Erken gebelik testim yok ki. Eczacıdan çekinmesem gidicem ama her ay alıyorum artık test almaya utanır oldum
Bende innovita diye bi marka vardı onda çıkmadı. Miratech iyi diyolar ondan da bende yok :):))normal testle de çıkabilir sanki
Sen test yaptın mı belirti falan var mı
O zaman yarın ikimiz de yapalım :) varsa belki çıkar.Benim göğüs hassasiyetim var kasıklarım da ağrıyor,test yapmadım,bugün alacaktım eşim ihtimal vermedi bile,öyle olunca ben de bekleyeyim dedim vardır bi bildiği :)
A öğretmen misin yoksa :)Eşim görmeden boş Dersimde gidip alayım ben de yarına kadar adet olmazsam,eczacı da tanıdık yani bilemedim :)
Başka eczaneden alsanaEşim görmeden boş Dersimde gidip alayım ben de yarına kadar adet olmazsam,eczacı da tanıdık yani bilemedim :)
Başka eczaneden alsana
İlişkiden sonra en erken 15. Gün çıkıyor canım bekle biraz dahaBenim daha o kadar olmadı 11 gün oldu
Bu Nasıl bi sabır öyle valla helal olsun:) ihtimal mi vermiyorsun yoksa gün geçsin mi istiyorsunYakında bir tane var,yarın da araba eşimde olacak,ben pazartesiye kadar beklicem sanırım :)
İnşallah :) bakalım pek umudum yok ama hepten umutsuz olmakta istemiyorumSenin güzel haberlerini alırız inşallah yarın
Erken değil mi?ben kan testi yaptırdım bhcg <1,20 çıktı. 18 martta adet olmuştum. kan testini 31 martta yaptırdım. Olabilir miyim acaba?
Markasının hatırlamıyorum canımÇok iyiymiş yaaa Markası neydi peki
Olsun canım teşekkür ederim :)Markasının hatırlamıyorum canım
3 mart yumurtlama günüm amaErken değil mi?
Belki yumurtlama günü bile olabilr o gğn
Canım adetime 3 gun kala öğrendim ben.3 TL'lik aldığım testte öğrendim şok oldum.adetten önce gebeliği saptayan bu testlerden yapıpta olumlu sonuç alan var mı?
Bugün ikisinden de alıp yapıcam hangisinde çıkarsa artık:) ya da çıkmazsa onaylanmış olacakCanım adetime 3 gun kala öğrendim ben.3 TL'lik aldığım testte öğrendim şok oldum.
gebelik testlerinin hassasiyeti arttı 2-3 gün kala yapılanlar genelde doğru sonuç veriyor. tabiki yanılma payı var.. Negatif çıkınca erken yapıp bu sefer geç döllenme mi diye düşünce başlıyor. En iyisi psikolojik olarak adet gününü beklemek :)Karar verdim Yarın yapcam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?