Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

benim soruma kimse cevap vermiyooo.esmeray ben eski topiğime kaçar.davetin için sağol varol:)

HEPİNİZİN RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN....

iyiyim canım işlerim yoğun yıl sonu devir falan hesaplar fırsat buldukça girmeye çalışıyorum sen nasılsın

valla tuanacım her sabah moralim bozuk bişekilde uyanıyorum
sonra gün gectikçe iyi oluyorum ama sabah yine aynı
sen ne işinde çalılıyorsun cnm ben öğretmenim
çok merak ediyorum hangi sabah moralim güzel olarak uyanacağım Allahım o günleri aban ögster diyorum....

canım benim 1 seneyi geçti hala öyleyim gün içinde aniden aklıma geliyo başlıyorum ağlamaya zaman geçsede pek kolay atlatılmıyor.allahım inşallah hepimize güzel günler gösterir.
ben de özel bir firmada muhasebedeyim

cnm bir arkadaş çivi çiviyi söker demişti
bizi mutlu edecek toparlayacak tek şey yeni bir bebek
sen gecenlerde düşünüyorum artık demiştin
değilmi

cnm bir arkadaş çivi çiviyi söker demişti
bizi mutlu edecek toparlayacak tek şey yeni bir bebek
sen gecenlerde düşünüyorum artık demiştin
değilmi

evet düşünüyorum doktorum 2-3 ay önceden başlıyacağız tedaviye demişti bende kan pıhtılaşması var seninde az kaldı şubattaydı dimi

evet düşünüyorum doktorum 2-3 ay önceden başlıyacağız tedaviye demişti bende kan pıhtılaşması var seninde az kaldı şubattaydı dimi

evte öyle de tuanacım
dün üni hastanesinde randevumuz vardı gittik eşimle
bikaç ay daha bekleseniz daha iyi olru dediler sizin için değilde yeni çocuk için dediler kararsız kaldık
dedikleri doğr aslında haklılar eşimde onlar gibi düşünüyor ama bnm yüreğim evlat hasretyie tutuşuyor
beni en iyi siz anlarsınız kendi dr um bişi olmaz dediydi
kafa karışık yani
bence tuana başlayın artık derim hem tedaviye başladıgınız an ümitleri yeşereceği için daha iyi hissedersin kendini

bu arada dün bana şeker testi yapılacağını da söylediler glikozsuzmuş bu
neden onu istedilerki bileniniz varmı
açlık vetokluk ölçülecekmiş

bence doktorunu dinle canım senin hakkında en iyi bilgiyi o biliyor şeker testi için hiç bir bilgim yok
evet bende hamile ve doğum yapan arkadaşları gördükçe öyle düşünmeye başladım tabi içlerinde bir korku var ama en önemlisi mutluluk var.

canım öncelikle ALLAH sabır versin öncelikle.ama kan pıhtılaşması için ilaç veeriyolarmış.9 ay kullanacakmışsın.dimi.ilk bebğini o şekilde kaybedenlerin şimdi ikinci çocukları kucaklarında:)darısı sana ve bize olsun.

tek genetik bir problem olmasında (ALLAH korusun) ben de ondan korkuyorum inş bişi çıkmaaz bizde de.daha yaptırmadık gerçi test falan.

genetik ne gibi problemler olabilirmi hannem
Allah korun bu arada

valla bakmadan edemiyom burayada.
çünkü aynı şeyleri yaşayanlar olarak daha iyi anlıyoz birbirimizi.
demek seni tahliller bir kaç ay bekletecek.biz ne yapcaz bakalım.hayırlısı ALLAHIM korktuğumuza uğratmasın inşallah...

hannem cim tahliller için değil ondan bişi çıkmaz dediler zaten tahliller bir bir bucuk ayı anca buluyormuş
yeni bir bebeğin sağlığı açısından biraz daha bekleseniz iyi olur dediler
kendi dr um ilk adetinden sonra bile düşünebilirsin demişti
kırkından sonra bile gebe olup kucağına alanlar var sorun olaz dedi
üni hastanesindeki dr öyle deyince ertelemeyi düşündük yani
sen nasılsın bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
ben keendim için diyorum canım.yani kromozomlarla ilgili olmasınnnn.mesela trisomy18 i okuddum kromozom 18 üç tane olmasından kaynaklanıyormuş ya o günden beri aklımda işte

cnm vardır çaresi değilmi
bu arada Allah korusun inşallah çıkmaz canım

cnm vardır çaresi değilmi
bu arada Allah korusun inşallah çıkmaz canım

inşallah canım ama genetikse çok da kolay olmaz die düşünüyoruminş korktuğum olmaz.

sen ben atlattım demiştin hatırladınmı.ben deeee zaman geçtikçe dahada koyuyor insan demiştim.hani derleer ya zaaman en iyi ilaç bu derde zaman iyi gelmiyor hatta daha da kötü yapıyor.hasretin büyüyor içinde dağ gibiiiii.

cnm atlattım derken tamamen değil ilk hafta nefes alamadım elim ayagım tiredi hep
içim vesveselerle doluydu uyumak istiyorum gözümün önüne kızım geliyor uyuyamıyorum sabah uyanıyorum içimde bir korkuyla
şimdi rahat uyuyabiliyorum en azıdan sabahları aynı ama
cnm zaman acımı dindirmedi sadece bu ateşi biraz küllendirdi
korkma sen de çıksın sonuçlar ona göre tedbirleri alınacaktır
cnm merak ettiğim ikizlerin kaç haftalıkken rahatszlıkları belliolmya başlamıştı
bnm kaynım sağlık memurluğu öğrencisi az çok bilgisi var veya ben soruyorujm hocalarından öğreniyor cevabını
merak ettiğin konu var ise ona sorayım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…