Ne güzel karar vermişsiniz çok sevindim hakkına hayırlısı olsun Gamze'cim inşallah güzel sonuçlar alırsın haber et mutlaka ne zmn regl olucaksın??
26 haftalıktı canım ben ilaçı bitirdim bidahada dr gitmedim aslında kontrole gitsem iyi olur ama şimdi iyi yorulduğumda iş yaptığımda cok hızlı atıyor
sağol canım premetüre 21 ocak yazmış ama ben 25 i gibi oluyorum 34 günde bir adetin 3. günü gidicem adanaya int. bulursam gelişmelerden size haberdar ederim :18:
habersız bırakma bizi dualrım seniınle şu cuma gunu mubarek gunde allahım gönlune göre versın acılarımız hafiflesın artık içim yanıo benım
canım kendini toplaman lazım meleğinde kendinle üzüyorsun hakkımızda hayırlısı böyleymiş kendini topla her şeyin iyi olucağını düşün sen allahın sevdiği kulusun ki senin en sevdiğin şeyi eliinden aldı vardır bunda da bir hayır hayır zanettiklerimiz şer şer zannetiklerimiz hayıra vesile oluyor yeniden hamile olup bebişini kucağına aldığında hafifliyeceksin ama önce kendini yoplaman lazım ben gittiğimde sorucam canım kardiyolojiye kendini fereh tut..
bugün eşimle üni hastanesine gideceğiz genetik ve kan araştırması için
gidip gitmemek te karasız kaldık ama yaptıralim dedik tedbir olarak dualarınızı bekliyorum kızar inşallah bişi çıkmaz
allah sabır versin sende çok zor şeyler yaşamışsın rabbim acını hafifletecek evlatlar nasip etsin
amin canım sağol.evet çok zor imtihanlardan geçtim.inşallah verebilenlerden olmuşuzdur.ikizlerim de çok büyük rahatsızlıklar vardı.dr ların aldır baskısına karşın hiç umudumu yitirmeden devam ettim.aldırmak kelimesini düşünmedim bile her dr dönüşü 3-5 gün kendime gelemiyordum.böle böle 8 ay oldu.sonra normal olsun dedi dr normale girdim 1.bebğim oldu sonra ötekisi içerde ölmüşgelmiyo kes kes kes.sonra baktılar rahim parçalanacak hadiiiiiiiii sezeryana yani ikisini de tattım.ALLAHIMA teslim oldum.hayırlısı böleymniş ve görebildiğim kadaruyla bu hayırlı olan.
ALLAHIM rez vakit tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli altın toplar versin yuvamızı şenlendirecek ne diyelim:)
mahsuru yoksa senin durumun ne.
habersız bırakma bizi dualrım seniınle şu cuma gunu mubarek gunde allahım gönlune göre versın acılarımız hafiflesın artık içim yanıo benım
ooooo ben görmeyeli muhabbet koyulaşmış
testler için pazartesi gününe sıra verdiler ama bişi çıkmaz dediler inş. çıkmaz
orada da bir rahmine bakalım kist filan var mı diye alttan bakacakları için önce kabul etmedim ama ne olur ne olmaz diye çıktım çatala
ama çok şükür herşey temiz çıktı yine
canım hadı hayırlsı bişi çıkmaz sevındım yenıden kontrol etmlerıne allahıım yenıden nasıp eder inş cnm benm
Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir keyfiniz yerindedir..Biz bugün doktora gittik çok şükür bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin ilk karından baktık ve göremedik nasıl korktum anlatamam alttan ultrasonla bakınca gördük neyseki ama o bi kaç dakikada yaşadığım stres çok fenaydı..zaten çok bunalımım bugünlerde çok korkuyorum kaybetmekten dün hep ağladım yaşadıklarımı düşünüp..Allah hepimizin yardımcısı olsun..kızlar bide şu dikiş konusunda kafam çok karışık rahim açıldığı için doğum yapmıştım dikiş atılabilir demişlerdi doktorumsa bu seferki tek gebelik dikişe gerek olmayabilir diyo pek dikiş taraftarı değil kafam çok karışık yanii:18:
Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir keyfiniz yerindedir..Biz bugün doktora gittik çok şükür bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin ilk karından baktık ve göremedik nasıl korktum anlatamam alttan ultrasonla bakınca gördük neyseki ama o bi kaç dakikada yaşadığım stres çok fenaydı..zaten çok bunalımım bugünlerde çok korkuyorum kaybetmekten dün hep ağladım yaşadıklarımı düşünüp..Allah hepimizin yardımcısı olsun..kızlar bide şu dikiş konusunda kafam çok karışık rahim açıldığı için doğum yapmıştım dikiş atılabilir demişlerdi doktorumsa bu seferki tek gebelik dikişe gerek olmayabilir diyo pek dikiş taraftarı değil kafam çok karışık yanii:18:
slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...
