- 2 Ekim 2019
- 256
- 149
- 103
- 35
- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
-
Sorma cidden sinir oldum artık yarın özel bir hastanede kan vermeyi düşünüyorum. Bu da bu sabah yaptığım testkan verdiğin labaratuar da mı bişi var acaba bariz hamilesin
Bence yarını bekleme bugün gidip özel de kan ver boşuna stres yapıp hamileysen ki öyle duruyor bebişinde stres yaşamasınSorma cidden sinir oldum artık yarın özel bir hastanede kan vermeyi düşünüyorum. Bu da bu sabah yaptığım test
Kan verdim bugün 2.5 nedirKan verin bence baya var gebelik yani kuruma çizgisi gibi durmuyor
Çizgilerinin gayet net duruyordu ama maalesef kan sonucuna göre negatif hamile değilsiniz testler hatalı demek kiKan verdim bugün 2.5 nedir
Kaç gün geçmişti?Kan verdim bugün 2.5 nedir
Evet bende anlamadım hepsi mi hatalı ki farkli yerlerden aldım.1 di önceki sonucum 2.5 olmuş bekleyeceğim adetime var daha.Çizgilerinin gayet net duruyordu ama maalesef kan sonucuna göre negatif hamile değilsiniz testler hatalı demek ki
Aaaa iki günde bir kan verin o zaman. Ama bu testler bu kadar düşük hcgyi nasıl gösteriyor şaşırdım bazen yüksek hcgleri bile silik gösteriyor çünküEvet bende anlamadım hepsi mi hatalı ki farkli yerlerden aldım.1 di önceki sonucum 2.5 olmuş bekleyeceğim adetime var daha.
Henuz 1 hafta var adetime doktor çağırdığı için kan vermeye gittim.çatlatma iğnesi olmuştum.Kaç gün geçmişti?
Bende şaşırdım 6 test yaptım hepsi silik doktoruma söylemedim ama 2 Aralıkta adet günüm bekleyeceğim.Belirsizlik çok kötü.Aaaa iki günde bir kan verin o zaman. Ama bu testler bu kadar düşük hcgyi nasıl gösteriyor şaşırdım bazen yüksek hcgleri bile silik gösteriyor çünkü
Evet üzüldüm adınıza inşallah sağlıklı bir gebelik olur düşünmemeye çalışınBende şaşırdım 6 test yaptım hepsi silik doktoruma söylemedim ama 2 Aralıkta adet günüm bekleyeceğim.Belirsizlik çok kötü.
İnşallah hayırla ve sağlıkla gelsin inşallahEvet üzüldüm adınıza inşallah sağlıklı bir gebelik olur düşünmemeye çalışın
Aminİnşallah hayırla ve sağlıkla gelsin inşallah
Regline daha varsa 2.5 yüksek bir değer 5 ve üzeri hamile sayılıyor düşün yani 2 günde bir değerin artar regl günü olmaz isen ertesi gün kan testini tekrarlaEvet bende anlamadım hepsi mi hatalı ki farkli yerlerden aldım.1 di önceki sonucum 2.5 olmuş bekleyeceğim adetime var daha.
Aynen o güne kadar bekleyeceğim bakalım artık hayırlısıRegline daha varsa 2.5 yüksek bir değer 5 ve üzeri hamile sayılıyor düşün yani 2 günde bir değerin artar regl günü olmaz isen ertesi gün kan testini tekrarla
Canım sen tekrar kan verdin miRegline daha varsa 2.5 yüksek bir değer 5 ve üzeri hamile sayılıyor düşün yani 2 günde bir değerin artar regl günü olmaz isen ertesi gün kan testini tekrarla
Canım benimde adete 4 gün kala testim silik çıktı tekrar yaptım oda silik çıktı bugün adet gecikmemin 3.cü günü kan verdim 23.3 çıktı adetine daha varsa bekle gecikince tekrar kan verCanım benim bhcg nin 1 olmasına inanamadım, öyle olsa asla iki üç testte pozitif çıkmaz. Sen bu kaset testi yarın tekrarla git gide koyu çıkarsa kana git tekrar. Hayrılısıyla pozitiftir inşallah.
Aynen o güne kadar bekleyeceğim bakalım artık hayırlısı
Evet baktırıcam canım teşekkür ederim inşallah hayırlısı bakalım
Yarın vericem yüksek ihtimal canımCanım sen tekrar kan verdin mi
Buraya da yaz canımYarın vericem yüksek ihtimal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?