- 30 Ağustos 2016
- 89
- 37
- 3
- 33
Aynen. Umut ya. Kasıklarım şiddetli ağrıyor. Çok ümitlwnmiştimYani massallah bize hepimizde ayni kafadayiz son adetleri biraktik iliski gununden test yapıyoruz alemiz biz gercekten
Bn gecen hafta da hcg yaptırmştım 0.03 çıkmıştı. Şimdi ise 0.22 yine de artmış diyorum. Sıfır görmeme rağmen ümidim kaybolmuyor bir türlüBenimde iste hele dun kivrandim aksama kan sonucunu verince icim bi hos oldu gebeyim bu sefer diye 0 lari görünce al sana gebelik dedim
o belirtiler ne zaman gecıyor pekicanım hakkından hayırlısı olsun inaşşllah . bunlar tek balşına belirti olada bilir olmaya da. zaten hamilelik belirtileri adet belirtisinin neredeyse aynısıdır, sürekli adet olacam sanırsın mesela ama olmazsın.
o belirtiler ne zaman gecıyor peki
ade olacak gbı agrı hıssedıyor ya ınsan kasıklarında belınde vs
hamıleysenız eger bu belırtıler ne zaman gecıyor
yoksa her ay adet gununde yıne bu belırtıler olur mu
TESEKUR EDERIM YORUMUN İÇİNcanım aslında her kadın için ayrı geçer hamilelik dönemi ve belirtileri. benımkını sorarsan ilk hamilelğim olduğu için adet belirtisi gibi kasık ağrısını çok uzun müddet aralıklarla çektim. rahim genişledikçe o ağrının aynısını yaşıyordum 2. ay bitimine kadar da böyle oldu ama ondan sonra her adet döneminde ağrı falan yaşamadım ben.
Herkeste olmayabilir diye biliyorum canım :)Yerlesme kanaması herkezde olur mu
Gecen ay bende bütün velirtileri yasdım ama gebelik olmadı.. Bu ayda adetime 5 gün varken hiçbir belirtim yok..normalde adetebyakın göğüslerim falan şişiyor hassaslaşıyor ama bu defa yok.. Acaba gec döllenmemi yasayacagımHerkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?
Stres ypmican bi oluoHerkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?
AnlamadımStres ypmican bi oluo
Tabiki anlasilmaz ama 10 ile 14.gunler yumurtlama donemimerhaba pkoluyum ve hiç bişey hissetmem normalde regl olacağım gün bel ağrısı yaşarım o kdr...fakat 14.günü yarın ama 3-4gündür beyaz akıntım var.. 2.ilişkiden sonra kasıklarım ağrımaya başladı sabah da göğüslerimde dolgunluk var...hamilelik için erkenmidir daha yumurtlama günüm bile gelmedi
Kilo problemin var mı Can'ımKızlar merhaba,
Temmuz 24 de evlendim. normalde adetim düzensiz geliyordu ama evlendikten ilk adetim ağustos 8 de leke 9unda da kan gelmeye başladı. Eylül ayında da böyle oldu. Fakat bu ay 8'inde ve 9'unda çok hafif bir leke geldi. 11 ekimde de midem çok aşırı ağrı yapmaya başladı. bunun dışında kabızlıkda var tabii.. ertesi gün de işe gelirken sabah saatlerinde midemin ağrısıyla midemin bulantısı bir oldu bacaklarımdan tepeme kadar bir sıcaklık... çok afedersiniz kusmam gelmiş geri yutmuşum. Test yaptım hemen ama 2 - 3 gün geciktiği için test negatif diyor. kesin yanıt değil sanırım. :/ çok da korkuyorum
Hayir kilo problemim yok :/Kilo problemin var mı Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?