Kızlar ben yarın yine hastaneye yatıyorum. Dün kontrolümüz vardı doppler ultrason yapıldı, damarlardaki dirençler artmış bu durumda doktor iki hafta içinde doğum gerçekleşir dedi. Zaten artık bebeğimin gelişmesi de kısıtlanmaya başlamış 1 haftada sadece 100 gram almış bu durumda doğuncaya kadar ancak 2 kilo olabilecek. Bu bildiğimiz ve beklediğimiz bir durum olmasına rağmen kendimi bebeğimin zamanında doğabileceği fikrine o kadar inandırmışım ki çok moralim bozuldu. Dünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum iki kere serum takıldı. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebeğim küveze ihtiyaç duymaz. Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var. Hastaneden gelişmeleri yazarım. Öpüyorum.
canım uzulme lutfen 33. hafta cok guzel ciger gelistirici igneneide oldun kotu bir kuvez tecruben var cok zor ama korkma alacaksın oglusunu kollarına bak benim kızım 31. haftada dogmustu simdidn 2 hafta fark atmıssın bizeKızlar ben yarın yine hastaneye yatıyorum. Dün kontrolümüz vardı doppler ultrason yapıldı, damarlardaki dirençler artmış bu durumda doktor iki hafta içinde doğum gerçekleşir dedi. Zaten artık bebeğimin gelişmesi de kısıtlanmaya başlamış 1 haftada sadece 100 gram almış bu durumda doğuncaya kadar ancak 2 kilo olabilecek. Bu bildiğimiz ve beklediğimiz bir durum olmasına rağmen kendimi bebeğimin zamanında doğabileceği fikrine o kadar inandırmışım ki çok moralim bozuldu. Dünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum iki kere serum takıldı. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebeğim küveze ihtiyaç duymaz. Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var. Hastaneden gelişmeleri yazarım. Öpüyorum.
selen nasılsın....bugün hiç yoktun...nerlerdesin????
Kızlar ben yarın yine hastaneye yatıyorum. Dün kontrolümüz vardı doppler ultrason yapıldı, damarlardaki dirençler artmış bu durumda doktor iki hafta içinde doğum gerçekleşir dedi. Zaten artık bebeğimin gelişmesi de kısıtlanmaya başlamış 1 haftada sadece 100 gram almış bu durumda doğuncaya kadar ancak 2 kilo olabilecek. Bu bildiğimiz ve beklediğimiz bir durum olmasına rağmen kendimi bebeğimin zamanında doğabileceği fikrine o kadar inandırmışım ki çok moralim bozuldu. Dünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum iki kere serum takıldı. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebeğim küveze ihtiyaç duymaz. Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var. Hastaneden gelişmeleri yazarım. Öpüyorum.
İyiyim bi değişiklik yok sen nasılsın??yoğundum bugün yarında eğitim var sabah 8den akşam 11 e kadar işte ve sonrasındada eğitimde olcağım düşük engelleyici iğne vermişti doktor onu yaptırdım bugün birazda dinlenebilsem iyi olcak
Çok güzel bir haber bu canım. Allah kalbine göre vermiş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canlarım biliyorum belki aranızda bana kızanlarınız olabilir ama bu benim kendime verdiğim bir sözdü o yüzden bu kadar geç haberiniz oluyo ama çokda geç sayılmaz size iki güzel haber vermek istedim.ben yenide Allah nasip ederse anne olacağım.ve canım kızım benim melek kızım bana bir kız kardeş gönderdi.Rabbim inşallah Büşra'mda yaşayamadığım yarım kalan mutluluğumu bu kızımda yaşamayı tamamlamayı nasip eder bana ne olur dualarınızı eksik etmeyin üztümüzden.bizede kızmayın ben sadece kritik zaman geçsin istedim tabi bizim için kritik zaman bebeklerimizi kucağımıza alıp eve gelene kadar geçmez ama içim birazda olsa rahat.Rabbim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yeniden tattırsın ve kimseye bu acıyı bir daha yaşatmasın....hepiniz Allah'a emanet olun...
