- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
Canım ben de kan verdim sonuc gelince haberdar ederimNe tesadüf :) benmde ole :) bende ovulasyon testi kullanım insallah tutar hayrlisyla ikimzde. Hepimiznde rabbim kimsenin kucagni boş Brakmadm
Tamam canm İnsallah sen hamilesinr benm 0.1 ckti yükselme şansı Varmi kiCanım ben de kan verdim sonuc gelince haberdar ederim
Eğer döllenme olursa artar diye biliyorum. 23 ovulasuon tarihinse bekle. Ya adet gecikmesi olanlar bile zor görüyo artısı. En iyisi baya beklemekTamam canm İnsallah sen hamilesinr benm 0.1 ckti yükselme şansı Varmi ki
Ama döllenme uç günde olmuyomuEğer döllenme olursa artar diye biliyorum. 23 ovulasuon tarihinse bekle. Ya adet gecikmesi olanlar bile zor görüyo artısı. En iyisi baya beklemek
Değişir herkeste ya. Cok okudum ben herkeste farklıAma döllenme uç günde olmuyomu
Beklwylm ozman belki tutar İnsallahDeğişir herkeste ya. Cok okudum ben herkeste farklı
On gün sonra tekrarlaynKizlar merhaba aranizda yeniyim 3 aylik evliyim ... 1 ay once korunma hapini yarim biraktim ve gectigimiz ay 2 defa regl oldum . 1.si 29 temmuzda 2.si 12 agustosta. 27 agustosta kan testi yaptim sonuc 0.100 cikti. Ama suan nirmal adet tarihimi 2 gun gecti ve bas donmem hafif mide bulantim ve kasikta agrim var acaba hamilemiyimdir
Insallah yukselir bende 0.07nin yukselmesini bekliyorum hayirlisi allahim kimsenin kucağını bos bırakmasınTamam canm İnsallah sen hamilesinr benm 0.1 ckti yükselme şansı Varmi ki
Snrlerm çok bozuldu ağlıyorum şuan otobusteyim ustelk. Rabbim sesimizi duysa keske..Insallah yukselir bende 0.07nin yukselmesini bekliyorum hayirlisi allahim kimsenin kucağını bos bırakmasın
Insallah hamilesindir istiyorsan tabi kasik ağrısı cok yanıltıyor ama bunu bil cunku yaklasik 1 haftadir kasik ağrım var ve cokk ümitliydim yerlesiyordur diye maleseff sonuc 0.07Kizlar merhaba aranizda yeniyim 3 aylik evliyim ... 1 ay once korunma hapini yarim biraktim ve gectigimiz ay 2 defa regl oldum . 1.si 29 temmuzda 2.si 12 agustosta. 27 agustosta kan testi yaptim sonuc 0.100 cikti. Ama suan nirmal adet tarihimi 2 gun gecti ve bas donmem hafif mide bulantim ve kasikta agrim var acaba hamilemiyimdir
Idrar testi yaptim sonuc nagatif canim cok sinirlerim bozulduInsallah hamilesindir istiyorsan tabi kasik ağrısı cok yanıltıyor ama bunu bil cunku yaklasik 1 haftadir kasik ağrım var ve cokk ümitliydim yerlesiyordur diye maleseff sonuc 0.07
Benimde dun öyleydi avm ye gitmistik o kadar mutlu girdim ki herseyden alasim bakasim vardı cok enerjiktim bu sefer oldu diyordum surekli elimde telf. Sonuca bakıyordum sayfa acilinca kalbim yerinden cikacak sandim tektim sonuc 0.07 gorunce kesin yanlıştır bu dedim ama ne fayda hic inanmak istemedim sonuc ayni o sonuctan sonra saf gibi dolandim avm de hicbirsey yapmak icimden gelmedi neden niye olmuyor dedim esimde biktim artik cocuk sevdandan bu kadar taksam benimde olmaz diye iyice sinirlendiriyor destek olacagi yerde köstek oluyorSnrlerm çok bozuldu ağlıyorum şuan otobusteyim ustelk. Rabbim sesimizi duysa keske..
Benim bildigim idrar testinde adetinin en az 4 5 gun gecmesi gerekiyor ben sordugumda eczaci oyle demistiIdrar testi yaptim sonuc nagatif canim cok sinirlerim bozuldu
Benmkine de sabah soledm negatif dye. Yüzüme bwkamadi ağlayacaktı zor tuttu kendini ve onu bole uzfugum için ben daha çok uzuldm dayanmuorm artkBenimde dun öyleydi avm ye gitmistik o kadar mutlu girdim ki herseyden alasim bakasim vardı cok enerjiktim bu sefer oldu diyordum surekli elimde telf. Sonuca bakıyordum sayfa acilinca kalbim yerinden cikacak sandim tektim sonuc 0.07 gorunce kesin yanlıştır bu dedim ama ne fayda hic inanmak istemedim sonuc ayni o sonuctan sonra saf gibi dolandim avm de hicbirsey yapmak icimden gelmedi neden niye olmuyor dedim esimde biktim artik cocuk sevdandan bu kadar taksam benimde olmaz diye iyice sinirlendiriyor destek olacagi yerde köstek oluyor
Offff ole sabirsizimki esimde bikti benden ayni durumdayimBenim bildigim idrar testinde adetinin en az 4 5 gun gecmesi gerekiyor ben sordugumda eczaci oyle demisti
Canım benim 0.22 cıktı . Malesef ben de mutlu haber alamadımInsallah yukselir bende 0.07nin yukselmesini bekliyorum hayirlisi allahim kimsenin kucağını bos bırakmasın
Benim de sonucu m belli oldu. 0.22 . Yine olmad7Benmkine de sabah soledm negatif dye. Yüzüme bwkamadi ağlayacaktı zor tuttu kendini ve onu bole uzfugum için ben daha çok uzuldm dayanmuorm artk
Can'ım sen hamile misinOffff ole sabirsizimki esimde bikti benden ayni durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?