Canım arkadaşlarım bugün hastaneye yattım. Artık buradaki bütün personel, hemşire ve doktorlar beni tanıdı yine mi sen geldin diyorlar. Ben de iyice alıştım artık hastane ortamına nede olsa bir aydır evimden çok burada vakit geçiriyorum. Bugün NST'ye bağlandım çok şükür iyi çıktı. Benim için dua eden, iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizleri tanımışım, çok sıkıntılı geçen bu hamileliğimde hep sizden güç aldım. Ben de her zaman sizin için dua ediyorum. Allah hepinizin gönlünün muradını versin.
inşallah güzel olur herşey ...heppimiz için...4yıl olacak evleneli..sadece 1yıl çocuk istemedik...sonra aşılma denedik..tabiki olmadı..tüple oldu..çok mutlu olmuştum..ama kısa sürdü mutluluk...5.5 aylık erken doğum oldu...ikisede peşpeşe melek oldu yavrularımın:85:....2010 çok kötüydü..ama 2011 inşallah güzel geçecek....
sen nasılsın sinannuray
amin cnm inş.
tabi vardır her şerde bir hayır
istersen arkadaşlara kendini bir tanıt ve hikayeni anlat olur mu ben seni biliyorum ama[/QUOT
canım benim bakıyorum sen ev sahibi bile olmuşsunnnnnnn burada:)
malum yaklaşık dört ay önce ikizlerimi kaybettim.8 aylıkken doğum yaptım.ve onun öncesinde de bir düşüğüm var 5 haftalık
ikizlerde hem normal hem sezeryanı gördüğüm için şuan beklemdeyim.ve genetik tahlili yaptırcam inş.ondan sonra ne olur bilemem ama dileğim bir daha yaşamam.tabi çok zor bir süreç olacak korkulu ve acabalarla dolu.ama RABBİME teslim olarak inş bu korkular ve acabalar gidecek buna inanıyorum:)))
bu kadayyyyyyyyyyyyyyyy:)
allah sabır versin sende çok zor şeyler yaşamışsın rabbim acını hafifletecek evlatlar nasip etsin
günaydınlar,,cuma gününüz mübarek olsun dualrınız kabul olsun inş. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Tedavide olan bebek yolu gözleyen arkadaşlarada Rabbim tez zamanda bebişlerini göndersin inş.
Dün akşam kontrolüm vardı sezeryan tarihim 3 gün öne alındı yoksa kızım kendi gelecekmiş daha fazla riske atmayalım dedi gelişimideii olduğu için dışarda şansı daha yüksek dedi,11 ocak sabah 9:30 da randevumu aldım bizden dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar , sizler için özellikle doğuma girerken doğumdan çıktığımda dua edecem..Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın ..Premete bebişin 10 gün daha dayansa 35 den sonra için biraz daha rahatlayacak inş. ,ha geldi gelecek derken sende 37 yi tamalayacaksın inş. canım kalbini ferah tut.
bugün eşimle üni hastanesine gideceğiz genetik ve kan araştırması için
gidip gitmemek te karasız kaldık ama yaptıralim dedik tedbir olarak dualarınızı bekliyorum kızar inşallah bişi çıkmaz
ben doğru karar verdiğinize eminim..en azından ne var ne yok hepsi belli olacak.Dileğim allahtan hal olmiyacak bir sorun çıkmaz..Herşey temiz çıkar..bugün eşimle üni hastanesine gideceğiz genetik ve kan araştırması için
gidip gitmemek te karasız kaldık ama yaptıralim dedik tedbir olarak dualarınızı bekliyorum kızar inşallah bişi çıkmaz
yaptırmanızda fayda olacak bunlar çok önemli testler.Benim bebeğimde gelişme geriliği vardı ve doğuma olmadan önce karnımda öldü.Dr. dedim genetik test yapalım ben birşey çıkacağını sanmıyorum dedi ve kan pıhtılaşma çıktı.Onun için yapılması gerekir kanaatındayımeskilerden şöle bikaç sayfa okudum da sen de ikizlerini akybetmişsin ve onun öncesinde de bi tane oğlunu kaybetmişsin.şimdi durumun nedir bilemiyorum ama bu ölümlere sebep ne.yani tabiki ALLAH tan ama...genetik tahlili falan yaptırdınmı canım.doktorlar ne diyor.şuan aynı durumda gibiyiz.benimde 5 haftalık bebğim düştü sonrasında ikiz bebklerimi doğuma 5 hafta kala kaybettimben genetik tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...
