hoşgeldin hannem
keşke aramızda olmasaydın ama
kader arkadaşım bnm
bana özel mesajında bir ark ının 9 aylıkken karnında ölmesinin sebebinin pıhtılaşma oldugunu söylediydin
gelişimi filan nasılmış o bebeğin merak ettim pıhtılaşma ile o cocuk 9 aya kadar nasıl gelebilmiş şaşırdım
demkki olabiliyormuş
onu sorayım dedim
ewet canım maalesef burdayız.ama her şerde bi hayır vardır.ne yapalım
canım benim valla pıhtılaşma olduğunu bebk ölünce anlıyolar.o zamana kadar bilinmiyor ve herşey normalmiş.bize söylenen o.sonra ölümü araştırılnca ortaya çıkıyor.
RABBİM hepimize sağlıklı sıhhatlisinden hatta ve hatta ENNNNNNNN ŞİRELİSİNDEN hayırlı evlatlar versin inş:)
amin cnm inş.
tabi vardır her şerde bir hayır
istersen arkadaşlara kendini bir tanıt ve hikayeni anlat olur mu ben seni biliyorum ama[/QUOT
canım benim bakıyorum sen ev sahibi bile olmuşsunnnnnnn burada:)
malum yaklaşık dört ay önce ikizlerimi kaybettim.8 aylıkken doğum yaptım.ve onun öncesinde de bir düşüğüm var 5 haftalık
ikizlerde hem normal hem sezeryanı gördüğüm için şuan beklemdeyim.ve genetik tahlili yaptırcam inş.ondan sonra ne olur bilemem ama dileğim bir daha yaşamam.tabi çok zor bir süreç olacak korkulu ve acabalarla dolu.ama RABBİME teslim olarak inş bu korkular ve acabalar gidecek buna inanıyorum:)))
bu kadayyyyyyyyyyyyyyyy:)
amin cnm inş.
tabi vardır her şerde bir hayır
istersen arkadaşlara kendini bir tanıt ve hikayeni anlat olur mu ben seni biliyorum ama[/QUOT
canım benim bakıyorum sen ev sahibi bile olmuşsunnnnnnn burada:)
malum yaklaşık dört ay önce ikizlerimi kaybettim.8 aylıkken doğum yaptım.ve onun öncesinde de bir düşüğüm var 5 haftalık
ikizlerde hem normal hem sezeryanı gördüğüm için şuan beklemdeyim.ve genetik tahlili yaptırcam inş.ondan sonra ne olur bilemem ama dileğim bir daha yaşamam.tabi çok zor bir süreç olacak korkulu ve acabalarla dolu.ama RABBİME teslim olarak inş bu korkular ve acabalar gidecek buna inanıyorum:)))
bu kadayyyyyyyyyyyyyyyy:)
herkes aynı acıyı yasadığuı için burada birbilerine iyi ısınıyorlar
dr un ne kdar süre verdi sana
hepimizin korkusu ve acabası var ama yapacak yok ümidi kesmemek lazım malum ümitsizlik haram dinimizde bilirsin sen
genetik tahlili hemen yaptır istersen bir ayda anca cıkıyor diyorlar
herkes aynı acıyı yasadığuı için burada birbilerine iyi ısınıyorlar
dr un ne kdar süre verdi sana
hepimizin korkusu ve acabası var ama yapacak yok ümidi kesmemek lazım malum ümitsizlik haram dinimizde bilirsin sen
genetik tahlili hemen yaptır istersen bir ayda anca cıkıyor diyorlar
bu olaydan sonra hiç gitmedim dr a ama okuldan bi ark kızı doğalı 4.5 ay olmuş ki tekrar dra gtmiş 2 aylık hamile çıkmış.veeeeeee ikizzzzzzzzzzz(benim yaram).sezeryanmış ilki dr bünyen hazır ruhen de hazırsan doğurabilirsin demiş ama maalesef arkadaşşşşşşşşşş aldırmışhemide ikiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(((afffffff ALLAHIM af.
diyeceğim oki sanırım zamanın pek bi önemi yok yada olduktan sonra yok.ama ara verilsede sanırım iyi olur.canım ancak sömestr da gidebilirim çünkü okul varken gidemem.şuan düşünmüyoruz zaten.eşimde bende tabi RABBİM bilir ama.artık o sedyeler bana ölüm gibi geliyor.o kötü haberler hep beni sedye de vurduo yüzden o psikolojiyi atmam lazım inş.ilk hamileliği duymak şimdi bile heyecanlandırıyor ama gelişimini takip etmek korkutuyor beni.
bu olaydan sonra hiç gitmedim dr a ama okuldan bi ark kızı doğalı 4.5 ay olmuş ki tekrar dra gtmiş 2 aylık hamile çıkmış.veeeeeee ikizzzzzzzzzzz(benim yaram).sezeryanmış ilki dr bünyen hazır ruhen de hazırsan doğurabilirsin demiş ama maalesef arkadaşşşşşşşşşş aldırmışhemide ikiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(((afffffff ALLAHIM af.
diyeceğim oki sanırım zamanın pek bi önemi yok yada olduktan sonra yok.ama ara verilsede sanırım iyi olur.canım ancak sömestr da gidebilirim çünkü okul varken gidemem.şuan düşünmüyoruz zaten.eşimde bende tabi RABBİM bilir ama.artık o sedyeler bana ölüm gibi geliyor.o kötü haberler hep beni sedye de vurduo yüzden o psikolojiyi atmam lazım inş.ilk hamileliği duymak şimdi bile heyecanlandırıyor ama gelişimini takip etmek korkutuyor beni.
