Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allahım ikinizede yardımcı olsun inşallah. İnşallah düzelir hep dua ediyorum. Allahım dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısını versin. Sanırım şu anda 33.haftadasın iki hafta içinde Allahın izniyle 35 olacaksın. Benim bir arkadaşımında bebeği anne karnında gelişmiyordu 35. haftada aldılar bebişi. Allah şükür 1 yada 2 gün gözlem amaçlı koydular küveze. İnşallah senin ve oğluşun içinde herşey yoluda gider. Şansınız bahtınız açık olsun. Allahım yardımını esirgemesin sizden.

canım uzulme lutfen 33. hafta cok guzel ciger gelistirici igneneide oldun kotu bir kuvez tecruben var cok zor ama korkma alacaksın oglusunu kollarına bak benim kızım 31. haftada dogmustu simdidn 2 hafta fark atmıssın bize sakın telaslanma hersey guzel olacak dualarım seninle ve burdaki tum annelerle

selen nasılsın....bugün hiç yoktun...nerlerdesin????

İyiyim bi değişiklik yok sen nasılsın??yoğundum bugün yarında eğitim var sabah 8den akşam 11 e kadar işte ve sonrasındada eğitimde olcağım düşük engelleyici iğne vermişti doktor onu yaptırdım bugün birazda dinlenebilsem iyi olcak

canım korkma allahın izniyle her şey güzel olucak ozaman 34-35 haftalık olur daha da gelişir ciğer geşitiriçi iğne de vurulduğun da allahın izniyle küvezde de kalmaz oğluşun belli de olmaz belkide her şey yolunda gider tam zamanında da doğum yaparsın inşallah hakkımızda hayırlısı olsun strese girme rahat ol

bencede canım dinlen rapor alsan ara ara 1 hafta felan senin içinde ii olur bebeişinde dinlenir biraz onla vakit gecirirsin konuşursun kendine dikkat canım

Çok güzel bir haber bu canım. Allah kalbine göre vermiş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah nazarlardan korusun...

Canım bebeğin sağlıkla gelecek inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bol bol dua etcem sizin için. Sen de sürekli dua et.Bildiğin bütün duaları oku. İnşallah bebeğine kavuşcaksın. İçini ferah tut.

canım stres yapma biliyosun bebeğinde etkileniyo pozitif düşünmeye çalış hem 35 haftalık olacak hepimiz senin için dua ediyoruz.

gözünaydın arkadaşım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

bencede canım dinlen rapor alsan ara ara 1 hafta felan senin içinde ii olur bebeişinde dinlenir biraz onla vakit gecirirsin konuşursun kendine dikkat canım

Bu haftada geçsin cumada doktora gidicem zaten ondan sonra daha dinlenerek vakit geçirebilcem sanırım doktora söylücem gerekiyorsa rapor versin diye bundan önce gerek yok masa başı bi işin olduğu için gidebilirsin demişti..sen nasılsın Gamze'cim??

hyırlı olsun canım dediğin gibi seyirlik değil ömürlük olsun bize de nasip olsun tez zamanda cnm bnm

amin canım inşallah sizinde tez zamanda gönlünüzdekiler olur

gözünaydın arkadaşım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına.....

bengisucum canım benim sağol senide Allah nazarlardan korusun cnım sende dikkat et...

iyidir selen k
nasıl olayım sizin tabirinizle bir bunalım bir mutluyum canım:)
zaman gectikçe umutlarım arttığı için mutlu oluyorum ama biryandan da kızım aklıma geldikçe hüzün kaplıyor içimi
sennasılsın başladımı bulantılar filan

Haklısın hepimiz yaşıyoruz aynı duyguları benim biraz bulantılarım var özellikle sabah kısmı çok oluyor ama inan bende hep sizler gibiyim bir bunalım bir mutlu :)bizlerin kaygıları hiç bitmeyecek sanırım..

ya aklıma geliyorda bazen korkuyorum sen de hamilesin pek bahsetmek istemiyorum
korkular bitmeyecek sanırım
Allah a sığınmaktan baska caremiz yok
ama diyorum ki ilk bebeklerimiz saglıklı olsaydı ikinici gebelikt hiç oyle korkularımız olmayacaktı
onu dusunerek rahatlıyorum
bnm ilk hamileliğimde sabahları cokmidem bulanırdı basım çok dönerdi tansiyonum düşerdi
ama hic şikayet etmemiştim katlamnırım gececek elbette demiştim
ama yavrumun ömrü oraya kadarmış kısmet işte
ikinciler uzunömürlü olacak inşallah
her nekadar korkularım olsa da

Son düzenleyen: Moderatör:

Cici işten ayrıldın sanırım değil mi? Tekrara bebiş düşünmeye başlamışsındır umarım. İnşallah herşey olunda gider en erken zamanda kavuşursun bebişine.

iyiyim canım sağol bence bir konuş dr la bakalım ne diyecek işte uğraşıyorum bugün cok yoğunuz sürekli gelen giden şimdi rahatladım...

Tüm içten dualarım seninle arkadaşım, rabbim bebeğini çok çok sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bir daha hiç bir şekilde acı yaşatmasın sana, bu bebiş ilaç gibi gelsin tüm yaralarına.

Hay Allah bebiş varmış. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…