Erken gebelik belirtileri

Valla bilmiyorum herkes ayni seyi soyluyor. Onumuzdeki aya kadar beklesem mi diye dusunuyorum.

kizlar adetime uc gun var ve bir haftadr falan kaaiklarimda batma ara ara adet belirtileri ve sik idrara cikma var acaba test yapsam cikar mi hamile olabilirmiyim

kizlar adetime uc gun var ve bir haftadr falan kaaiklarimda batma ara ara adet belirtileri ve sik idrara cikma var acaba test yapsam cikar mi hamile olabilirmiyim
Adetin gunun gectikten 10 gun sonra yap o zaman kesin sonucmus oyle okumustum. Ben de 3 gun geciktiginde yaptim tek cizgi cikti. Onumuzdeki haftalari bekliyorum bende ya da ay i bilmiyorum

Adetin gunun gectikten 10 gun sonra yap o zaman kesin sonucmus oyle okumustum. Ben de 3 gun geciktiginde yaptim tek cizgi cikti. Onumuzdeki haftalari bekliyorum bende ya da ay i bilmiyorum
tamam cnm tesekkur edyrm beklemk zor ama beklicm herseyn hayrlsi ins sende hamilesindir

Aynen beklemek cok zor. Insan kafayi yiyor. Acaba hamilemiyim degil miyim diye.
Biz suanlik isteniyorduk aslinda ama gelene de git denmez tabiki. Yiyecek ekmegi varsa gelsin. Allah daha iyi bilir :)

Aynen beklemek cok zor. Insan kafayi yiyor. Acaba hamilemiyim degil miyim diye.
Biz suanlik isteniyorduk aslinda ama gelene de git denmez tabiki. Yiyecek ekmegi varsa gelsin. Allah daha iyi bilir :)
aynen cnm herseyn hayrlisni Allah bilir:)

aynen cnm herseyn hayrlisni Allah bilir:)
Suan nasil rahatsizim.anlatamam.
Kasiklarim agriyo. Dusunmekten kafayi yicem. Cok degisik duygular icindeyim.
Psikolojik olarak mi yapmaya basladim diye dusunmeye basladim. Bu hafta gece tuvalete bile cikmaya basladim. Normalde hayatta kalkmam gece tuvalete..
Hazir degilim hic cocuga ama Sonra an geliyo olsa iyi olur deyip alisiyorum. Adetim geceli 9 gun oldu. Test yapsam cikmazsa uzulurum sanirim

canm bnce test yap artik bu saatten sonra cikar diye dusunuyrm bnde gunduzleri cok sik idrara cikyrm dun gece de iki defa ciktm.en net belirtm zaten bu idrara ckma obur turlu belim agryo ve batmalar cok oluyo ama hic akintm yok cok kuruyum ve gogsumde cok hafif bi agri var

Benim akintim var ama yapis yapis usutmus olabilirim diye de dusunuyorum. Gogus uclarim aciyor benimde aynen.. bide haftasonu cok uyudum uyanmak isteniyorum bile.
bugun alayim da yarin sabah ilk idrarla birlikte yapayim testi bari.

Benim akintim var ama yapis yapis usutmus olabilirim diye de dusunuyorum. Gogus uclarim aciyor benimde aynen.. bide haftasonu cok uyudum uyanmak isteniyorum bile.
bugun alayim da yarin sabah ilk idrarla birlikte yapayim testi bari.
bencede canm yap testi bn cok sabirsizlanyrm o yuzdn yarin adet olmazsam ertesi gun yapcm beni haberdar et test sonucundan:)

bencede canm yap testi bn cok sabirsizlanyrm o yuzdn yarin adet olmazsam ertesi gun yapcm beni haberdar et test sonucundan:)
Tamam tamam merak etme :)) ama adet gunun yarinsa adet olmazsan test yaparsan gostermeyebilir. Cok gecikirse yap. Senden de guzel haberler bekliyorum yaz hemen :)) yarin bulusalim burda hahahah .d

Tamam tamam merak etme :)) ama adet gunun yarinsa adet olmazsan test yaparsan gostermeyebilir. Cok gecikirse yap. Senden de guzel haberler bekliyorum yaz hemen :)) yarin bulusalim burda hahahah .d
tamam canim yarin bulusalm hayrli haberlerle gel ins:)

Kizlar merhaba benim adetine 1 hafta var goguslerimde agri bel AgrisI bacak agrisi çeki yorum ayrıca sol kasigima agri girip cikiyo anlik her agrida UF puf falan diyorum o derece 5 ay önce kürtaj oldum inşallah bu ay güzel haberler alirim sizce kayda değer belirtiler mi ??

bnde de bu belrtiler var canm ins vardir hepimizde Allah gonlune ve gonlumuze gore versn ins

Adet belirtisi gibi belirtiler vardı onlar da Yok oldu bugün adet olmam gerekiyordu olmadım yarın da olmazsam ertesi gün kan vermeyi düşünüyorum inşallah iyi haberler alırız hepimiz

canim bende 3 haftalik hamileyim şunu söyleyim adetime 10 gün kala göğüslerim agrimaya basladi adetimdede ağrıyordu ama damarlar belirginlesmiyordu ve sol kasigimda batmalar oluyor iştahım acildi ve kremsi akıntım oluyor öyle aşırı uyku hali yoktu ama yorgunluk çok oluyor hicbirsey yapasim gelmiyordu hissettim test yapmaya başladım erken yapinca hicbirinde cikmadi adet gecikmemi beklemeden kan testi bile yaptirdim yine cikmadi adetim iki gün geçince tekrar kan testi yaptirdim çok şükür cikti

Benim bugün olmam gerekiyordu olmadım ama karnım acayip şiş acaba regl olacağım için mi yoksa başka bir şey mi diye düşünüyorum bir de gaz çok var Sende de olur muydu gaz olayı be şişlik afet şişliği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…