Erken gebelik testi

15. 16. Gününde daha net sonuç verir.

Aynen cnm inşallah hamilesindir tabi senin adına sevinirim en azından
Canım ya ben çok sıcak diye böyle oluyorum, test vermeye gideceğim şimdi, ilaç almak istemedim midem bulanıyor migrenim tuttu garip bit haldeyim ilaç almam lazım alamıyorum

Bende aynı devam korunmadan bakalım bu ay olucakmi diğer ay klomen ve çatlatma yaptım olmadı bu ay ilaçsız gidiyorum 4 Ağustos adet öğüne kadar korunmasız devam
Ayy inşallah tutar bugün diyorum ki ya spermler biriniz de mi ulaşamadınız artık spermlere kızmaya başladım kafa gitti benimde 10 ağustos bi sonraki adet artık onu nasıl beklicem bakalım ama daha test falan almam bende bu ay bişey yapmicam önümüzdeki ay da olmazsa ovülasyon testi almayı düşünüyorum

Aynen ya milyonlarca.uretiliyor ya bir tanemi tutmaz ya vallah canım kafaya çok takıyoruz bende bu hafta full gezme plani yaptım pazartesi den itibaren en azından bir hafta bir haftadır yani bekleyip gorucez artık

Aynen ya milyonlarca.uretiliyor ya bir tanemi tutmaz ya vallah canım kafaya çok takıyoruz bende bu hafta full gezme plani yaptım pazartesi den itibaren en azından bir hafta bir haftadır yani bekleyip gorucez artık
Aaaynenn bizde yarın şehir dışına tatile gidicez 2 hafta falan kafa dağıtırım hiçbişey düşünmek istemiyorum olacak olan zaten olur biz hiçbişey yapmasak ta nasipte varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…