Canım bebeğin sağlıkla gelecek inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bol bol dua etcem sizin için. Sen de sürekli dua et.Bildiğin bütün duaları oku. İnşallah bebeğine kavuşcaksın.Kızlar ben yarın yine hastaneye yatıyorum. Dün kontrolümüz vardı doppler ultrason yapıldı, damarlardaki dirençler artmış bu durumda doktor iki hafta içinde doğum gerçekleşir dedi. Zaten artık bebeğimin gelişmesi de kısıtlanmaya başlamış 1 haftada sadece 100 gram almış bu durumda doğuncaya kadar ancak 2 kilo olabilecek. Bu bildiğimiz ve beklediğimiz bir durum olmasına rağmen kendimi bebeğimin zamanında doğabileceği fikrine o kadar inandırmışım ki çok moralim bozuldu. Dünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum iki kere serum takıldı. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebeğim küveze ihtiyaç duymaz. Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var. Hastaneden gelişmeleri yazarım. Öpüyorum.
canlarım biliyorum belki aranızda bana kızanlarınız olabilir ama bu benim kendime verdiğim bir sözdü o yüzden bu kadar geç haberiniz oluyo ama çokda geç sayılmaz size iki güzel haber vermek istedim.ben yenide Allah nasip ederse anne olacağım.ve canım kızım benim melek kızım bana bir kız kardeş gönderdi.Rabbim inşallah Büşra'mda yaşayamadığım yarım kalan mutluluğumu bu kızımda yaşamayı tamamlamayı nasip eder bana ne olur dualarınızı eksik etmeyin üztümüzden.bizede kızmayın ben sadece kritik zaman geçsin istedim tabi bizim için kritik zaman bebeklerimizi kucağımıza alıp eve gelene kadar geçmez ama içim birazda olsa rahat.Rabbim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yeniden tattırsın ve kimseye bu acıyı bir daha yaşatmasın....hepiniz Allah'a emanet olun...
bencede canım dinlen rapor alsan ara ara 1 hafta felan senin içinde ii olur bebeişinde dinlenir biraz onla vakit gecirirsin konuşursunkendine dikkat canım
hyırlı olsun canım dediğin gibi seyirlik değil ömürlük olsun bize de nasip olsun tez zamanda cnm bnm
gözünaydın arkadaşım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
günaydın melek anneleri
nasılsınız
iyidir selen k
nasıl olayım sizin tabirinizle bir bunalım bir mutluyum canım:)
zaman gectikçe umutlarım arttığı için mutlu oluyorum ama biryandan da kızım aklıma geldikçe hüzün kaplıyor içimi
sennasılsın başladımı bulantılar filan
Haklısın hepimiz yaşıyoruz aynı duyguları benim biraz bulantılarım var özellikle sabah kısmı çok oluyor ama inan bende hep sizler gibiyim bir bunalım bir mutlu :)bizlerin kaygıları hiç bitmeyecek sanırım..
amin canım inşallah sizinde tez zamanda gönlünüzdekiler olur
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına.....
bengisucum canım benim sağol senide Allah nazarlardan korusun cnım sende dikkat et...
Cici işten ayrıldın sanırım değil mi? Tekrara bebiş düşünmeye başlamışsındır umarım. İnşallah herşey olunda gider en erken zamanda kavuşursun bebişine.
Bu haftada geçsin cumada doktora gidicem zaten ondan sonra daha dinlenerek vakit geçirebilcem sanırım doktora söylücem gerekiyorsa rapor versin diye bundan önce gerek yok masa başı bi işin olduğu için gidebilirsin demişti..sen nasılsın Gamze'cim??
canlarım biliyorum belki aranızda bana kızanlarınız olabilir ama bu benim kendime verdiğim bir sözdü o yüzden bu kadar geç haberiniz oluyo ama çokda geç sayılmaz size iki güzel haber vermek istedim.ben yenide Allah nasip ederse anne olacağım.ve canım kızım benim melek kızım bana bir kız kardeş gönderdi.Rabbim inşallah Büşra'mda yaşayamadığım yarım kalan mutluluğumu bu kızımda yaşamayı tamamlamayı nasip eder bana ne olur dualarınızı eksik etmeyin üztümüzden.bizede kızmayın ben sadece kritik zaman geçsin istedim tabi bizim için kritik zaman bebeklerimizi kucağımıza alıp eve gelene kadar geçmez ama içim birazda olsa rahat.Rabbim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yeniden tattırsın ve kimseye bu acıyı bir daha yaşatmasın....hepiniz Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?