cnm atlattım derken tamamen değil ilk hafta nefes alamadım elim ayagım tiredi hep
içim vesveselerle doluydu uyumak istiyorum gözümün önüne kızım geliyor uyuyamıyorum sabah uyanıyorum içimde bir korkuyla
şimdi rahat uyuyabiliyorum en azıdan sabahları aynı ama
cnm zaman acımı dindirmedi sadece bu ateşi biraz küllendirdi
korkma sen de çıksın sonuçlar ona göre tedbirleri alınacaktır
cnm merak ettiğim ikizlerin kaç haftalıkken rahatszlıkları belliolmya başlamıştı
bnm kaynım sağlık memurluğu öğrencisi az çok bilgisi var veya ben soruyorujm hocalarından öğreniyor cevabını
merak ettiğin konu var ise ona sorayım istersen
tam 16 haftalık oldular.cinsiyetlerini öğrenmeye gittim herzamanki gibi tek başımaaaa.aslında merak ediyodum.ama nedense içim buruk bugün gibi hatırlıyorum.:..(o ruh halimi.ve sağlıklı olsunlar ama kız olsunlarda die de bi dileğim var.veeeeeeeee gittim dr baktı ama ses yok.çok tatlı bi kadındı dr um.canım dedi bunların uzun kemikleri kısa hemde çok kısaaaaaşok oldum ne yapmalıyım dedim.yapacak bişi yok aminiyosentez yaptır eğer kanıtlanırsa aldır.sonlandırcaz.ben şokkkkkkkkkk ağla ağla....ve bunların ikiside kız dedi annemleri aradım hem ağlıyorum anlatıyorum arayada sıkıştırıyorum annneeeeeeeeee kızmış ikiside biliomusun (((((((((((
ve ondan sonrada her gidişimde yeni hastalıklarrrrrr((((((((((((
ikili ve üçlü testleri de ne cıkmıştı canım
ikimizinki de zor be sen en başta öğreniyorsun bense bikaç hafta kala( herşey yolunda giderken
öle canım zor çok zorikili test ikizlerde güvenilir değilmiş yapmadılar üçlü test de yapmadım.yani aminiyosentez yaptır dediler ben aldırmayacağım için yaptırmak istemedim.
başından beri bilmek çok çok zor.herkes soruyo nasıl die herkese herşeyi açıklaymıyosun.eee durumu da biliosun.ama buna rağmen iyi çok iyi diyosun.ama içim hep buruk.umudumu kesmiyorum amaaaa.hamileliğin bitiyo.o güzel duygular gidiyo.tadı kalmıyooo.
ama doğumda kaybetmek yada aon haftalar öğrenmek de çok ama çok zor.şok şok şok yani insan neye uğradığını şaşırır.die tahmin ediyorum.
bebğin hareketli mi diyolardı.bende ilk hamilelik a bilmiyom pıt pıt geziyolar.doğumdan sonra bi hamile ark konuştuk hannem öle e tekme atıyoki canım yanıyo dedi.öle mi can yakacak kadar hızlımı dedim.ssonra başladım ağlamaya.dedim meleklerim hiç canımı yakmadılar biliyomusun.sanırım rahatsız olduğundan dolayı hareketleri sınırlı.o pıt pıt hareketlerine bile öle sevinirdimki yanımda kim varsa gösterirdim((
eh bu da bizim imtihanımız bnm kızımda kıpırkıpırdı
rRABBİM bunu uygun gördü deyip tevekkületmekten caremiz yok
inşallah bundan sonraki bebişlerimiz sağlıklı ve sıhhatli olurlar ve de uzunömürlü
inşallah tatlım be ne diyelim inş inş.görürüz.
kordon dolanması neden olurmuş.
