Erken gebelik belirtileri mi

Erken gebelik testi yap yarın kuzum ben yarın veya çarşamba yapacağım bi
Ben okadar çok yoruldum ki eşim artık bebeğimizin olma olasılığını tamamen kaybetti sanırım zaten maddi gucumuzde çok yok artık banada çok soğuk davranıyor benide gözden çıkardığını düşünüyorum artık sadece yuvanın kira odemekle evin ihtiyaçlarını girmekle ilgili birşey olduğunu dusunuyor

Canım benim ilginç bir şekilde hala adet sancım yok ama belim ve göğüslerim ağrıyor canım devlete gidin iki defa aşılama hakkın var ücretsiz

Umudumuzu yitirmek yok eşim bana çok destekçi gerçekten rahat olman önemli ben eylülde devlette tüp bebek yaptıracağım olmazsa

Canım benim adet şişliğim var çok adet olacağım büyük ihtimalle o yüzden test yapmayacağım bir de cinsel artış çok oluyor bende adet öncesi sende oluyor mu

Yok bende olm
Canım benim adet şişliğim var çok adet olacağım büyük ihtimalle o yüzden test yapmayacağım bir de cinsel artış çok oluyor bende adet öncesi sende oluyor mu
yok cinsel artış benim tiksinme gibi durumların olmaya başladı bugun yemek yaparken kokulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…