Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ne güzel karar vermişsiniz çok sevindim hakkına hayırlısı olsun Gamze'cim inşallah güzel sonuçlar alırsın haber et mutlaka ne zmn regl olucaksın??

sağol canım premetüre 21 ocak yazmış ama ben 25 i gibi oluyorum 34 günde bir adetin 3. günü gidicem adanaya int. bulursam gelişmelerden size haberdar ederim :18:

26 haftalıktı canım ben ilaçı bitirdim bidahada dr gitmedim aslında kontrole gitsem iyi olur ama şimdi iyi yorulduğumda iş yaptığımda cok hızlı atıyor

kadın doğum doktoruna bi söylersın bakalım nedıcek o ben hamıle kalsamda içiceksın dedi doktor. 26 haftalık senınde az değil canım nasıl doğum yaptın sezaryan normal ben sezaryan oldum 3 ay olcak benım bu ay bırakıcam korunmayı allahım aratmadan yenıden nasıp eder inş

sağol canım premetüre 21 ocak yazmış ama ben 25 i gibi oluyorum 34 günde bir adetin 3. günü gidicem adanaya int. bulursam gelişmelerden size haberdar ederim :18:

habersız bırakma bizi dualrım seniınle şu cuma gunu mubarek gunde allahım gönlune göre versın acılarımız hafiflesın artık içim yanıo benım

habersız bırakma bizi dualrım seniınle şu cuma gunu mubarek gunde allahım gönlune göre versın acılarımız hafiflesın artık içim yanıo benım

canım kendini toplaman lazım meleğinde kendinle üzüyorsun hakkımızda hayırlısı böyleymiş kendini topla her şeyin iyi olucağını düşün sen allahın sevdiği kulusun ki senin en sevdiğin şeyi eliinden aldı vardır bunda da bir hayır hayır zanettiklerimiz şer şer zannetiklerimiz hayıra vesile oluyor yeniden hamile olup bebişini kucağına aldığında hafifliyeceksin ama önce kendini yoplaman lazım ben gittiğimde sorucam canım kardiyolojiye kendini fereh tut..

canım benım çok saol inş sende en yakın zaman da hamış kalırısın güzel haberlerını alıcaz inş evet acımın hafillemesını çok istıoyurm rabbımde sabırnı verıo gerçi

bugün eşimle üni hastanesine gideceğiz genetik ve kan araştırması için
gidip gitmemek te karasız kaldık ama yaptıralim dedik tedbir olarak dualarınızı bekliyorum kızar inşallah bişi çıkmaz

canım benim çıkmaz inşallah.sen yaptır ve sonra ne olduğunu paylaş bende şubatta gidicem inş.öğrenerek gidelim.

RABBİM hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inş:)

ooooo ben görmeyeli muhabbet koyulaşmış
testler için pazartesi gününe sıra verdiler ama bişi çıkmaz dediler inş. çıkmaz
orada da bir rahmine bakalım kist filan var mı diye alttan bakacakları için önce kabul etmedim ama ne olur ne olmaz diye çıktım çatala
ama çok şükür herşey temiz çıktı yine

canım hadı hayırlsı bişi çıkmaz sevındım yenıden kontrol etmlerıne allahıım yenıden nasıp eder inş cnm benm

canım gözün aydın olsun ohhh negüzel görmüşsün pıt pıtları...

bundan sonrası hep güzel olacak inşallh....serklaj diyorlar galiba dikişe...12.haftada yapılıyormuş...ama bence iyi araştr...benim dr da hiç tavsiye etmiyor..ama tabi belki bana tavsiye etmiyor...sen yinede iyi araştır...bidaha da lütfen ağlama...bebeklerinin kardeşlerini üzme

oooo süper hadi bakalım hayırrlısı......hep beraber çok güzel haberler vereceğiz inşallh.....

Evet senin doktorunun fikrinide hatırlıyorum daha önce söylemiştin bnm doktorumda eğer zorunlu bi durum olursa 12.haftada durum parlak gözükmezse atarız ama herşey yolundaysa boşa atmaya gerek yok gibi düşünüyorum onun yerine bol bol istirahat edersin diye düşünüyorum dedi..neyse o haftalar gelince düşüncez.valla ağlamak üzülmekte elimde değil bazen tutuyor damarım işte bilirsin kendinden sen nasılsın bu aradaa??

evt ama nerden bilecektikki....inşallah herşey bizim için çooook güzel olacak..bende bu yıldan umutluyum

inşallah gerek kalmaz........bazen damarımızın tutması çok normal..ama fazlada yıpratma kendini....bende bugün mezara gttim...eşim rüyasında görmüş...gidelimmi dedi...seve seve dedim...ama heryer felaket çamurdu.....

Canım ne güzel bebeğine 3 gün önce kavuşacaksın ve bir dahaki hafta listenin bebeklerimiz kısmına yazılacaksın. Erken diye düşünme zaten 37. haftayı doldurdun miyadlı bir doğum olacak korkulacak birşey yok ki. Bak şimdi beni bile heyecan bastı 3 gün kalmış. İnşallah dediğin gibi ben de o haftaları görebilirim.

İnşallah herşey güzel olur canım. Sen de bu sene yeniden anne olma mutluluğunu tadacaksın hep bunu düşün, buna inan.

Canım benim sen zaten yazdıklarınla benim yanımda olduğunu o kadar çok hissettiyorsun ki inan hastaneye gelmiş başımda durmuş kadar oluyorsun. İnşallah Allah'ım şubatta o güzel yüreğinin mükafatını verecek, senin de yüzünü güldürecek.

Canım gözün aydın. Bundan sonra sana ağlamak yasak. Dikiş atılmasa bile sürekli istirahat etmen senin için iyi olur, bebeğini riske atmazsın.

Gamzecim tüp bebek kararınız hayırlı olsun. Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…