canım arkadaşlarım bugün hastaneye yattım. Artık buradaki bütün personel, hemşire ve doktorlar beni tanıdı yine mi sen geldin diyorlar. Ben de iyice alıştım artık hastane ortamına nede olsa bir aydır evimden çok burada vakit geçiriyorum. Bugün nst'ye bağlandım çok şükür iyi çıktı. Benim için dua eden, iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Iyi ki sizleri tanımışım, çok sıkıntılı geçen bu hamileliğimde hep sizden güç aldım. Ben de her zaman sizin için dua ediyorum. Allah hepinizin gönlünün muradını versin.
Canım arkadaşlarım bugün hastaneye yattım. Artık buradaki bütün personel, hemşire ve doktorlar beni tanıdı yine mi sen geldin diyorlar. Ben de iyice alıştım artık hastane ortamına nede olsa bir aydır evimden çok burada vakit geçiriyorum. Bugün NST'ye bağlandım çok şükür iyi çıktı. Benim için dua eden, iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizleri tanımışım, çok sıkıntılı geçen bu hamileliğimde hep sizden güç aldım. Ben de her zaman sizin için dua ediyorum. Allah hepinizin gönlünün muradını versin.
Bu haftada geçsin cumada doktora gidicem zaten ondan sonra daha dinlenerek vakit geçirebilcem sanırım doktora söylücem gerekiyorsa rapor versin diye bundan önce gerek yok masa başı bi işin olduğu için gidebilirsin demişti..sen nasılsın Gamze'cim??
Canım arkadaşlarım bugün hastaneye yattım. Artık buradaki bütün personel, hemşire ve doktorlar beni tanıdı yine mi sen geldin diyorlar. Ben de iyice alıştım artık hastane ortamına nede olsa bir aydır evimden çok burada vakit geçiriyorum. Bugün NST'ye bağlandım çok şükür iyi çıktı. Benim için dua eden, iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizleri tanımışım, çok sıkıntılı geçen bu hamileliğimde hep sizden güç aldım. Ben de her zaman sizin için dua ediyorum. Allah hepinizin gönlünün muradını versin.
Hay Allah bebiş varmış. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim.
esmeray nasılsın...ağrın geçtimi???
tesekkürler maytap bugün iyyim dün belim filanda agrıdı çok korktum gece sobaı iyice ateşledim bugün de patiklerle filan gecti sanırım üşütmüşüm
dun sen de bnm de öly eolmuştu kist sanmıştım dediydin ya içime kurt düşürdün kız
bnmki de kistmidir diye gece uyuyamadım
çok şükür gecti:))
geçmiş ya gözün aydın:)ben kist sanmıştım ama hiç bişi çıkmadı....lucrin iğne kullanmıştım ..oda kist yaparmış..ondan korkmuştum bennn...ama çok şükür temiz çıktı:)boşuna evham yapıyoruz demek istemiştim aslında...bak geçmiş seninki de...artık fazla dinler olduk kendimizi ama haklıyızda(
kesinlikle haklısın ya
havere jinekiloji sitelerini gezdim google a yazıyorum kasık ağrısı ne kadar site varsa tektek okuyorum
sen o iğneyi nedne kullanmıştın
dondurulmuş tüüp bebek tedavisinde....ama maalesef sonuç negatif oldu....((
nasılsın gamze?????????
ÜZÜLME CNM
BU SEFER POZİTİF OLACAK:)
DR UN ONAYI DA VERDİ NE GÜZEL
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın??
inşallah güzel olur herşey ...heppimiz için...4yıl olacak evleneli..sadece 1yıl çocuk istemedik...sonra aşılma denedik..tabiki olmadı..tüple oldu..çok mutlu olmuştum..ama kısa sürdü mutluluk...5.5 aylık erken doğum oldu...ikisede peşpeşe melek oldu yavrularımın:85:....2010 çok kötüydü..ama 2011 inşallah güzel geçecek....
inşallah cnm 2010 dediğin gibi bnm içim özellikle kötü gecti tam bitmeye yakın 8 aylık yavrumu kaybettim
ümidimizi yitirdik mi hayır 2011 inşallah güzel olacak allah sabrımızın karşılığını verecek
bir ark ım dedi ki bana gecenlerde ben kaybetseydim dayanazdım heralde dedi
içim burkuldu ne diyeceğimi bilemedim sadece şükret diyebildim
evet hep şükrediyorum dedi
ama şuna inanıyorum allah tekrar nasip ettiğinde herşey çok güzel olacak
inşallah tez zamanda olru
inşallah arkadaşım....sen şubatta başlayacaksın dimi....sizin doğal yoollla oluyordu dimi???şubat tta bissürü hamile olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?