İnş olmayız canım benim de ağrıyor ama
Benim ter basmaya başladı karnımın ağrısına çok kramp giriyo suan birden basladiİnş olmayız canım benim de ağrıyor ama
Aynen benim de ateş basıyor ama cumadan önce olmamBenim ter basmaya başladı karnımın ağrısına çok kramp giriyo suan
Ay bnm baya fzla şuan ya böyle bı ağrı olamazAynen benim de ateş basıyor ama cumadan önce olmam
Tüh canım ya ben de gerginim çok karnım şişAy bnm baya fzla şuan ya böyle bı ağrı olamaz
Öluyorum sandm ya sck su torbası koydum biraz hafifledi benim bu ağrı başlayınca migdem buzlanmaya basladi normalmi bu yaTüh canım ya ben de gerginim çok karnım şiş
Normal kuzum yaÖluyorum sandm ya sck su torbası koydum biraz hafifledi benim bu ağrı başlayınca migdem buzlanmaya basladi normalmi bu ya
Canım durumun ne ben adet oldu olacak gibiyimÖluyorum sandm ya sck su torbası koydum biraz hafifledi benim bu ağrı başlayınca migdem buzlanmaya basladi normalmi bu ya
Canım durumun ne ben adet oldu olacak gibiyim
[/QUağrım hiç biseyim yok suan
Canım durumun ne ben adet oldu olacak gibiyim
[/QUOTE benim hiçbir şeyim yok suan
Benim hiçbir şeyim yok suanBenim agrim
1 2 gün daha bekleyelim canım bakalım cumartesi olmazsak test yaparıBenim hiçbir şeyim yok suan
regl olursan yaz canımBenim agrim
n ben bı kaç gün daha bekliyecegim1 2 gün daha bekleyelim canım bakalım cumartesi olmazsak test yaparı
Tamadr sende haber ver cnmregl olursan yaz canım
regl olursan yazNe durumdasın canimregl olursan yaz canım
Henüz olmadım ama yolda canım seninTamadr sende haber ver cnm
Henüz olmadım ama yolda canım senin
Ben lavaboya gidince damla gibi pecetede pembemsi bı renk gordumHenüz olmadım ama yolda canım senin
Ben oluyorum galiba reglHenüz olmadım ama yolda canım senin
OfBen oluyorum galiba regl
Oldun muBen oluyorum galiba regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?