Erken gebelik testi

Aynen ya valla zaten canım da sıkıldı keyfim kaçtı

3 mart mi?
Anlamadım Canm?
18 mart adet 31 mart test yapmışsın ya.
13 gün olmuş yani, yumurtlama olabilir demek istedim.
Ya da tarihlerde mi hata var bilemedim
tarihlerim doğru yumurtalam tarihim 3 Nisan :) mart yazmışım yanlışıkla :)

O zaman yumurtlamadan önce test yapmışsın canm. Biraz geçsin yumurtlama yine yap yani çıkar o zaman :)
ben hamile kalmadan değerlerime baktırayım diye gitmiştim öyle ona da baktırayım dedim de bakalım 11 gün sonra adet günüm gelmezse tekrar yapıcam :)

Bugün ikisinden de alıp yapıcam hangisinde çıkarsa artık:) ya da çıkmazsa onaylanmış olacak
Canım sabah ilk idrarinla yap.herkeste cikmayabiliyor.benim.arkadasimda 10 gun gecikti yinede çıkmadı.yaptin mi test ??

8 nisanı bekliycem. Bugün çok üzüldüm ağladım bi daha heveslenmek istemiyorum. Erken gebelik testi yaptım Olsaydı çıkardı demek ki yok
Canım. Olur mu öyle şey benim arkadaşımın günü geçti defalarca yaptı çıkmadı.ayrica böyle sürekli kafana takarsan olmaz

ben de dün dayanamayıp adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif şimdi kuzu gibi adet olmayı bekliyorum demek ki tüm bu belirtiler adet için miş yıkıldım yine (

Kızlar bu idrarla yapılan testleri 3 damla kan ile karıştırıp yapıyorlar. Çok daha erken gebelik çıkıyor. Şimdi bir grupta takip ediyorum. Sabah idrarı ile yapılan negatif ama peşinden kan ile yapılan pozitif çok heyecan verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…