6||02.09.2011
|Nihsav|6||02.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|17.01.2011
Gamze81|21.01.2011
2009Papatya|13.02.2011
Maytap|20.02.2011 [/table]

Kızlar ben yarın yine hastaneye yatıyorum. Dün kontrolümüz vardı doppler ultrason yapıldı, damarlardaki dirençler artmış bu durumda doktor iki hafta içinde doğum gerçekleşir dedi. Zaten artık bebeğimin gelişmesi de kısıtlanmaya başlamış 1 haftada sadece 100 gram almış bu durumda doğuncaya kadar ancak 2 kilo olabilecek. Bu bildiğimiz ve beklediğimiz bir durum olmasına rağmen kendimi bebeğimin zamanında doğabileceği fikrine o kadar inandırmışım ki çok moralim bozuldu. Dünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum iki kere serum takıldı. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebeğim küveze ihtiyaç duymaz. Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var. Hastaneden gelişmeleri yazarım. Öpüyorum.

bu sefer sağlıklı olacak premete
lütfen üzülme bebeği de üzme
inş. küveze ihtiyaç duymaz
ciğer geliştirici iğne vurulacak mı peki yada vuruldu mu

cnm bnım olsun rabbım hayrırlsını versın sağlıklı saatlı alda kucağına gerısı önemlı değil dularımız senınle sende bizden esirgmee dualarını

Premete'cim üzme kendini bu kadar sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına bizler sana dua edeceğiz kaygılanma kendinide bebişinide yorma kendine çok dikkat et gelişmeleri bize bildir bu arada yeni liste için ellerine sağlık..

tebrikler cnm
bu sefer sağlıklı uzunömürlü ve hayırlısıile akucağına almak nasip etsin cnm
çok çok sevindim darısı başımıza
ayıp olmazsa bir sorum var cnm sana

amin canım amin inşallah sizinde benim gibi zamanı ve vakti gelince isteğiniz gerçek olur tekrar göbüşünüz dolar.ne demek canım tabiki sorabilirsin.

maşallah...allah tamamına erdirsin ....

teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza da olur inşallah....

amin canım amin inş dualarımız kabul olur.ben iki mutluluk yaşadım böyle kızımın yerine tekrar bir kızım olacak inş Allah'ın izniyle onunla hayal etttiğim herşeyi inşallah bu sefer yapabilirim inşallah sende bu duyguyu tekrardan tadarsın...

canım geçmiş olsun.ama üzülme ki bebeğinde üzülmesin herşey olacağına varırmış derler ya öle düşün eğer Rabbim öyle yazmışsa yapacak hiç birşey yok ama benim yiğenim 900gr doğdu ve yaşadı Allah.2ın izniyle şuan 7 yaşında ben inanıyorumki sende o günleri göreceksin ve bebeğin doğduğunda hiç bir şeye gerek kalmadan oğlunla beraber evine döneceksin sende inan ve inancını hiç bir zaman kaybetme...

benim şuan 17 haftalık ve BDT 11.06.2011 canım ama tabi sezeryan olcağı için sonlara doğru artık doğru tarihi verebilirim benimde bildiğim şuan o...

NİHSAVcım senide çok çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah ve bebeğinide sağ salim sağlıklı ve ömürlü şekilde kucağına alırsınn inş. canım

cici m ne kadar korundun doğumdan sonra ve bıraktıktan sonra ne kadar zaman içinde Allah nasip etti sana

PREMETE canım geçmişi okumaya çalışıyom ama tam takip edemiyom.eve çıkıyomuşsun galiba ne güzel bir haber bu.nasıl gidiyo doktorun çıkardığına göre herşey yolunda o zaman.az kaldı canım hayırlısı...

bozma moralini..inşallah sonu güzel olacak...dualarım seninle...hem 2kilo hiçte az değil...1.250 doğdu eşimin yeğeni...maşallah 6yaşında şuan......bugünkü tıpla küveze bile girmeyecek inşallah......hayırlı haberlerini bekliyoruz....

selen nasılsın....bugün hiç yoktun...nerlerdesin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…