Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Gamzecim tets yaptım ikinci cizgi silik çıktıydı dedin
varmı gelişme
inşllah olumludur

hoşgeldin hannem
keşke aramızda olmasaydın ama
kader arkadaşım bnm
bana özel mesajında bir ark ının 9 aylıkken karnında ölmesinin sebebinin pıhtılaşma oldugunu söylediydin
gelişimi filan nasılmış o bebeğin merak ettim pıhtılaşma ile o cocuk 9 aya kadar nasıl gelebilmiş şaşırdım
demkki olabiliyormuş
onu sorayım dedim

ewet canım maalesef burdayız.ama her şerde bi hayır vardır.ne yapalım
canım benim valla pıhtılaşma olduğunu bebk ölünce anlıyolar.o zamana kadar bilinmiyor ve herşey normalmiş.bize söylenen o.sonra ölümü araştırılnca ortaya çıkıyor.

RABBİM hepimize sağlıklı sıhhatlisinden hatta ve hatta ENNNNNNNN ŞİRELİSİNDEN hayırlı evlatlar versin inş:)

amin cnm inş.
tabi vardır her şerde bir hayır
istersen arkadaşlara kendini bir tanıt ve hikayeni anlat olur mu ben seni biliyorum ama

ciciiiii, tebrik ederim arkadaşım.Yılaşından önce işten ayrılacağını ifade ettiğinde herhalde hamile diye düşndüm bir an. Şüphelenmekte haklıymışım. İnşallah güzel günler 2011 de gelecek güzel kızının kız kardeşine kavuşacaksın canım.

Gamzecim tets yaptım ikinci cizgi silik çıktıydı dedin
varmı gelişme
inşllah olumludur

canımmmmm beni mrak edip yazdığın için cok ama cok teşekkür ederim..
evet dün testi tekrarladım ve hamile değilim..acıkcası hamile olmadığıma cok sevindim..sonucta aralık 7,de kürtaj oldum ve daha adet olmadım..
sonucta adet olmadan hamile kalmayı istemem..ayrıcada zaten tüp bebek düşünüyoruz allahım izin verirse tüp bebekle hamile kalmayı istiyorum..
daha önce 5 kayıp artık aynı acıları yaşamak istemiyorum...
allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın cok bekletmeden evlatlarımızı sağlıklı nasip etsin..

amin gamzecim
allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bnm de şimdi içim daraldı vesveseler girdi içime
ne zormuş yarabbim
daha önce tüp bebek yaptırmadınız degilmi allah ın izniyle olacak cnm bu sefer ümidini yitirmemen çok güzel
ne bileyim ya hani diyoruz ya bir bunalım bir mutlu şimdi bunalım modunadyım eşimde işten gelmedi

cannım benm allahım hayırlsını nasip etsın az da kayıbın yokmuş bende 33 hafatlık bebeğimi kaybettım karnımda öldü rabbım hepımıze sağlıklı saatlı evlatlar nasip etsın inş

eskilerden şöle bikaç sayfa okudum da sen de ikizlerini akybetmişsin ve onun öncesinde de bi tane oğlunu kaybetmişsin.şimdi durumun nedir bilemiyorum ama bu ölümlere sebep ne.yani tabiki ALLAH tan ama...genetik tahlili falan yaptırdınmı canım.doktorlar ne diyor.şuan aynı durumda gibiyiz.benimde 5 haftalık bebğim düştü sonrasında ikiz bebklerimi doğuma 5 hafta kala kaybettimben genetik tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...

gerekirse al tabi raporunu....eğitim filan demişin yorma kendini...hiçbişeyede stres yapma.....aslında hamileyken bir hobi bulup uğraşmak lazım...mesela ebru sanatı gibi filan...ama iş güç olmaycak:)))

Keşkeee ne güzel olurdu çalışmadan sürekli habilerle uğraşmak ama oda bi yere kadar heralde:)neyse eğitim biraz erken bitti geldim eve dinlencek fırsatım oldu yarın doktora gidicem sende ne var ne yok az kaldı 20 ocağa sankii:))

günaydınlar,,cuma gününüz mübarek olsun dualrınız kabul olsun inş. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Tedavide olan bebek yolu gözleyen arkadaşlarada Rabbim tez zamanda bebişlerini göndersin inş.
Dün akşam kontrolüm vardı sezeryan tarihim 3 gün öne alındı yoksa kızım kendi gelecekmiş daha fazla riske atmayalım dedi gelişimide ii olduğu için dışarda şansı daha yüksek dedi,11 ocak sabah 9:30 da randevumu aldım bizden dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar , sizler için özellikle doğuma girerken doğumdan çıktığımda dua edecem..Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın ..Premete bebişin 10 gün daha dayansa 35 den sonra için biraz daha rahatlayacak inş. ,ha geldi gelecek derken sende 37 yi tamalayacaksın inş. canım kalbini ferah tut.

Allah seni de bebeğini de kazasız kurtarsın canım
bu büyük mutlulugu Allah ım bize de tattırır
bu mübarek cuma gününün hürmetine

Çok kalmış bebişine kavuşmana sağlıklı sıhhatli kucağına alıp bizlere uykusuz gecelerini anlatman dileğiyle :) dikkat et kendine Özlenen'cim..

bugün eşimle üni hastanesine gideceğiz genetik ve kan araştırması için
gidip gitmemek te karasız kaldık ama yaptıralim dedik tedbir olarak dualarınızı bekliyorum kızar inşallah bişi çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…