MerhabaÇok çok ince bi çizik gördüm canım ama bu kaset test normalde adet öncesinde negatif gösterir zaten bence erken gebelik testi yaptırın
Merhaba sizle aynı durumdayım adetim 1 gun gecti henüz bu sabah yaptım böyle cıktı cizgiyi görebiliyor musunuzArkadaşlar merhaba, sizlere birşey sormak istiyorum ben de polikistik var adetlerim çok düzensiz 1 tüp bebek denemem oldu ancak düşük ile sonuçlandı, geçen ay 42.gün adet oldum bu ay 30. Günümdeyim ve bu ay içerisinde değerlendirdiğimiz günlerimiz oldu ama yumurtlama durumumu ovulasyon testi ile takip edemiyorum. Size sorum şu olacak bugün adetimin 30. Günü erken gebelik testimde çok hayalet bi çizgi var göğüs ucunda acı ve kabızlık olmaya başladı buna benzet durumlar yaşayanlar var mıdır
MerhBa hamilemisinizBenim böyleydi ama yumurtlamadan 20 gün sonra ancak böyle çıkmıştı. Işıksız ortam olduğu için göremedim ikinci çizgiyi. Adet tarihiniz geçsin bi öyle yapın
25 haftalık hamileyimMerhBa hamilemisiniz
Allah bagışlasın benimde adetim gecti 3 gunum gec yumurtladım Testim iki gündür hayalet çizgi cıkıyor sizce varmıdır gebelik ?25 haftalık hamileyim
Güncel testlerin fotoğraflarını paylaşır mısınızAllah bagışlasın benimde adetim gecti 3 gunum gec yumurtladım Testim iki gündür hayalet çizgi cıkıyor sizce varmıdır gebelik ?
Bu dun sabah yaptıgım bugunde yaptım yine silikti ışıkta belli oluyor dikkatli bakınca yumurtlama gunumden 16 gun gecti bugun adetimde 3 gun geciktiGüncel testlerin fotoğraflarını paylaşır mısınız
Hayırlı olsun hamilesiniz yarin kan testi yaptırınBu dun sabah yaptıgım bugunde yaptım yine silikti ışıkta belli oluyor dikkatli bakınca yumurtlama gunumden 16 gun gecti bugun adetimde 3 gun gecikti
Çizgi belrgin değil iki gundur yoıyorum hayalet cizgi cıkıyor dikkatli bakınca bende korkuyorum yanlış pozitifseHayırlı olsun hamilesiniz yarin kan testi yaptırın
Benim kan değerim 30ken erken gebelik testi böyle çıkarmıştı. Predictor marka. Sizinki aşırı silik var yok diyemiyorum. Test yaptıktan sonra hafif bu şekilde çizgi çıkınca kuruma çizgisi de olabiliyor. Adet gecikmeniz 7 günü doldursun tekrar yapın testÇizgi belrgin değil iki gundur yoıyorum hayalet cizgi cıkıyor dikkatli bakınca bende korkuyorum yanlış pozitifse
Evet cok silik ama yaptıktan hemen sonra cıktı bu cizgi ben bakınca hemen gorebildim yani yrın tekrarlıycam bakalımBenim kan değerim 30ken erken gebelik testi böyle çıkarmıştı. Predictor marka. Sizinki aşırı silik var yok diyemiyorum. Test yaptıktan sonra hafif bu şekilde çizgi çıkınca kuruma çizgisi de olabiliyor. Adet gecikmeniz 7 günü doldursun tekrar yapın test
aynı testi arkadasıma yaptırdım kuruma çizgisi cıkıyor mu diye onda hiş bir şey cıkmadı bu yızden kafam karıştı acıkcasıBenim kan değerim 30ken erken gebelik testi böyle çıkarmıştı. Predictor marka. Sizinki aşırı silik var yok diyemiyorum. Test yaptıktan sonra hafif bu şekilde çizgi çıkınca kuruma çizgisi de olabiliyor. Adet gecikmeniz 7 günü doldursun tekrar yapın test
Sağlık ocağından kan verin 24 ila 48 saat arasında sonuç alırsınız, ya da 7 gün sonra tekrar idrar testi yapınP
aynı testi arkadasıma yaptırdım kuruma çizgisi cıkıyor mu diye onda hiş bir şey cıkmadı bu yızden kafam karıştı acıkcası
Canım ertesi gun yaptıgım teste hiç bişe çıkmadı cok uzuldum dahada test yapmıyorum adetimde geciki hala olmadım yunurtlayalı 18 gun olduSağlık ocağından kan verin 24 ila 48 saat arasında sonuç alırsınız, ya da 7 gün sonra tekrar idrar testi yapın
Kan testi verin en azından psikolojiniz rahatlasın stres yaptığınız için gelmiyor belki adetinizCanım ertesi gun yaptıgım teste hiç bişe çıkmadı cok uzuldum dahada test yapmıyorum adetimde geciki hala olmadım yunurtlayalı 18 gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?