Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım hiç moralini bozupta kötü düşünme inşallah herşey çok güzel olacak 35 hafta iyi ciğer geliştiricide vuruldun rabbim bu kadar ilerlemişken güldürsün yüzünü hiç küveze gerek kalmadın çıkarsın inşallah

benimde senin gibi 4 yıl olacak mayısta bizde ilk yıl istemedik okadar pişmanımki şimdi çok cahilce düşünmüşüm benim içinde 2010 berbattı aynı yılda iki kızım oldu ikisinide kaybettim 2011 den umutluydum ama girdiğinden beri gözyaşım hiç dinmedi(

canım dualarını bizden eksik etmediğin için allaha razı olsun inşallah rabbim kalbinin güzelliğine göre verir yeni bebişimiz geliyo ne güzel annesi bizim yerimizede öpüp kokla bebeğini

bugün eşimle üni hastanesine gideceğiz genetik ve kan araştırması için
gidip gitmemek te karasız kaldık ama yaptıralim dedik tedbir olarak dualarınızı bekliyorum kızar inşallah bişi çıkmaz

iyi düşünmüşsünüz hiç bi soru işareti kalmasın içinizde rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın sizi

cici seni tebrik ediyorum inşallah rabbim kucağına aldığın günlerinde göstersin maşşallah sana büyük bi başarı iyi saklamışsın bende map gibi işten çıkınca şüphelenmiştim ama söylemeyince yoktur heralde dedim

gidip gitmemek te karasız kaldık ama yaptıralim dedik tedbir olarak dualarınızı bekliyorum kızar inşallah bişi çıkmaz
ben doğru karar verdiğinize eminim..en azından ne var ne yok hepsi belli olacak.Dileğim allahtan hal olmiyacak bir sorun çıkmaz..Herşey temiz çıkar..
yaptırmanızda fayda olacak bunlar çok önemli testler.Benim bebeğimde gelişme geriliği vardı ve doğuma olmadan önce karnımda öldü.Dr. dedim genetik test yapalım ben birşey çıkacağını sanmıyorum dedi ve kan pıhtılaşma çıktı.Onun için yapılması gerekir kanaatındayım

Seninde canım hayırlı cumalar..Canım benim hiç korkma normal doğum sürecinden 2.5 önce doğum yapacaksın buda gayet normal.Arkadaşım bayrama kalmasın diye 38 haftalık doğum yaptı ve 3100 gr. doğdu..İçini ferah tut sağ sağlım bebeğini kucağına almanı diliyorum.Dualarını esirgeme bizden tüm dualarımız seninle..Güzel haberlerini resimlerini bekliyoruz..sevgiyle kal allaha emanet ol

Canım benim en iyisini yapmış orda gözetim altında olduğun sürece tolgacığın erkenden gelmeyecek hiç merak etme bizler sana çoookkkk dua ediyoruz özellikle de ben güzelim.Yani orda olsam inan hastaneye gelip başında bile durabilirim bu kadar söyliyebilirim...Gerçekten abartmıyorum seni hiç görmedim sesini duymadım ama o kadar ısınıp sevdimki anlatamam sana..allaha emanet ol arkadaşım ve hiiççç korkma kafanı boşalt herşey güzel geçecek

Canım tedavin hayırlı olsun. Kollarımızı açtık bebişi bekliyoruz. İnşallah bizi bekletmeyecek.

.[/QUOTE]
canım premtecim çok tşk ederim inşallah inşallah hayırlısınla canım inşallah..
bu listeyi çoookkk seviyorum ben her defasında çok mutlu oluyorum..allahım hepimizi bu listeye girmeye nasip etsinn

Canım benim sakın korkma kendini üzme..tolgacık annesini üzmeyecek hiç merak etme..Hastanede zaten tüm tedbirlerin alındı ciğer geliştirci iğnelerini oldun kan sulandırıcılarını hiç korkma içini ferah tut güzelim..Sen 34 haftadasın ve hayırlısınla 37 yide göreceksin..Şimdi hastanede sana iyi bakacaklar senin kafana rahat olacak dinleneceksin ve bebişini 100 gr. değil 300 gr lar alacak hiç merak etme..Genelde biliyorsun USG deki kiloları doğum da daha fazla çıkıyor.USG tahmini veriyor..Birde oğluşun annesini emmindikçe tosuncuk olacak hiç merak etme..Başını boşu boşuna ağırtıryorsun güzelim..Tolga 37 iden önce gelmicek güzelim..ben inanıyorum sende buna inan canım..allaha emanet olun

ben face den yazdım ama hayırlı uğurlu olsun haftanın merak etmiştim ama yazmışsın burda ohh ne güzel 17 haftalara gelmişsin hadi hayırlısı canım allah sağlıklı kucağına almani nasip etsin..benim içinde çookk dua et bende hamile kalayım
hadi hayırlısı arkadaşım...ocak adetimle 2.günü ben başlıyorum...kısa protokol benimki
Canım benim çok sağol sen benim yol arkadaşım olacaksın.Benim adet 14 ocak gibi bekleniyor ya senin??Bana dr. kısa dedi ama ben uzunu tercih ettiğimi söyliyerek uzuna başladım.Bende kısa da çok fazla yumurta üretimi oluyor ve döllenme sonrası bozulma yada yarısından çoğu döllenmeden bozuluyordu.Bu nedenle uzuna yelken açtım..Seninde şimdikten hayırlı olsun ve inşallah burdan bizde diğer arkadaşlarımız gibi ard ardına hamile haberlerimizi veririz..

inşallah nuraycım inşallah..sağlıklı hayırlı gelsin tek dileğim bu..Seninde o güzel kalbimdeki miniğini en kısa zamanda nasip etsin..Sen dr işlerini şimdilik askıya almıştın ama seni ısrarla benim doktora yönlendirmek isterim.Baka eşimin arkadaşını gönderdik oraya başka bir yerde hamile kalıp 3 aylık bebeği ölmüş ve araştırma yaparken benim dr. yönlendirdik.Tüp bebek ile hamile kaldı ilk denemede ve 3 aylık şimdi..Sende inşallah bebeğine kavuşacaksın doğru dr.