bebişin anne karnındaki hareketlerinden kaza yani Allah tarafından artık nasip dğilmiş diyoruz
Rabbim korusun birdahakini inşallah tam 3 kez dolanmış yavruma
öle işte neyse görüşmek üzere
Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir keyfiniz yerindedir..Biz bugün doktora gittik çok şükür bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin ilk karından baktık ve göremedik nasıl korktum anlatamam alttan ultrasonla bakınca gördük neyseki ama o bi kaç dakikada yaşadığım stres çok fenaydı..zaten çok bunalımım bugünlerde çok korkuyorum kaybetmekten dün hep ağladım yaşadıklarımı düşünüp..Allah hepimizin yardımcısı olsun..kızlar bide şu dikiş konusunda kafam çok karışık rahim açıldığı için doğum yapmıştım dikiş atılabilir demişlerdi doktorumsa bu seferki tek gebelik dikişe gerek olmayabilir diyo pek dikiş taraftarı değil kafam çok karışık yanii:18:
slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...
canım benim hadi gözün aydın ama artık sil şu göz yaşlarını ve bebişimizi üzme biliyorsun çok etkileniyorlar...Bu arada doktoruna güvenerek ve gidiş hatta göre dikiş olup olmayacağına karar verilir.şimdi bunu düşünme herşey olunda 12 haftada bakaılır..ahdi bakalım yüreğini aklını ferah tut ve ağlama..gerçi hormonların etkisi bunlar ama olsun sen hep komik şeyler izle ve öyle vakit geçir canım..herşey güzel gidecek ve iyi olacak
hadi hayırlısı olsun güzelim..en azından dondurulmuş bebişlerin fazla fazla stresli yoldan geçmeden hayırlısınla kavuşursun bebeğine..sana sımsıkı tutunmalarını cani gönülden dua ediyorum..Güzel haberlerini bizden esirgeme..3 e çıktık..Sen , Ben ve Maytap..hadi allah yardımcımız olsun...
papatya canım sormuşsun selman beye gittinmi diye daha gitmedik..
istanbul ve bursa arasında gidip geliyoruzz..
daha birde adet olmadım onun stresi var en kısa zamanda gelsede rahatlasam..
birde burda tüp bebek bölümüne sülayman beye soru sordum..
kürtajdan sonra ilk adet değilde bir sonraki adette tüp bebeğe başlamamın daha sağlıklı olcağını ve pgt yöntemin bizim için daha sağlıklı olcağını söyledi..zaten sende söylemiştin bunu...
adet oliyimde bir karar verip gidicez daha fazla ertelemenin anlamı yok..
sen neler yaptın anlatsana..
slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...
eskilerden şöle bikaç sayfa okudum da sen de ikizlerini akybetmişsin ve onun öncesinde de bi tane oğlunu kaybetmişsin.şimdi durumun nedir bilemiyorum ama bu ölümlere sebep ne.yani tabiki ALLAH tan ama...genetik tahlili falan yaptırdınmı canım.doktorlar ne diyor.şuan aynı durumda gibiyiz.benimde 5 haftalık bebğim düştü sonrasında ikiz bebklerimi doğuma 5 hafta kala kaybettimben genetik tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...
canım benim hadi gözün aydın ama artık sil şu göz yaşlarını ve bebişimizi üzme biliyorsun çok etkileniyorlar...Bu arada doktoruna güvenerek ve gidiş hatta göre dikiş olup olmayacağına karar verilir.şimdi bunu düşünme herşey olunda 12 haftada bakaılır..ahdi bakalım yüreğini aklını ferah tut ve ağlama..gerçi hormonların etkisi bunlar ama olsun sen hep komik şeyler izle ve öyle vakit geçir canım..herşey güzel gidecek ve iyi olacak
hadi hayırlısı olsun güzelim..en azından dondurulmuş bebişlerin fazla fazla stresli yoldan geçmeden hayırlısınla kavuşursun bebeğine..sana sımsıkı tutunmalarını cani gönülden dua ediyorum..Güzel haberlerini bizden esirgeme..3 e çıktık..Sen , Ben ve Maytap..hadi allah yardımcımız olsun...
Gamzeciğim daha önce de yazmıştım aşılamadan daha yüksek başarı şansı olan bir yöntem tüp bebek. Bu kadar emek vermişken bari tutma ihtimali daha yüksek birşeyle şansını denemen daha iyi. Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?