Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi ikinci silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende anlamadım hepsi mi hatalı ki farkli yerlerden aldım.1 di önceki sonucum 2.5 olmuş bekleyeceğim adetime var daha.
Aaaa iki günde bir kan verin o zaman. Ama bu testler bu kadar düşük hcgyi nasıl gösteriyor şaşırdım bazen yüksek hcgleri bile silik gösteriyor çünkü

Aaaa iki günde bir kan verin o zaman. Ama bu testler bu kadar düşük hcgyi nasıl gösteriyor şaşırdım bazen yüksek hcgleri bile silik gösteriyor çünkü
Bende şaşırdım 6 test yaptım hepsi silik doktoruma söylemedim ama 2 Aralıkta adet günüm bekleyeceğim.Belirsizlik çok kötü.

Canım benim bhcg nin 1 olmasına inanamadım, öyle olsa asla iki üç testte pozitif çıkmaz. Sen bu kaset testi yarın tekrarla git gide koyu çıkarsa kana git tekrar. Hayrılısıyla pozitiftir inşallah.
Canım benimde adete 4 gün kala testim silik çıktı tekrar yaptım oda silik çıktı bugün adet gecikmemin 3.cü günü kan verdim 23.3 çıktı adetine daha varsa bekle gecikince tekrar kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…