Erken gebelik belirtileri

Ben bugun yaptırdım sonuc 0.07 olumsuz iliskiden 12 gun sonra yani sat 15 agustos cok mu erken yaptirmisim ben ama uzerinden 12 gun gecmis cikardi diye düşünüyorum

Ben idrar testi sandim canim, kan yaptirdiysan dedigin gibi çıkması gerek. Ama erken de olabilir belli olmuyor en iyisi adet gecikmesini beklemek

Ben idrar testi sandim canim, kan yaptirdiysan dedigin gibi çıkması gerek. Ama erken de olabilir belli olmuyor en iyisi adet gecikmesini beklemek
Ama beklemek çok zor :)) bskledkce stres oluyorum ve stres oldukça da adetim geckyo . Bi ay hc unutmam sırf düşünmekten dort gün gecktim ve sonuç husran

Ama beklemek çok zor :)) bskledkce stres oluyorum ve stres oldukça da adetim geckyo . Bi ay hc unutmam sırf düşünmekten dort gün gecktim ve sonuç husran

Gercekten beklemek zormus insan baska seylere odaklanamiyor. Ama bunu yapmak da lazim bakinca daha rahat insanlar daha cabuk hamile kalıyorlar çünkü. Bizim de ilk denemeniz 5 gun kaldi gecmiyor sanki zaman:)

Gercekten beklemek zormus insan baska seylere odaklanamiyor. Ama bunu yapmak da lazim bakinca daha rahat insanlar daha cabuk hamile kalıyorlar çünkü. Bizim de ilk denemeniz 5 gun kaldi gecmiyor sanki zaman:)
Düşünmemek lazm dediğiniz gbi ama elde degl beklenen güzel olunca :) ama olsun rabbim inşallah hepimize nasip edecek inanyorm ben elbet bir gün bunu yaşatacak hayrlisyla

Gunaydin kızlar bu ay nedense daha cok umudum vardı kan sonucuna cikmis mi diye her 5dk bir bakıyordum sonucu görünce yine moralim bozuldu kizima adetin bitimi gebe kalmıştım bu sefer oldu diyordum ama nasipte yokmuş dediginiz gibi 12 13 gun olmus ben umudumu kestim enfeksiyon da yokmuş kasik agrim ondan sanıyordum tahlil sonucunu gormesem yerlesme agrisidir diyecektim.Hicc umit yok demi kızlar adetime 15 gun var ama iliskinin 13.gunu cikmasi gerekiyordur off bilemedim ki şimdi

Canm Yaptnmi test kan testi bugün ?
Yaptim canım ilgin icin teşekkür ederim.İliskinin 13.gününde sonuc 0.07 yine husran bu ayda olmadi adete 15 gun var 15 eylül ama hic umudum kalmadi olaydi cikardi 18i ile20 si Iliski oldu olsaydi cikardi degil mi kanda adeti bosa beklememe gerek yok diye düşünüyorum

Blmyorum kuzum Allah tan ümit kesilmez. Bende verdim bejlyirm sonucu senn ckmadysa benm hc hc ckmaz ozman bende umutlanmyim. 23unde gordum ovukasyonda çift czgyi. Adetime on gün var .

Blmyorum kuzum Allah tan ümit kesilmez. Bende verdim bejlyirm sonucu senn ckmadysa benm hc hc ckmaz ozman bende umutlanmyim. 23unde gordum ovukasyonda çift czgyi. Adetime on gün var .
Yok kuzum sakın öyle düşünme ben adet biter bitmez denedim hic olmayacak zamanda belki bu sefer tutar diye bende Pko var adet düzenli sadece ne zaman ovulasyon oldugunu bilmiyorum martta kurtaj oldum temmuzda calismalara basladik 2 aydir denedik tutmadi.Benim esim cok sıkıntı yapıyor yani cocukta pek gozu yok birde antibiyotik kullandi bu ay biraz çekindim sorun olur mu diye yani sadece 18 ve 20 agustosta denedik ondada tutmamis zaten ben bilmiyorum sen ovulasyon gununde yapmissin tutma sansi büyük ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN.HAKKINDA HAYİRLİSİ OLSUN.KUCAGINADA BIR BEBIS NASIP ETSIN

Yok canm tutmamis

Sonucum geldi smdi yokmuş ..
Senin 9.gun o zaman daha erken belki cikmamistir ben 13.gunde verdim arada 4 gun var Allahtan umit kesilmez kuzum nolur üzülme dun aksam ogrendim surat 5 karis gezdim cok canım sıkıldı Allah biliyor verecegi zamani rabbim kimsenin kucağını bis bırakmasın

Çokkk erken canım varsa çıkmaz ki adete 10 gün kala umudunu kaybetme sakın ama çok ta kaptırma kendini

Idrar tahlilide verecektim biliyorsun o da temiz hicbirsey yok o zaman bu kasik agrilarim nedennn adete de cok var yani betanin sonucu gelene kadar gebeliktendir diye kendimi avutuyordum

Ovulasyonun üzerinden 4 gün geçti adet olcakmışım gibi belim fena ağrıyor ovulasyondan beri akıntım bitmedi sulu akıntım var Kasıklarım bi acayip düşünmek istemiyorum ama belim ağrıdıkça aklıma geliyor oturunca Kasıklarım sıkışıp ağrıyor gibi sanki keşke içerde neler olduğunu görebilseydik

Çokkk erken canım varsa çıkmaz ki adete 10 gün kala umudunu kaybetme sakın ama çok ta kaptırma kendini
Ama ben adetten sonra denedim ayin 18 ve 20 sinde olsaydi 13 gunde belli olmazmiydi yumurtlama gunumu bilmiyorum bu ay sadece 18 ve 20 iliski gunleri tutsaydi kanda cikardi adete 15 gun var

Ama ben adetten sonra denedim ayin 18 ve 20 sinde olsaydi 13 gunde belli olmazmiydi yumurtlama gunumu bilmiyorum bu ay sadece 18 ve 20 iliski gunleri tutsaydi kanda cikardi adete 15 gun var
Bence çıkmazdı canım ya iyi düşün iyi olsun hem tutmadıysa da önümüzde çokk aylar var daha en önemlisi hayırla gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…