Erken gebelik belirtileri

Kurtaj olmak zorunda olduğum bebegimde ilk denedigim ay gebe kalmıştım geldigi gibi de 8 haftalikken kaybettim kalp atislarini alamadi doktor onda oyle birsey basima geldigi icin cok umutlaniyorum ister istemez tutmuyor bu ay 2.ayimiz birde kurtajin pesine hemen gebe kalirsin kanalların acik dikkat et dedi 3 ay bilerek korundum keske hic korunmasaydim o kadar pismanim ki vardir Allahin bir bildigi nasip

Kizlar merhaba aranizda yeniyim 3 aylik evliyim ... 1 ay once korunma hapini yarim biraktim ve gectigimiz ay 2 defa regl oldum . 1.si 29 temmuzda 2.si 12 agustosta. 27 agustosta kan testi yaptim sonuc 0.100 cikti. Ama suan nirmal adet tarihimi 2 gun gecti ve bas donmem hafif mide bulantim ve kasikta agrim var acaba hamilemiyimdir

On gün sonra tekrarlayn

Insallah hamilesindir istiyorsan tabi kasik ağrısı cok yanıltıyor ama bunu bil cunku yaklasik 1 haftadir kasik ağrım var ve cokk ümitliydim yerlesiyordur diye maleseff sonuc 0.07

Snrlerm çok bozuldu ağlıyorum şuan otobusteyim ustelk. Rabbim sesimizi duysa keske..
Benimde dun öyleydi avm ye gitmistik o kadar mutlu girdim ki herseyden alasim bakasim vardı cok enerjiktim bu sefer oldu diyordum surekli elimde telf. Sonuca bakıyordum sayfa acilinca kalbim yerinden cikacak sandim tektim sonuc 0.07 gorunce kesin yanlıştır bu dedim ama ne fayda hic inanmak istemedim sonuc ayni o sonuctan sonra saf gibi dolandim avm de hicbirsey yapmak icimden gelmedi neden niye olmuyor dedim esimde biktim artik cocuk sevdandan bu kadar taksam benimde olmaz diye iyice sinirlendiriyor destek olacagi yerde köstek oluyor

Benmkine de sabah soledm negatif dye. Yüzüme bwkamadi ağlayacaktı zor tuttu kendini ve onu bole uzfugum için ben daha çok uzuldm dayanmuorm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…