Seninde canım hayırlı cumalar..Canım benim hiç korkma normal doğum sürecinden 2.5 önce doğum yapacaksın buda gayet normal.Arkadaşım bayrama kalmasın diye 38 haftalık doğum yaptı ve 3100 gr. doğdu..İçini ferah tut sağ sağlım bebeğini kucağına almanı diliyorum.Dualarını esirgeme bizden tüm dualarımız seninle..Güzel haberlerini resimlerini bekliyoruz..sevgiyle kal allaha emanet olgünaydınlar,,cuma gününüz mübarek olsun dualrınız kabul olsun inş. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Tedavide olan bebek yolu gözleyen arkadaşlarada Rabbim tez zamanda bebişlerini göndersin inş.
Dün akşam kontrolüm vardı sezeryan tarihim 3 gün öne alındı yoksa kızım kendi gelecekmiş daha fazla riske atmayalım dedi gelişimideii olduğu için dışarda şansı daha yüksek dedi,11 ocak sabah 9:30 da randevumu aldım bizden dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar , sizler için özellikle doğuma girerken doğumdan çıktığımda dua edecem..Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın ..Premete bebişin 10 gün daha dayansa 35 den sonra için biraz daha rahatlayacak inş. ,ha geldi gelecek derken sende 37 yi tamalayacaksın inş. canım kalbini ferah tut.
Canım benim en iyisini yapmış orda gözetim altında olduğun sürece tolgacığın erkenden gelmeyecek hiç merak etme bizler sana çoookkkk dua ediyoruz özellikle de ben güzelim.Yani orda olsam inan hastaneye gelip başında bile durabilirim bu kadar söyliyebilirim...Gerçekten abartmıyorum seni hiç görmedim sesini duymadım ama o kadar ısınıp sevdimki anlatamam sana..allaha emanet ol arkadaşım ve hiiççç korkma kafanı boşalt herşey güzel geçecekCanım arkadaşlarım bugün hastaneye yattım. Artık buradaki bütün personel, hemşire ve doktorlar beni tanıdı yine mi sen geldin diyorlar. Ben de iyice alıştım artık hastane ortamına nede olsa bir aydır evimden çok burada vakit geçiriyorum. Bugün NST'ye bağlandım çok şükür iyi çıktı. Benim için dua eden, iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizleri tanımışım, çok sıkıntılı geçen bu hamileliğimde hep sizden güç aldım. Ben de her zaman sizin için dua ediyorum. Allah hepinizin gönlünün muradını versin.
bu listeyi çoookkk seviyorum ben her defasında çok mutlu oluyorum..allahım hepimizi bu listeye girmeye nasip etsinnBEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Hadibakem|39|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|37|KIZ|14.01.2011
|Premete|34|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|32|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|25|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|22|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|19|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|19||06.06.2011
|Cici_22||KIZ|
|Bengisu82|9||13.08.2011
|Selen_k|6||02.09.2011
|Nihsav|6||02.09.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|17.01.2011
Gamze81|21.01.2011
2009Papatya|13.02.2011
Maytap|20.02.2011 [/table]
Canım benim sakın korkma kendini üzme..tolgacık annesini üzmeyecek hiç merak etme..Hastanede zaten tüm tedbirlerin alındı ciğer geliştirci iğnelerini oldun kan sulandırıcılarını hiç korkma içini ferah tut güzelim..Sen 34 haftadasın ve hayırlısınla 37 yide göreceksin..Şimdi hastanede sana iyi bakacaklar senin kafana rahat olacak dinleneceksin ve bebişini 100 gr. değil 300 gr lar alacak hiç merak etme..Genelde biliyorsun USG deki kiloları doğum da daha fazla çıkıyor.USG tahmini veriyor..Birde oğluşun annesini emmindikçe tosuncuk olacak hiç merak etme..Başını boşu boşuna ağırtıryorsun güzelim..Tolga 37 iden önce gelmicek güzelim..ben inanıyorum sende buna inan canım..allaha emanet olunKızlar ben yarın yine hastaneye yatıyorum. Dün kontrolümüz vardı doppler ultrason yapıldı, damarlardaki dirençler artmış bu durumda doktor iki hafta içinde doğum gerçekleşir dedi. Zaten artık bebeğimin gelişmesi de kısıtlanmaya başlamış 1 haftada sadece 100 gram almış bu durumda doğuncaya kadar ancak 2 kilo olabilecek. Bu bildiğimiz ve beklediğimiz bir durum olmasına rağmen kendimi bebeğimin zamanında doğabileceği fikrine o kadar inandırmışım ki çok moralim bozuldu. Dünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum iki kere serum takıldı. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebeğim küveze ihtiyaç duymaz. Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var. Hastaneden gelişmeleri yazarım. Öpüyorum.
