3 mart mi?3 mart yumurtlama günüm ama
Aynen ya valla zaten canım da sıkıldı keyfim kaçtıgebelik testlerinin hassasiyeti arttı 2-3 gün kala yapılanlar genelde doğru sonuç veriyor. tabiki yanılma payı var.. Negatif çıkınca erken yapıp bu sefer geç döllenme mi diye düşünce başlıyor. En iyisi psikolojik olarak adet gününü beklemek :)
tarihlerim doğru yumurtalam tarihim 3 Nisan :) mart yazmışım yanlışıkla :)3 mart mi?
Anlamadım Canm?
18 mart adet 31 mart test yapmışsın ya.
13 gün olmuş yani, yumurtlama olabilir demek istedim.
Ya da tarihlerde mi hata var bilemedim
O zaman yumurtlamadan önce test yapmışsın canm. Biraz geçsin yumurtlama yine yap yani çıkar o zaman :)tarihlerim doğru yumurtalam tarihim 3 Nisan :) mart yazmışım yanlışıkla :)
ben hamile kalmadan değerlerime baktırayım diye gitmiştim öyle ona da baktırayım dedim de bakalım 11 gün sonra adet günüm gelmezse tekrar yapıcam :)O zaman yumurtlamadan önce test yapmışsın canm. Biraz geçsin yumurtlama yine yap yani çıkar o zaman :)
Canım sabah ilk idrarinla yap.herkeste cikmayabiliyor.benim.arkadasimda 10 gun gecikti yinede çıkmadı.yaptin mi test ??Bugün ikisinden de alıp yapıcam hangisinde çıkarsa artık:) ya da çıkmazsa onaylanmış olacak
Yaptım ama gün ortasında yaptım. Sonuç maalesef negatifCanım sabah ilk idrarinla yap.herkeste cikmayabiliyor.benim.arkadasimda 10 gun gecikti yinede çıkmadı.yaptin mi test ??
Yarın sabah ilk idrarinla yap canımYaptım ama gün ortasında yaptım. Sonuç maalesef negatif
Hevesim falan kaçtı test yapmıycam umutsuzca Regl olmayı bekliycemYarın sabah ilk idrarinla yap canım
Canım canını sıkma bu işler hiç belli olmaz hiç günün geçermiydi??Hevesim falan kaçtı test yapmıycam umutsuzca Regl olmayı bekliycem
Yo hep tam Zaman'ında olurCanım canını sıkma bu işler hiç belli olmaz hiç günün geçermiydi??
Kaç gün geçti canım??Yo hep tam Zaman'ında olur
Daha gün gelmedi. 8 nisan da olacakKaç gün geçti canım??
Yarın sabah sen ne olur ne olmaz bir daha yap canımDaha gün gelmedi. 8 nisan da olacak
8 nisanı bekliycem. Bugün çok üzüldüm ağladım bi daha heveslenmek istemiyorum. Erken gebelik testi yaptım Olsaydı çıkardı demek ki yokYarın sabah sen ne olur ne olmaz bir daha yap canım
Canım. Olur mu öyle şey benim arkadaşımın günü geçti defalarca yaptı çıkmadı.ayrica böyle sürekli kafana takarsan olmaz8 nisanı bekliycem. Bugün çok üzüldüm ağladım bi daha heveslenmek istemiyorum. Erken gebelik testi yaptım Olsaydı çıkardı demek ki yok
Cidde'n bu ay fena taktım ve büyük bi hayal kırıklığına uğradımCanım. Olur mu öyle şey benim arkadaşımın günü geçti defalarca yaptı çıkmadı.ayrica böyle sürekli kafana takarsan olmaz
Bu hafta bi bitsin bakalım pazartesiye her şey belli olurCanım. Olur mu öyle şey benim arkadaşımın günü geçti defalarca yaptı çıkmadı.ayrica böyle sürekli kafana takarsan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?