Tedavin şimdiden hayırlı olsun Papatya inşallah çok güzel sonuç alacaksın bu süreçte kendine ve beslenmene dikkat et..
Canım benim çok tşk inşallah sizlerin dualarınıza..bol bol hamileler dua etsin..

inşallah canım bende yürekten aminn diyorum..
arada benimde içim o kadar daralıyoki heryeri dağıtmak bağırarak ağlamak istiyorum..
allahım darda bırakmasın...tabikide bölel olmamızın sebebi belli ama işte gelde içimdeki sıkıntaya bunu anlat yüreğim yanıyoo içim cok acıyoo allaha asla isyan etmiyorum ama acaba günahım neydiyde ben bunca acıyı yaşadım diyorum..
canım daha önce hiç yaptırmadık tüp eğer olursa ilk olucak inş. ilk denemede hamiş kalırım ve bu defa sağlıklı kucaklarımm artık dayanacak gücüm kalmadı..
umudum hep taze benim ne kadar kaybetsemde hiç yılmıcam diyorum ama bazende senin dediğin gibi cok fena oluyorum bunalıyorum sanki bulunduğum durum içinden cıkamayacak bir hal alıyor..

cannım benm allahım hayırlsını nasip etsın az da kayıbın yokmuş bende 33 hafatlık bebeğimi kaybettım karnımda öldü rabbım hepımıze sağlıklı saatlı evlatlar nasip etsın inş
amin canım cümlemizee...
kayıplar az değil ama cok şükür sadece birisi büyüktü diğerlerini hep erken dönemlerde kaybetttim...
ne kadar erkende olsa hepsi benim canımdan parcaydılarr..
seninde baya büyükmüş kuzucuğun tam sonuna yaklaşmışken cok zor allahım birdaha yaşatmasın inş. canım..acısı cok zorr hiç aklından cıkmıyo insanın..
helede kucağında bebeğiyle insanları görüncee içim cok ama cok acıyorrr dayanamıcak gibi olsamada diyorumki benimde yaşamam gereken acı buymuş diyorum..allahım daha beter acılar vermsin ne diyelim..
inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıklı kucaklarız evlatlarımızı..

canım gidin en iyisini düşünmüşsün hiç olmassa tekrar hamiş kaldığında aklında soru işareti kalmaz..
gerci bizde yaptırdık ama hiçbirşey cıkmadı..keşke birşey cıksaydıda ney olduğu belli olsaydı bu şekilde hiçbirşeyin cıkmamasıda zor acabalar aklından hiç cıkmıyor bu şekilde..
canım dualrım seninle..kan sonucların bir kac güne cıkar ama genetik 1 ayı buluyo..

Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir keyfiniz yerindedir..Biz bugün doktora gittik çok şükür bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin ilk karından baktık ve göremedik nasıl korktum anlatamam alttan ultrasonla bakınca gördük neyseki ama o bi kaç dakikada yaşadığım stres çok fenaydı..zaten çok bunalımım bugünlerde çok korkuyorum kaybetmekten dün hep ağladım yaşadıklarımı düşünüp..Allah hepimizin yardımcısı olsun..kızlar bide şu dikiş konusunda kafam çok karışık rahim açıldığı için doğum yapmıştım dikiş atılabilir demişlerdi doktorumsa bu seferki tek gebelik dikişe gerek olmayabilir diyo pek dikiş taraftarı değil kafam çok karışık yanii:18:

İnşallah gerek kalmaz canım 10-12 hafta da belli oluryor dikşiş atılıp atılmadığı inşallah sorun cıkmaz maşallah kalbi attıksa sorun yok demekdir ama dr sor rahim ağzını ölçtürmen gerekiyor canım allahın izniyle bebişini alıocaksın kucağına....

slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...

amın canım inş dualrım senınle bende bu ay bırakıcam korunmyı regl olımde korkuyorum ama dün kardıoljıye gitt,m doktoum göndermişti nabzım yuksek çıktı hızlı atıo ilaç verdı hamıle kalsamda dvm ilaca canım sıkkın bıraz allahım hakkkımızda hayırlsını nasio etsın

sağol canım nedenmiş ama bende doğumdan sonra kalbim hızlı atıyor dr banada vermişdi doğumdan sonra allah allah şuan neden olduğunu bilmiyorum şuan iyi kalbim benim hamilelikte de kalbim hızlı atıyor hayırlısı olsun bide cok sterese giriyoruz rahat olmak lazım aslında heyecanlanmmak lazım hakkımızda hayırlısı olsun hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah bu sefer cok güzel olucak allah emeklerimizin karşılığını verecektir...

bılmıorum canım banada verdı işte hala kullanıyormusun pekı benımde hamılelıkte fark ettım çok hızlı atıodu kalbım ilaçla düzelir dedi doktorum sordum tansıyonla alakası varmı dıye yok dedı. amın canım inş hakkımızda herşeyın hayırlsıı versın sen kaç haftalık kaybettın bebeğini

26 haftalıktı canım ben ilaçı bitirdim bidahada dr gitmedim aslında kontrole gitsem iyi olur ama şimdi iyi yorulduğumda iş yaptığımda cok hızlı atıyor

Ne güzel karar vermişsiniz çok sevindim hakkına hayırlısı olsun Gamze'cim inşallah güzel sonuçlar alırsın haber et mutlaka ne zmn regl olucaksın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…