- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Amin kalpten Amin diyorum13 herhalde sizin uğurlu sayı olmuş inşallah sonucunuz pozitif çıkar bu sefer sağlıksız gebelik gecirmesinizAllah isteyen bütün anne adaylarına bebek müjdesi nasip etsin
15 gün geç döllenme. Bir ayda ben umursamadim .gecikmeyi.kasiklarimda ağrı oluyordur.enfeksiyon içi gittim öyle öğrendim.Regli gecikmesinden 1,5 ay sonra mı öğrendiniz
Canım mide bulantın var mı? Benim aşırı başladı acaba üşüttüm mü ?Amin kalpten Amin diyorum
Canım bir ovülasyon testi alıp baksan çok güzel olur bence günlerini değerlendir derim arkadaşımKızlar benim iki gündür kasıklarım ağrıyor ya özellikle sağ kasıkta batma cok var acaba yumurtlama mi 4 temmuz adet oldum
Bu sefer hayırlı sonuçlar olur inşallahHayır cnm ben bir sağlıksız gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi onun sonucu yine ayın 13 bugünde kan verdim tesadüf o zamanda ayın 13 üydü ondan paylaştım
Valla canım adet bittiğinden beri bir gün arayla devam ediyoruz ovulasyon testi hiç denemedim geçen ay iğne oldum olmadı bu ay normal devam ediyorumCanım bir ovülasyon testi alıp baksan çok güzel olur bence günlerini değerlendir derim arkadaşım
Cnm mide bulantım sabah açken oldu ya da yine gün içinde acıktığımdaCanım mide bulantın var mı? Benim aşırı başladı acaba üşüttüm mü ?
İnanır mısın 3 tane limonlu soda içtimCnm mide bulantım sabah açken oldu ya da yine gün içinde acıktığımda
İnşallah bu ay olacak hayırlısı ile, Allahım hepimize bu duyguyu nasip etsin, birde canım çörek otu tozu çok iyi geliyor bala, pekmeze koyup yiyin .Valla canım adet bittiğinden beri bir gün arayla devam ediyoruz ovulasyon testi hiç denemedim geçen ay iğne oldum olmadı bu ay normal devam ediyorum
Bende onu duydum bir doktor önerdi ama midem hasas olduğu için içmedim bende soğan kürü ile iki defa hamile kaldım ama sağlıksız oldu bu kürüyü bir ara denicem sağol canım önerilerin içinİnşallah bu ay olacak hayırlısı ile, Allahım hepimize bu duyguyu nasip etsin, birde canım çörek otu tozu çok iyi geliyor bala, pekmeze koyup yiyin .
İnşallah canım şifa olsunBende onu duydum bir doktor önerdi ama midem hasas olduğu için içmedim bende soğan kürü ile iki defa hamile kaldım ama sağlıksız oldu bu kürüyü bir ara denicem sağol canım önerilerin için
Amin inşallah canım bende ovulasyon günü bilmiyorum artık bakalım bu ay tutacakmi diğer ay iğne yaptimda tutmadıİnşallah canım şifa olsunbebiş haberlerini alalım güzelce Allahım hepimize nasip etsin doğru zamanda sağlıklı sıhhatli
İnşallah tutacak canım ama tavsiyem ovülasyon takip etmen. Birde tabi moraller tam gaz yüksek, zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana AllahımAmin inşallah canım bende ovulasyon günü bilmiyorum artık bakalım bu ay tutacakmi diğer ay iğne yaptimda tutmadı
Canım nasılsın, var mı sancı gelen giden benim yine adet olacakmışım gibi ağrılarım başladıCnm mide bulantım sabah açken oldu ya da yine gün içinde acıktığımda
Bu ay tutmasa bir daki ay o ovulasyon testi denicem kafamı dagitacam bu hafta kafaya takınca olmuyor ya Allah bu ay herkese nasip etsinİnşallah tutacak canım ama tavsiyem ovülasyon takip etmen. Birde tabi moraller tam gaz yüksek, zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana Allahım
Merhaba kızlar bizde eşimle uzun süredir deniyoruz. Tam bizde bir sorun var olmayacak dediğim zaman hamile kaldığımı öğrendim fakat 6 haftalıkken düşük yaptım.Canım nasılsın, var mı sancı gelen giden benim yine adet olacakmışım gibi ağrılarım başladıinsallah olmam, akıntım var adet oldum sanıyorum mide bulantım da var
Göğüslerimdeki değişiklik dışında hiçbir belirti yok bende cnmCanım nasılsın, var mı sancı gelen giden benim yine adet olacakmışım gibi ağrılarım başladıinsallah olmam, akıntım var adet oldum sanıyorum mide bulantım da var
Canım ben geceden beri mide bulantısından mahvoldumGöğüslerimdeki değişiklik dışında hiçbir belirti yok bende cnmSadece gaz problemi yaşıyorum
Ayyy kıyamam bir an önce doktora git hormonların birden değiştiyse vücut tepki veriyordurCanım ben geceden beri mide bulantısından mahvoldum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?