Erken gebelik hayalet çizgi mi?

Dmple1995

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
24
10
18
29
Arkadaşlar merhaba, sizlere birşey sormak istiyorum ben de polikistik var adetlerim çok düzensiz 1 tüp bebek denemem oldu ancak düşük ile sonuçlandı, geçen ay 42.gün adet oldum bu ay 30. Günümdeyim ve bu ay içerisinde değerlendirdiğimiz günlerimiz oldu ama yumurtlama durumumu ovulasyon testi ile takip edemiyorum. Size sorum şu olacak bugün adetimin 30. Günü erken gebelik testimde çok hayalet bi çizgi var göğüs ucunda acı ve kabızlık olmaya başladı buna benzet durumlar yaşayanlar var mıdır

Eklentiler

• 5BE45403-D934-499C-BB94-709A11E988D9.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 552
Merhabalar, üzgünüm testiniz negatif

Merhaba canım bendede polikistik over var malesef adetlerde düzensiz ,bende o hayalet çizgiyi gördüm resimde fakat bu erken gebelik testleri diğer testlerden daha hassas, bu yüzden bazen böyle çizgiler çıkıyor ..umarım yanılırım ve gebeliktir. Geçen ay olduğun tarihi bekle ve yine adet olmazsan kan ver yada testi tekrar edersin inş vardır ve bütün polikistik overlere umut olursun

Aslında ben geçen ay kaset testte de yalancı pozitiflik gördüm tekrar aynısının olma ihtimali çok yüksek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah güzel haberler yazacağımız günler de olur

Anladım canım amin inşallah

Ben gölge gördüm canım biraz daha bekleyip ilk idrarla tekrarla testini

Haklısınız aslında her ay kendi kendimi umutlandırıp sonra büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun ..
Üzülmeyin, herşeyin bir vakti zamanı var ..
Rabbim sağlıkla tez zamanda gebelik haberleri ile müjdelendirsin sizi

Hakkınızda hayırlısı olsun ..
Üzülmeyin, herşeyin bir vakti zamanı var ..
Rabbim sağlıkla tez zamanda gebelik haberleri ile müjdelendirsin sizi
Allah razı olsun çok mutlu oldum bu güzel yorumlar için teşekkür ederim hepinize umuyorum birgün buraya müjdeli haberler vereceğiz

Arkadaşlar tekrar merhaba ben bugün tekrar erken gebelik testi yaptım sonucu bırakıyorum sizce kan testi vermeli miyim

Eklentiler

• 0CACF163-66CD-4312-9726-59360DF97F98.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 464
  • image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 379
İlk attığınız fotoda zaten çok silik bi çizgi var. Benim kaset testte o kadar silik çıkmıştı. Betanız artmış. Kan verin hemen
Benim testime de bakar mısınız 23 Şubat adet tarihim

Eklentiler

• IMG_20230220_105727.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 474
Çok çok ince bi çizik gördüm canım ama bu kaset test normalde adet öncesinde negatif gösterir zaten bence erken gebelik testi yaptırın
Çok teşekkür ederim ilçede öğretmenim erken gebelik testi yok ama ben de çok cok silik gördüm tek olmadığıma sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…