Erken gebelik belirtileri

aynen canin gaz da oluyordu ve iliski sirasindada hafif canim aciyordu

aynen canin gaz da oluyordu ve iliski sirasindada hafif canim aciyordu
Ay benim de çok acıyor canım acaba ondan mı dersin? Gaz olayı da var ama regl belirtisi gibi değil bir kaç gün önce belim ağrıdı regl olcam sandım tık Yok yarın da olmazsam kan vereyim diyorum

Ay benim de çok acıyor canım acaba ondan mı dersin? Gaz olayı da var ama regl belirtisi gibi değil bir kaç gün önce belim ağrıdı regl olcam sandım tık Yok yarın da olmazsam kan vereyim diyorum
canim bence hamilesin yani inş hamilesindir belirtilerimiz ayni midem cok bulanmiyordu kusma falan olmadi hiç sadece hafif baş dönmeleri testini yapinca bizimlede Paylaş

canim kurtajdan sonra korundun mu

canim bence hamilesin yani inş hamilesindir belirtilerimiz ayni midem cok bulanmiyordu kusma falan olmadi hiç sadece hafif baş dönmeleri testini yapinca bizimlede Paylaş
Mutlaka yazılan burdan inşallah hamişimdir dua edin de yarın regl olmayayım çok korkuyorum allah affetsin valla

G
tamam canim yarin bulusalm hayrli haberlerle gel ins:)
Gunaydiiinnn... malesef tek cizgi canim :)
Olsun.. zamani degil demekki. Daha erkendi zaten. Buyuk ihtimal usuttum ben o sebepten gelmiyo. Kizken de cok gec gelirdi

G

Gunaydiiinnn... malesef tek cizgi canim :)
Olsun.. zamani degil demekki. Daha erkendi zaten. Buyuk ihtimal usuttum ben o sebepten gelmiyo. Kizken de cok gec gelirdi
canim belki gec dollenmedir hic belli olmaz bnm bugun adet olmam lazm daha olmadm beklyrm yarn yapcam olmazsam :)

canim belki gec dollenmedir hic belli olmaz bnm bugun adet olmam lazm daha olmadm beklyrm yarn yapcam olmazsam :)
2 kez yaptim test artik daha sanmiyorum yoktur heralde
Sende biseyler var gibi ama... insallah hamilesindir :))

hayrlsi cnm sakin takma kafana vakti vardir elbet:) valla canm hic bende varms gbi hissetmyrm ama nasip artik yarin yazarm test sonucumu
Aynem vakti degilmis demekki.. sonucunu bekliyorum hemen yaz hakkinda hayirlisi olsun canim benim

Evet kuzuum. Daha yeni evliyim temmuz 24 te evlendim :)) o yuzden biraz erken diyip durdum..
Senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…