aynen canin gaz da oluyordu ve iliski sirasindada hafif canim aciyorduBenim bugün olmam gerekiyordu olmadım ama karnım acayip şiş acaba regl olacağım için mi yoksa başka bir şey mi diye düşünüyorum bir de gaz çok var Sende de olur muydu gaz olayı be şişlik afet şişliği gibi
aynen canin gaz da oluyordu ve iliski sirasindada hafif canim aciyordu
canim bence hamilesin yani inş hamilesindir belirtilerimiz ayni midem cok bulanmiyordu kusma falan olmadi hiç sadece hafif baş dönmeleri testini yapinca bizimlede PaylaşAy benim de çok acıyor canım acaba ondan mı dersin? Gaz olayı da var ama regl belirtisi gibi değil bir kaç gün önce belim ağrıdı regl olcam sandım tık Yok yarın da olmazsam kan vereyim diyorum
canim kurtajdan sonra korundun muKizlar merhaba benim adetine 1 hafta var goguslerimde agri bel AgrisI bacak agrisi çeki yorum ayrıca sol kasigima agri girip cikiyo anlik her agrida UF puf falan diyorum o derece 5 ay önce kürtaj oldum inşallah bu ay güzel haberler alirim sizce kayda değer belirtiler mi ??
canim bence hamilesin yani inş hamilesindir belirtilerimiz ayni midem cok bulanmiyordu kusma falan olmadi hiç sadece hafif baş dönmeleri testini yapinca bizimlede Paylaş
cnm ins adet olmazsn bnm de bat yarin beklyrm bakalm artk dua edelmMutlaka yazılan burdan inşallah hamişimdir dua edin de yarın regl olmayayım çok korkuyorum allah affetsin valla
cnm ins adet olmazsn bnm de bat yarin beklyrm bakalm artk dua edelm
Hayir hic korunmadim canimcanim kurtajdan sonra korundun mu
Gunaydiiinnn... malesef tek cizgi canim :)tamam canim yarin bulusalm hayrli haberlerle gel ins:)
Sen naptin test yaptin mi
canim belki gec dollenmedir hic belli olmaz bnm bugun adet olmam lazm daha olmadm beklyrm yarn yapcam olmazsam :)G
Gunaydiiinnn... malesef tek cizgi canim :)
Olsun.. zamani degil demekki. Daha erkendi zaten. Buyuk ihtimal usuttum ben o sebepten gelmiyo. Kizken de cok gec gelirdi
hmmm anladm cnm korundn zannettm de ondan sordm bn kurtajdan sonra hc korunmamstm ve ilk ayda hamile kalmstmHayir hic korunmadim canim
2 kez yaptim test artik daha sanmiyorum yoktur heraldecanim belki gec dollenmedir hic belli olmaz bnm bugun adet olmam lazm daha olmadm beklyrm yarn yapcam olmazsam :)
hayrlsi cnm sakin takma kafana vakti vardir elbet:) valla canm hic bende varms gbi hissetmyrm ama nasip artik yarin yazarm test sonucumu2 kez yaptim test artik daha sanmiyorum yoktur heralde
Sende biseyler var gibi ama... insallah hamilesindir :))
Aynem vakti degilmis demekki.. sonucunu bekliyorum hemen yaz hakkinda hayirlisi olsun canim benimhayrlsi cnm sakin takma kafana vakti vardir elbet:) valla canm hic bende varms gbi hissetmyrm ama nasip artik yarin yazarm test sonucumu
tesekurler cnm yazicam sonucumuAynem vakti degilmis demekki.. sonucunu bekliyorum hemen yaz hakkinda hayirlisi olsun canim benim
cnm test yapamadm bugun esim almayi unutmus bu aksam yapicam artk haberdar ederimtesekurler cnm yazicam sonucumu
Ayy cok heycanlii.. tamam canim bekliyorumm :)cnm test yapamadm bugun esim almayi unutmus bu aksam yapicam artk haberdar ederim
canim senin ilk cocugun mu olacak hamile kalirsan?Ayy cok heycanlii.. tamam canim bekliyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?