NE DİYİM HANNEM ALLAH SABIR VERSİN
NE ZAMAN HAZIR HİSSEDERSEN KENDİNİ O ZAMAN ALLAH IN İZNİYLE BU KEZ SAĞLICAKLA OLRU:)
canlarım biliyorum belki aranızda bana kızanlarınız olabilir ama bu benim kendime verdiğim bir sözdü o yüzden bu kadar geç haberiniz oluyo ama çokda geç sayılmaz size iki güzel haber vermek istedim.ben yenide Allah nasip ederse anne olacağım.ve canım kızım benim melek kızım bana bir kız kardeş gönderdi.Rabbim inşallah Büşra'mda yaşayamadığım yarım kalan mutluluğumu bu kızımda yaşamayı tamamlamayı nasip eder bana ne olur dualarınızı eksik etmeyin üztümüzden.bizede kızmayın ben sadece kritik zaman geçsin istedim tabi bizim için kritik zaman bebeklerimizi kucağımıza alıp eve gelene kadar geçmez ama içim birazda olsa rahat.Rabbim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yeniden tattırsın ve kimseye bu acıyı bir daha yaşatmasın....hepiniz Allah'a emanet olun...
Gamzecim tets yaptım ikinci cizgi silik çıktıydı dedin
varmı gelişme
inşllah olumludur
canımmmmm beni mrak edip yazdığın için cok ama cok teşekkür ederim..
Evet dün testi tekrarladım ve hamile değilim..acıkcası hamile olmadığıma cok sevindim..sonucta aralık 7,de kürtaj oldum ve daha adet olmadım..
Sonucta adet olmadan hamile kalmayı istemem..ayrıcada zaten tüp bebek düşünüyoruz allahım izin verirse tüp bebekle hamile kalmayı istiyorum..
Daha önce 5 kayıp artık aynı acıları yaşamak istemiyorum...
Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın cok bekletmeden evlatlarımızı sağlıklı nasip etsin..
canımmmmm beni mrak edip yazdığın için cok ama cok teşekkür ederim..
evet dün testi tekrarladım ve hamile değilim..acıkcası hamile olmadığıma cok sevindim..sonucta aralık 7,de kürtaj oldum ve daha adet olmadım..
sonucta adet olmadan hamile kalmayı istemem..ayrıcada zaten tüp bebek düşünüyoruz allahım izin verirse tüp bebekle hamile kalmayı istiyorum..
daha önce 5 kayıp artık aynı acıları yaşamak istemiyorum...
allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın cok bekletmeden evlatlarımızı sağlıklı nasip etsin..
gerekirse al tabi raporunu....eğitim filan demişin yorma kendini...hiçbişeyede stres yapma.....aslında hamileyken bir hobi bulup uğraşmak lazım...mesela ebru sanatı gibi filan...ama iş güç olmaycak:)))
günaydınlar,,cuma gününüz mübarek olsun dualrınız kabul olsun inş. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Tedavide olan bebek yolu gözleyen arkadaşlarada Rabbim tez zamanda bebişlerini göndersin inş.
Dün akşam kontrolüm vardı sezeryan tarihim 3 gün öne alındı yoksa kızım kendi gelecekmiş daha fazla riske atmayalım dedi gelişimideii olduğu için dışarda şansı daha yüksek dedi,11 ocak sabah 9:30 da randevumu aldım bizden dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar , sizler için özellikle doğuma girerken doğumdan çıktığımda dua edecem..Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın ..Premete bebişin 10 gün daha dayansa 35 den sonra için biraz daha rahatlayacak inş. ,ha geldi gelecek derken sende 37 yi tamalayacaksın inş. canım kalbini ferah tut.
günaydınlar,,cuma gününüz mübarek olsun dualrınız kabul olsun inş. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Tedavide olan bebek yolu gözleyen arkadaşlarada Rabbim tez zamanda bebişlerini göndersin inş.
Dün akşam kontrolüm vardı sezeryan tarihim 3 gün öne alındı yoksa kızım kendi gelecekmiş daha fazla riske atmayalım dedi gelişimideii olduğu için dışarda şansı daha yüksek dedi,11 ocak sabah 9:30 da randevumu aldım bizden dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar , sizler için özellikle doğuma girerken doğumdan çıktığımda dua edecem..Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın ..Premete bebişin 10 gün daha dayansa 35 den sonra için biraz daha rahatlayacak inş. ,ha geldi gelecek derken sende 37 yi tamalayacaksın inş. canım kalbini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?