Erken gebelik belirtileri

Benimde iste hele dun kivrandim aksama kan sonucunu verince icim bi hos oldu gebeyim bu sefer diye 0 lari görünce al sana gebelik dedim

Benimde iste hele dun kivrandim aksama kan sonucunu verince icim bi hos oldu gebeyim bu sefer diye 0 lari görünce al sana gebelik dedim
Bn gecen hafta da hcg yaptırmştım 0.03 çıkmıştı. Şimdi ise 0.22 yine de artmış diyorum. Sıfır görmeme rağmen ümidim kaybolmuyor bir türlü

Bizim bu stresle acabalarla tutacagi varsada tutmaz surekli aklimda cok takıyorum olmazsa nasip desek belki olacak ama üstüne düştükçe sut hormonlarimiz yukselise geçiyor ve dusmedikce cocuk hayal oluyor

o belirtiler ne zaman gecıyor peki
ade olacak gbı agrı hıssedıyor ya ınsan kasıklarında belınde vs
hamıleysenız eger bu belırtıler ne zaman gecıyor
yoksa her ay adet gununde yıne bu belırtıler olur mu

bu ay reglm bi acayıp oldu
açık kahve renginde normal 2 gun devam etti
adetım 3 gun surer benım hep

ve adet bıtımınden 10 gn snr falan belımde ve kasıklarımda ınanılmaz bı agrı oldu
eve arac kullanarak gıdıyorum yarım saatlık yolu zor bıtırdım

bu ay yıne acayıp iştah duzenım değişti, aksama kadar aç kalsam canım hıcbırsey ıstemıyor, herseyden tıksınmeye basladım

adetım geceli 2 gun oldu, çok sancım var olacak gbıyım ama olmadı
ben de test yapıcam
2 bucuk senedır hep negatif
almak ıstemıyorum bu bakımndann

Kızlar ben 19 unda şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittim doktor rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi çalışmalara devam edin dedi.Bende zaten 8 eylüldeki son adetimden beri korunmuyordum.En son 21 nin gecesi gene korunmasız ilişki yaşadık sizce hamile kalmış olabilir miyim kasık ağrılarım son buldu çümkü acaba çatladı mı yumurtam? Şimdiden teşekkrler biraz karışık oldu

canım aslında her kadın için ayrı geçer hamilelik dönemi ve belirtileri. benımkını sorarsan ilk hamilelğim olduğu için adet belirtisi gibi kasık ağrısını çok uzun müddet aralıklarla çektim. rahim genişledikçe o ağrının aynısını yaşıyordum 2. ay bitimine kadar da böyle oldu ama ondan sonra her adet döneminde ağrı falan yaşamadım ben.

TESEKUR EDERIM YORUMUN İÇİN

Herkese merhaba kızlarrr
2014 Ağustos ayında evlendim hiç korunmadık. Hastaneye gittik hiç bir sorun yoktu işten çıktım evde dinleneyim olur belki diye gene olmadı 2015 kasımda tekrar doktora gittim süt hormonum yüksek çıktı dostinex kullandım şubat ayının başında işe girdim mart 7 de adet oldum 1 hafta sonra acayip bir şekilde sancılanarak acile gittim hamile olduğumu hcg değerimin 85 olduğunu öğrendim üzerine görmüşüm hiç bir belirti hiç birşey hissetmedim ama o günden bu yana her hastalanmam da acaba diyorum neyse kimyasal gebelikmiş kendiliğinden düştü aradan 7 ay geçti tık yok ama bu ay garip bişeyler yaşıyorum. eşim üşütmüşsündür diyor kollarım eklem yerlerim ağrıyor çok halsizim adetime 9 gün var ve bu belirtiler 6 gündür var baş ağrım var onun dışında karnımda şişkinlik gaza problemim bide sol gögsüm acıyo inşallah gebelik belirtisidir :) düşüncelerinizi bekliyorum sevgilerrr

Gecen ay bende bütün velirtileri yasdım ama gebelik olmadı.. Bu ayda adetime 5 gün varken hiçbir belirtim yok..normalde adetebyakın göğüslerim falan şişiyor hassaslaşıyor ama bu defa yok.. Acaba gec döllenmemi yasayacagım

Stres ypmican bi oluo

merhaba pkoluyum ve hiç bişey hissetmem normalde regl olacağım gün bel ağrısı yaşarım o kdr...fakat 14.günü yarın ama 3-4gündür beyaz akıntım var.. 2.ilişkiden sonra kasıklarım ağrımaya başladı sabah da göğüslerimde dolgunluk var...hamilelik için erkenmidir daha yumurtlama günüm bile gelmedi

Tabiki anlasilmaz ama 10 ile 14.gunler yumurtlama donemi

Kızlar merhaba,
Temmuz 24 de evlendim. normalde adetim düzensiz geliyordu ama evlendikten ilk adetim ağustos 8 de leke 9unda da kan gelmeye başladı. Eylül ayında da böyle oldu. Fakat bu ay 8'inde ve 9'unda çok hafif bir leke geldi. 11 ekimde de midem çok aşırı ağrı yapmaya başladı. bunun dışında kabızlıkda var tabii.. ertesi gün de işe gelirken sabah saatlerinde midemin ağrısıyla midemin bulantısı bir oldu bacaklarımdan tepeme kadar bir sıcaklık... çok afedersiniz kusmam gelmiş geri yutmuşum. Test yaptım hemen ama 2 - 3 gün geciktiği için test negatif diyor. kesin yanıt değil sanırım. :/ çok da korkuyorum

Kilo problemin var mı Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…