bundan sonrası hep güzel olacak inşallh....serklaj diyorlar galiba dikişe...12.haftada yapılıyormuş...ama bence iyi araştr...benim dr da hiç tavsiye etmiyor..ama tabi belki bana tavsiye etmiyor...sen yinede iyi araştır...bidaha da lütfen ağlama...bebeklerinin kardeşlerini üzme
benimde senin gibi 4 yıl olacak mayısta bizde ilk yıl istemedik okadar pişmanımki şimdi çok cahilce düşünmüşüm benim içinde 2010 berbattı aynı yılda iki kızım oldu ikisinide kaybettim 2011 den umutluydum ama girdiğinden beri gözyaşım hiç dinmedi(
Evet senin doktorunun fikrinide hatırlıyorum daha önce söylemiştin bnm doktorumda eğer zorunlu bi durum olursa 12.haftada durum parlak gözükmezse atarız ama herşey yolundaysa boşa atmaya gerek yok gibi düşünüyorum onun yerine bol bol istirahat edersin diye düşünüyorum dedi..neyse o haftalar gelince düşüncez.valla ağlamak üzülmekte elimde değil bazen tutuyor damarım işte bilirsin kendinden sen nasılsın bu aradaa??
günaydınlar,,cuma gününüz mübarek olsun dualrınız kabul olsun inş. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Tedavide olan bebek yolu gözleyen arkadaşlarada Rabbim tez zamanda bebişlerini göndersin inş.
Dün akşam kontrolüm vardı sezeryan tarihim 3 gün öne alındı yoksa kızım kendi gelecekmiş daha fazla riske atmayalım dedi gelişimideii olduğu için dışarda şansı daha yüksek dedi,11 ocak sabah 9:30 da randevumu aldım bizden dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar , sizler için özellikle doğuma girerken doğumdan çıktığımda dua edecem..Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın ..Premete bebişin 10 gün daha dayansa 35 den sonra için biraz daha rahatlayacak inş. ,ha geldi gelecek derken sende 37 yi tamalayacaksın inş. canım kalbini ferah tut.
canım hiç moralini bozupta kötü düşünme inşallah herşey çok güzel olacak 35 hafta iyi ciğer geliştiricide vuruldun rabbim bu kadar ilerlemişken güldürsün yüzünü hiç küveze gerek kalmadın çıkarsın inşallah
Canım benim en iyisini yapmış orda gözetim altında olduğun sürece tolgacığın erkenden gelmeyecek hiç merak etme bizler sana çoookkkk dua ediyoruz özellikle de ben güzelim.Yani orda olsam inan hastaneye gelip başında bile durabilirim bu kadar söyliyebilirim...Gerçekten abartmıyorum seni hiç görmedim sesini duymadım ama o kadar ısınıp sevdimki anlatamam sana..allaha emanet ol arkadaşım ve hiiççç korkma kafanı boşalt herşey güzel geçecek
slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?