Erken gebelik testi

Merhaba kızlar bende sizin gibi bekleyenlerdenim bende 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı ama bugünle beraber şuan 2 gün gecikmem var bel ağrısı ve akıntı yaşıyorum adet olucakmisim gibi ama inşallah gebelik vardır bende bekliyorum test yapmamak için biraz daha geçsin diye

Vallahi bir sürü belirti arıyorum bugün göğüs damarlarım Baya belirgin, adet sancım yok denecek kadar az, bilemiyorum ya canım nasıl olacak sende var mı Belirti birde göğüs ucum çok hassas

O zaman tam regli günü test yaptın dimi ? Aslında gecikmen var kan versen bence daha iyi olur düşünüyorum inşallah sende hamilesindir birbirimize dua edelim inşallah

Vallahi bir sürü belirti arıyorum bugün göğüs damarlarım Baya belirgin, adet sancım yok denecek kadar az, bilemiyorum ya canım nasıl olacak sende var mı Belirti birde göğüs ucum çok hassas
Bende belirti güğüs şişliği ve damarlanması sabah mide bulantısı onun dışında hiçbişey yok ağrımsızı batma falan da yok

O zaman tam regli günü test yaptın dimi ? Aslında gecikmen var kan versen bence daha iyi olur düşünüyorum inşallah sende hamilesindir birbirimize dua edelim inşallah
Regl gününden 4 gün önce kan vermiştim ama negatif çıkmıştı 1 gün öncesi de kendim test yaptım evde şuan beklemedeyim henüz

Regl gününden 4 gün önce kan vermiştim ama negatif çıkmıştı 1 gün öncesi de kendim test yaptım evde şuan beklemedeyim henü
Regl gününden 4 gün önce kan vermiştim ama negatif çıkmıştı 1 gün öncesi de kendim test yaptım evde şuan beklemedeyim henüz
Bende aynı şeyi yaptım regliden dört gün önce kan verdim sonuç negatif bugün regli günüm ama olmadım daha gelen giden yok umudum bir kırılıyor bir hamileyim gibi oluyorum bakalım bekleyip görelim ama geçikme olduktan sonra kan vermek bence daha iyi yani korunmasız ilişki sonrası en az 14 gün olmalı bence

Bende belirti güğüs şişliği ve damarlanması sabah mide bulantısı onun dışında hiçbişey yok ağrımsızı batma falan da yok
Bende göğüs şişliği yok ama damar var bugün fark ettim gerçi herşeyi sanırım kendime yoruyorum

Ben hamileysem de çok şaşırıcam hiç ağrı falan yok ilkinde baya batmalar ağrılar vardı
Bazıları canım hiç belirtisiz hamile oluyor birde bir hamilelik diğerini tutmuyor ki, sonuçta reglide olmadın bugün geçikmenin kaçıncı günüydü

Bazıları canım hiç belirtisiz hamile oluyor birde bir hamilelik diğerini tutmuyor ki, sonuçta reglide olmadın bugün geçikmenin kaçıncı günüydü
3. Günü cnm bide kısa süre önce gebelik yaşadığım için vücut alışık ya beta hcg ye ondan mı acaba belirti vermiyo 2 ay önce hamileydim sonuçta arada çok fark olmadığı için mi böyle oldu acaba

Evet canım tabiki olabilir, inşallah bende hamişizdir sabah test vereyim dimi sağ kasımda batma ve idrara normalden sık gidiyorum bugün bende ama içime nedense sende bende hamişiz gibi doğuyor

Evet canım tabiki olabilir, inşallah bende hamişizdir sabah test vereyim dimi sağ kasımda batma ve idrara normalden sık gidiyorum bugün bende ama içime nedense sende bende hamişiz gibi doğuyor
Bana da öyle geliyo cnm bi yanım üzülmemek için yok desede kalbim hamileyiz diyor sende kan ver sabahtan eğer olmazsan inşallah ikimizde güzel haberler alırız

Merhabalar
Benim geç dollenmeydi. Erken ve normal testlerim negatif çıkmıştı. Bir buçuk ay sonra hastaneye gittiğimde hamileydim

Bana da öyle geliyo cnm bi yanım üzülmemek için yok desede kalbim hamileyiz diyor sende kan ver sabahtan eğer olmazsan inşallah ikimizde güzel haberler alırız
İnşallah canım inşallah bakalım sabah erken gideyim bir özel hastanede vereyim kan idrar yapmayacağım

İnşallah hamilesindir canım ben de sağlık ocağında vermiştim e nabizdan öğrenmiştim gitmedim negatif çıktı için inşallah senin için hayırlısı olsun

İnşallah hamilesindir canım ben de sağlık ocağında vermiştim e nabizdan öğrenmiştim gitmedim negatif çıktı için inşallah senin için hayırlısı olsun
Sağol cnm aynen hayırlısı olsun inşallah yarın öğrencim bakalım fakat ben emin gibiyim hamile olduğuma bakalım doğru mu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…