İnşallah canımUmarım güzel haberler alırız
Poztif bariz bence hamilesiniz insallah sağlıkla tamamına ersinUmarım güzel haberler alırız
Poztif bariz bence hamilesiniz insallah sağlıkla tamamına ersinUmarım güzel haberler alırız
Sonuç ne oldu canimArkadaşlar tekrar merhaba ben bugün tekrar erken gebelik testi yaptım sonucu bırakıyorum sizce kan testi vermeli miyim
Benim böyleydi ama yumurtlamadan 20 gün sonra ancak böyle çıkmıştı. Işıksız ortam olduğu için göremedim ikinci çizgiyi. Adet tarihiniz geçsin bi öyle yapınBenim testime de bakar mısınız 23 Şubat adet tarihim
Teşekkür ederimBenim böyleydi ama yumurtlamadan 20 gün sonra ancak böyle çıkmıştı. Işıksız ortam olduğu için göremedim ikinci çizgiyi. Adet tarihiniz geçsin bi öyle yapın
Poztif bariz bence hamilesiniz insallah sağlıkla tamamına ersin
bilmiyorum kan testim 17.1 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim değer çok düşük geldiPoztif bariz bence hamilesiniz insallah sağlıkla tamamına ersin
Kan testim 17.1 çıtı canım hafta içi tekrar kan vermeye gideceğimSonuç ne oldu canim
Kötü sayılmaz normal bileKan testim 17.1 çıtı canım hafta içi tekrar kan vermeye gideceğim
5 haftalık hamileyim hiç birini yaşamadım. Bunlar için henüz çok erken canımArkadaşlar merhaba, sizlere birşey sormak istiyorum ben de polikistik var adetlerim çok düzensiz 1 tüp bebek denemem oldu ancak düşük ile sonuçlandı, geçen ay 42.gün adet oldum bu ay 30. Günümdeyim ve bu ay içerisinde değerlendirdiğimiz günlerimiz oldu ama yumurtlama durumumu ovulasyon testi ile takip edemiyorum. Size sorum şu olacak bugün adetimin 30. Günü erken gebelik testimde çok hayalet bi çizgi var göğüs ucunda acı ve kabızlık olmaya başladı buna benzet durumlar yaşayanlar var mıdır
İnşallah vardır cnm hakkında hayırlısıArkadaşlar merhaba, sizlere birşey sormak istiyorum ben de polikistik var adetlerim çok düzensiz 1 tüp bebek denemem oldu ancak düşük ile sonuçlandı, geçen ay 42.gün adet oldum bu ay 30. Günümdeyim ve bu ay içerisinde değerlendirdiğimiz günlerimiz oldu ama yumurtlama durumumu ovulasyon testi ile takip edemiyorum. Size sorum şu olacak bugün adetimin 30. Günü erken gebelik testimde çok hayalet bi çizgi var göğüs ucunda acı ve kabızlık olmaya başladı buna benzet durumlar yaşayanlar var mıdır
Ben 13.38 ile ogrendim şimdi 7+3bilmiyorum kan testim 17.1 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim değer çok düşük geldi
Çok teşekkür ederim cevap için tüp bebek kaybım var ve 3 yıldır bu günü bekliyorum inşallah güzel haberler alırımBen 13.38 ile ogrendim şimdi 7+3
İnşallah guzelim hiç aklına olumsuz bir şey getirme ve sadece teslimiyetle dua etÇok teşekkür ederim cevap için tüp bebek kaybım var ve 3 yıldır bu günü bekliyorum inşallah güzel haberler alırım
Hayırlı ve güzel haberlerinizi bizimle paylaşın lütfenÇok teşekkür ederim cevap için tüp bebek kaybım var ve 3 yıldır bu günü bekliyorum inşallah güzel haberler alırım
Teşekkür ederimİnşallah guzelim hiç aklına olumsuz bir şey getirme ve sadece teslimiyetle dua et
Tek temennim o teşekkür ederimHayırlı ve güzel haberlerinizi bizimle paylaşın lütfen
Merhaba şimdi nasılsınız gebeliğiniz nasıl gidiyorArkadaşlar tekrar merhaba bugün kan verdim 69.5 çıktı galiba geç döllenme oluştu
Merhaba şimdi nasılsınız gebeliğiniz nasıl gidiyo
Merhaba keseyi gördüm ancak kalp şeklinde rahim olduğu için riskli bi süreçteyim bol istirahat ve ilaçlar kullanıyorum cuma günü kalp atışını dinleyemesekte görebileceğimizi söyledi doktor sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba şimdi nasılsınız gebeliğiniz nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?