ben face den yazdım ama hayırlı uğurlu olsun haftanın merak etmiştim ama yazmışsın burda ohh ne güzel 17 haftalara gelmişsin hadi hayırlısı canım allah sağlıklı kucağına almani nasip etsin..benim içinde çookk dua et bende hamile kalayımcanlarım biliyorum belki aranızda bana kızanlarınız olabilir ama bu benim kendime verdiğim bir sözdü o yüzden bu kadar geç haberiniz oluyo ama çokda geç sayılmaz size iki güzel haber vermek istedim.ben yenide Allah nasip ederse anne olacağım.ve canım kızım benim melek kızım bana bir kız kardeş gönderdi.Rabbim inşallah Büşra'mda yaşayamadığım yarım kalan mutluluğumu bu kızımda yaşamayı tamamlamayı nasip eder bana ne olur dualarınızı eksik etmeyin üztümüzden.bizede kızmayın ben sadece kritik zaman geçsin istedim tabi bizim için kritik zaman bebeklerimizi kucağımıza alıp eve gelene kadar geçmez ama içim birazda olsa rahat.Rabbim isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yeniden tattırsın ve kimseye bu acıyı bir daha yaşatmasın....hepiniz Allah'a emanet olun...
Canım benim çok sağol sen benim yol arkadaşım olacaksın.Benim adet 14 ocak gibi bekleniyor ya senin??Bana dr. kısa dedi ama ben uzunu tercih ettiğimi söyliyerek uzuna başladım.Bende kısa da çok fazla yumurta üretimi oluyor ve döllenme sonrası bozulma yada yarısından çoğu döllenmeden bozuluyordu.Bu nedenle uzuna yelken açtım..Seninde şimdikten hayırlı olsun ve inşallah burdan bizde diğer arkadaşlarımız gibi ard ardına hamile haberlerimizi veririz..hadi hayırlısı arkadaşım...ocak adetimle 2.günü ben başlıyorum...kısa protokol benimki
inşallah nuraycım inşallah..sağlıklı hayırlı gelsin tek dileğim bu..Seninde o güzel kalbimdeki miniğini en kısa zamanda nasip etsin..Sen dr işlerini şimdilik askıya almıştın ama seni ısrarla benim doktora yönlendirmek isterim.Baka eşimin arkadaşını gönderdik oraya başka bir yerde hamile kalıp 3 aylık bebeği ölmüş ve araştırma yaparken benim dr. yönlendirdik.Tüp bebek ile hamile kaldı ilk denemede ve 3 aylık şimdi..Sende inşallah bebeğine kavuşacaksın doğru dr.papatya ne güzel yakında seninde yüzün gülecek hep böyle kararlı güçlü ol sizi gördükçe çok mutlu oluyorum rabbim kalbinin güzelliğine göre versin o haberi kanal değişirken bende gördüm izlemedim ama aynı şeyleri düşündüm ne yapalım bizim imtahanımızda bu biz bakmaya ellemeye esirgerken millet sokağa atıyo rabbim herkeze kıymetini bileceği şeyleri nasip etsin
Canım benim çok tşk inşallah sizlerin dualarınıza..bol bol hamileler dua etsin..Tedavin şimdiden hayırlı olsun Papatya inşallah çok güzel sonuç alacaksın bu süreçte kendine ve beslenmene dikkat et..
canım seninle medikana tüp bebek topiğinde tanıştık benide sen cağırmıştın buraya hatırlıyosan..
