Erken gebelik testi

Kızlar benim iki gündür kasıklarım ağrıyor ya özellikle sağ kasıkta batma cok var acaba yumurtlama mi 4 temmuz adet oldum

Valla canım adet bittiğinden beri bir gün arayla devam ediyoruz ovulasyon testi hiç denemedim geçen ay iğne oldum olmadı bu ay normal devam ediyorum
İnşallah bu ay olacak hayırlısı ile, Allahım hepimize bu duyguyu nasip etsin, birde canım çörek otu tozu çok iyi geliyor bala, pekmeze koyup yiyin .

İnşallah bu ay olacak hayırlısı ile, Allahım hepimize bu duyguyu nasip etsin, birde canım çörek otu tozu çok iyi geliyor bala, pekmeze koyup yiyin .
Bende onu duydum bir doktor önerdi ama midem hasas olduğu için içmedim bende soğan kürü ile iki defa hamile kaldım ama sağlıksız oldu bu kürüyü bir ara denicem sağol canım önerilerin için

Bende onu duydum bir doktor önerdi ama midem hasas olduğu için içmedim bende soğan kürü ile iki defa hamile kaldım ama sağlıksız oldu bu kürüyü bir ara denicem sağol canım önerilerin için
İnşallah canım şifa olsun bebiş haberlerini alalım güzelce Allahım hepimize nasip etsin doğru zamanda sağlıklı sıhhatli

Amin inşallah canım bende ovulasyon günü bilmiyorum artık bakalım bu ay tutacakmi diğer ay iğne yaptimda tutmadı
İnşallah tutacak canım ama tavsiyem ovülasyon takip etmen. Birde tabi moraller tam gaz yüksek, zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana Allahım

İnşallah tutacak canım ama tavsiyem ovülasyon takip etmen. Birde tabi moraller tam gaz yüksek, zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana Allahım
Bu ay tutmasa bir daki ay o ovulasyon testi denicem kafamı dagitacam bu hafta kafaya takınca olmuyor ya Allah bu ay herkese nasip etsin

Canım nasılsın, var mı sancı gelen giden benim yine adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı insallah olmam, akıntım var adet oldum sanıyorum mide bulantım da var
Merhaba kızlar bizde eşimle uzun süredir deniyoruz. Tam bizde bir sorun var olmayacak dediğim zaman hamile kaldığımı öğrendim fakat 6 haftalıkken düşük yaptım. Üzerinden 4 ay geçti. Sanki gebelik belirtilerim var gibi, paranoyak oluyor insan. Gaz sancım var, göğüs uçlarım yok normalde onlarda belirginlik var, bir de kasıklarım da ağrı dün test yaptım negatif çıktı. 6 gün var reglime. Sizce hamile olabilir miyim

Canım nasılsın, var mı sancı gelen giden benim yine adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı insallah olmam, akıntım var adet oldum sanıyorum mide bulantım da var
Göğüslerimdeki değişiklik dışında hiçbir belirti yok bende cnm Sadece gaz problemi yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…