Benim de göğüslerim şiş adet sancısı henüz yok akıntım da yok
Benim bacaklarım agriyo akıntım çok fazlaBenim de göğüslerim şiş adet sancısı henüz yok akıntım da yok
Akıntı ne zaman başladı acabaBenim bacaklarım agriyo akıntım çok fazla
Erken gebelik testi yap yarın kuzum ben yarın veya çarşamba yapacağım biBenim bacaklarım agriyo akıntım çok fazla
Benim akıntım yok göğüs şişliği ve ateş basması varBenim bacaklarım agriyo akıntım çok fazla
Adet sancın var mıBenim bacaklarım agriyo akıntım çok fazla
3 ,4 günde varAkıntı ne zaman başladı acaba
Bugün çok vardı olacakmisim gbiAdet sancın var mı
Valla bn yapmak istimiyrm gecikme olmadanErken gebelik testi yap yarın kuzum ben yarın veya çarşamba yapacağım bi
Ben doktor sıvı var dediği günden beri çok üşüyorumBenim akıntım yok göğüs şişliği ve ateş basması var
Yaptınız mi acabaErken gebelik testi yap yarın kuzum ben yarın veya çarşamba yapacağım bi
Ben okadar çok yoruldum ki eşim artık bebeğimizin olma olasılığını tamamen kaybetti sanırım zaten maddi gucumuzde çok yok artık banada çok soğuk davranıyor benide gözden çıkardığını düşünüyorum artık sadece yuvanın kira odemekle evin ihtiyaçlarını girmekle ilgili birşey olduğunu dusunuyorErken gebelik testi yap yarın kuzum ben yarın veya çarşamba yapacağım bi
Canım benim ilginç bir şekilde hala adet sancım yok ama belim ve göğüslerim ağrıyor canım devlete gidin iki defa aşılama hakkın var ücretsizBen okadar çok yoruldum ki eşim artık bebeğimizin olma olasılığını tamamen kaybetti sanırım zaten maddi gucumuzde çok yok artık banada çok soğuk davranıyor benide gözden çıkardığını düşünüyorum artık sadece yuvanın kira odemekle evin ihtiyaçlarını girmekle ilgili birşey olduğunu dusunuyor
Umudumuzu yitirmek yok eşim bana çok destekçi gerçekten rahat olman önemli ben eylülde devlette tüp bebek yaptıracağım olmazsaBen okadar çok yoruldum ki eşim artık bebeğimizin olma olasılığını tamamen kaybetti sanırım zaten maddi gucumuzde çok yok artık banada çok soğuk davranıyor benide gözden çıkardığını düşünüyorum artık sadece yuvanın kira odemekle evin ihtiyaçlarını girmekle ilgili birşey olduğunu dusunuyor
Test yapmadım hep erken yapıyorum o yüzden vazgeçtim cuma olmazsam o gün yaparımYapti
Yaptınız mi acaba
Canım benim adet şişliğim var çok adet olacağım büyük ihtimalle o yüzden test yapmayacağım bir de cinsel artış çok oluyor bende adet öncesi sende oluyor muBen okadar çok yoruldum ki eşim artık bebeğimizin olma olasılığını tamamen kaybetti sanırım zaten maddi gucumuzde çok yok artık banada çok soğuk davranıyor benide gözden çıkardığını düşünüyorum artık sadece yuvanın kira odemekle evin ihtiyaçlarını girmekle ilgili birşey olduğunu dusunuyor
yok cinsel artış benim tiksinme gibi durumların olmaya başladı bugun yemek yaparken kokularaCanım benim adet şişliğim var çok adet olacağım büyük ihtimalle o yüzden test yapmayacağım bir de cinsel artış çok oluyor bende adet öncesi sende oluyor mu
Gebelik belirtisi olabilirYok bende olm yok cinsel artış benim tiksinme gibi durumların olmaya başladı bugun yemek yaparken kokulara
Galiba adet olucam karnım çok ağrımaya basladiGebelik belirtisi olabilir
İnş olmayız canım benim de ağrıyor amaGaliba adet olucam karnım çok ağrımaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?