9 haftalık kürtaj oldum boş gebelikti gebeliğim..
evet bekleyelim bakalım belkide gelir adetim..ama allahım bir bildiği var derim eğer hamileysem...
bu arada tedavin ahyırlı uğurlu olsun canımm rabbim girdiğin bu yolda yüzünü güldürsün ve inş. hamiş haberlerinide almak nasip olsun..
kalbim ve dualarım seninlee canım...
bende senin söylediğin ahberi izledimm nasıl içim cız etti şurda biz elken içimiz sızlıyosa annenin nasıl bir yüreği varmış onu anlamıyorum.
allahım annelik hasretiyle yananlara nasip etsin en kısa zamanda inş..[/QUOTE
Hatırladım güzelim kusura bakma ben seni diğer gamzeli kızla karıştırdım özür dilerim..
Bu arada okudum gebelik yokmuş..herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun.Sen ocak ayında görüşme yapacakdın gidebildin mi Selman bey?
Sağol canım çok tşk ederim inşallah hepimizin yüzü güler kucakları sağlıklı bebekler dolar..Evet o haber kabusdu allahım anne olabileceklere nasip etsin..
inşallah canım bende yürekten aminn diyorum..amin gamzecim
allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bnm de şimdi içim daraldı vesveseler girdi içime
ne zormuş yarabbim
daha önce tüp bebek yaptırmadınız degilmi allah ın izniyle olacak cnm bu sefer ümidini yitirmemen çok güzel
ne bileyim ya hani diyoruz ya bir bunalım bir mutlu şimdi bunalım modunadyım eşimde işten gelmedi
amin canım cümlemizee...cannım benm allahım hayırlsını nasip etsın az da kayıbın yokmuşbende 33 hafatlık bebeğimi kaybettım karnımda öldü rabbım hepımıze sağlıklı saatlı evlatlar nasip etsın inş
sen nasılsın papatya umarım iyi haberlerin vardır bize
Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir keyfiniz yerindedir..Biz bugün doktora gittik çok şükür bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin ilk karından baktık ve göremedik nasıl korktum anlatamam alttan ultrasonla bakınca gördük neyseki ama o bi kaç dakikada yaşadığım stres çok fenaydı..zaten çok bunalımım bugünlerde çok korkuyorum kaybetmekten dün hep ağladım yaşadıklarımı düşünüp..Allah hepimizin yardımcısı olsun..kızlar bide şu dikiş konusunda kafam çok karışık rahim açıldığı için doğum yapmıştım dikiş atılabilir demişlerdi doktorumsa bu seferki tek gebelik dikişe gerek olmayabilir diyo pek dikiş taraftarı değil kafam çok karışık yanii:18:
slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...
amın canım inş dualrım senınle bende bu ay bırakıcam korunmyı regl olımde korkuyorum ama dün kardıoljıye gitt,m doktoum göndermişti nabzım yuksek çıktı hızlı atıo ilaç verdı hamıle kalsamda dvm ilaca canım sıkkın bıraz allahım hakkkımızda hayırlsını nasio etsın
sağol canım nedenmiş ama bende doğumdan sonra kalbim hızlı atıyor dr banada vermişdi doğumdan sonra allah allah şuan neden olduğunu bilmiyorum şuan iyi kalbim benim hamilelikte de kalbim hızlı atıyor hayırlısı olsun bide cok sterese giriyoruz rahat olmak lazım aslında heyecanlanmmak lazım hakkımızda hayırlısı olsun hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah bu sefer cok güzel olucak allah emeklerimizin karşılığını verecektir...
bılmıorum canım banada verdı işte hala kullanıyormusun pekı benımde hamılelıkte fark ettım çok hızlı atıodu kalbım ilaçla düzelir dedi doktorum sordum tansıyonla alakası varmı dıye yok dedı. amın canım inş hakkımızda herşeyın hayırlsıı versın sen kaç haftalık kaybettın bebeğini
slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?