Malesef degilmisim ama idrara baktim yeni tek cizgi ciktiCan'ım sen hamile misin
Valla keske benimkide uzulsede bende onunla uzulsem tutmadi olmadi deyince iyi zaten bende oyle istiyordum iyi olmus deyince tepe takla oluyorum birlikte kan verdik sonra annesini de aldik kafa dağıtmaya avm ye gittik anasini aldi onlar onden ben arkadan surekli elimde telf.hic dusmedi her 5 dk bir hatta dahada az hep elimde sonucu gördüm esim hicc umrunda degil olmus olmamis (bu arada 5 yasinda bir kızım var o oldugu icin ikinciyi pek istemiyor)sonucu gordum sormadi bile ben dedimBenmkine de sabah soledm negatif dye. Yüzüme bwkamadi ağlayacaktı zor tuttu kendini ve onu bole uzfugum için ben daha çok uzuldm dayanmuorm artk
ne kadardır bebiş istiyorsunuzMalesef degilmisim ama idrara baktim yeni tek cizgi cikti
Adetin gecmismiydiCanım benim 0.22 cıktı . Malesef ben de mutlu haber alamadım
2 ay dirne kadardır bebiş istiyorsunuz
Merhaba beni yanlış anlama lütfen ama eğer eşin istemiyorsa sende biraz zamana bırak bi evladın var zaten annelik duygusunu tattırmış Rabbim. Eşlerin de istemesi lazım bu önemli bi karar.Valla keske benimkide uzulsede bende onunla uzulsem tutmadi olmadi deyince iyi zaten bende oyle istiyordum iyi olmus deyince tepe takla oluyorum birlikte kan verdik sonra annesini de aldik kafa dağıtmaya avm ye gittik anasini aldi onlar onden ben arkadan surekli elimde telf.hic dusmedi her 5 dk bir hatta dahada az hep elimde sonucu gördüm esim hicc umrunda degil olmus olmamis (bu arada 5 yasinda bir kızım var o oldugu icin ikinciyi pek istemiyor)sonucu gordum sormadi bile ben dedim
Benimde 3 ay oldu çok istiyorum ilk ayımda eşime belli ettim o da üzülmeye başladı anladım ki ona çok belli etmemek en doğrusu sanki büyün hata bendeymiş gibi şimdi hiç ona belli etmiyorum rahat davranıyorum takmıyorum gibi o da unutuyor bu şekilde olunca sende öyle yap tam emin olmadan eşini umutlandırma sonra daha çok üzülüyor insan sadece tavsiye yanlış anlama2 ay dir
Yok ddogru soyluyorsun canim saolBenimde 3 ay oldu çok istiyorum ilk ayımda eşime belli ettim o da üzülmeye başladı anladım ki ona çok belli etmemek en doğrusu sanki büyün hata bendeymiş gibi şimdi hiç ona belli etmiyorum rahat davranıyorum takmıyorum gibi o da unutuyor bu şekilde olunca sende öyle yap tam emin olmadan eşini umutlandırma sonra daha çok üzülüyor insan sadece tavsiye yanlış anlama
Sende sağol inşallah anniş oluruz bizde haber leri paylaşalım destek olalım birbirimiZeYok ddogru soyluyorsun canim saol
Yok canim olur mu neden yanlış anlayim bilakis farklı düşünceler farkli yol izlememe yol açabilir bizimki 1 tane var yeter cok bile diyor ama kizim cok istiyor kurtajdan sonra surekli kardes ıstiyor baska birsey yok canim cok sıkılıyor syrekli karnimi opuyor ablamm diyor o her dediginde kardesin yok diyorum var yalan söylüyorsun deyip gozleri doluyor benimde moral 0Merhaba beni yanlış anlama lütfen ama eğer eşin istemiyorsa sende biraz zamana bırak bi evladın var zaten annelik duygusunu tattırmış Rabbim. Eşlerin de istemesi lazım bu önemli bi karar.
Anlıyorum er yada geç eşinde farkına varacak bu durumun. Bence kendini yıpratma bu kadar akışına bırak. Bak bende de eşim çok istiyor hatta benden çok bu durum da olmak da zor çünkü 3 aydır istiyoruz olmuyor. Yarın Regl günüm dua ediyorum inşallah hamileyimdir diye. Rabbim eşime karşı beni mahçup etmesin istiyorum üzülüyorum o belli etmese de anlıyorum çok istediğiniYok canim olur mu neden yanlış anlayim bilakis farklı düşünceler farkli yol izlememe yol açabilir bizimki 1 tane var yeter cok bile diyor ama kizim cok istiyor kurtajdan sonra surekli kardes ıstiyor baska birsey yok canim cok sıkılıyor syrekli karnimi opuyor ablamm diyor o her dediginde kardesin yok diyorum var yalan söylüyorsun deyip gozleri doluyor benimde moral 0
Haklısın tabi ama olmuyor ki elde degil esim de istiyor yoksa tek tarafli olmaz doye düşünüyorum sadece belli etmiyor tahminimce çünkü uzuldugumu biliyorAnlıyorum er yada geç eşinde farkına varacak bu durumun. Bence kendini yıpratma bu kadar akışına bırak. Bak bende de eşim çok istiyor hatta benden çok bu durum da olmak da zor çünkü 3 aydır istiyoruz olmuyor. Yarın Regl günüm dua ediyorum inşallah hamileyimdir diye. Rabbim eşime karşı beni mahçup etmesin istiyorum üzülüyorum o belli etmese de anlıyorum çok istediğini
bende dün ilk defa gündüz uyumuşum 2 saat kadar bu bile umutlandırdı beni bilmem ki hiç hamile kalmadığımdan da bilemiyorum şimdi de biraz karnım ağrıyor kendimi dinleyemiyorumBu ay umitlenmeme birazda istah artmam oldu 2 haftada 2 kilo almisim sevmedigim seyler güzel gelmeye baslamisti hemen kendi kendime gelin guvey olmusum yazik bana
Hayır daha 9 gün varAdetin gecmismiydi
Yani massallah bize hepimizde ayni kafadayiz son adetleri biraktik iliski gununden test yapıyoruz alemiz biz gercektenHayır daha 9 gün var
Sağol Can'ım inşallah haber vericem ama umudum yok galiba Regl olcam ;(Senin icin hayirlisi olsun umarim hamilesindir adet 5 6 gun gecsinde sonucu mutlak bildir canim merakta koma Piraye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?