Erken gebelik testi

Sağol cnm aynen hayırlısı olsun inşallah yarın öğrencim bakalım fakat ben emin gibiyim hamile olduğuma bakalım doğru mu hissediyorum
Canım senin adıma kendi adıma çok heycanlıyım inşallah inşallah benim yarın bir gün gecikme olacak, biliyor musun benden çok hissediyorum sanki hamileyim bende, çok dua ediyorum sana kendimi ve tüm bekleyenlere bugün sağ kasıgıma batma devam ediyor, böyle anlam veremediğim bir kramp gibi

Bi geup kursak Ağustosa hayırlı haberler almak için dualar ederiz birbirmize tavsiyelerdr bulunuruz
Canım evet şimdi ben ve bekleyen bir arkadaşımız var ben yarın test vereceğim bakalım var mı bebiş arkadaşımız test verdi sabah belli olacak ona göre yapalım takip edelim birbirimizi hep motive hemde bilgi alışverişi bize iyi gelir hepimize

Ayyy inşallah hamilesindir Gün bitti nerdeyse kırmızlar gelmedi yani en güzel hamilelik belirtisi adet gecikmesi hadi inşallah

İnşallah canım sende bende inşallah hamileyizdir, vallahi canım yazarken bile batma oluyor
İğne batması gibi mi öyleyken ben ertesi günü sabah idrar testi yapmıştım çıkmıştı ilk gebelikte test varsa yarın sabah uyanır uyanmaz testte yap bence elinde varsa tabi yoksa direk kan ver ama ben kanı hep 3. Gün vermiş oldum birde tesadüf ilk gebeliğimde de ayın 13 üydü kan verdiğim gün bugünde 13 ü Resmini ekliyorum bak ilk gebelikteki sonucum

Eklentiler

• IMG_1281.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 99
Ya kıyamam inşallah aynı haberi alırsın sağlıklı ilerler canım kucağına alırsın, evde gebelik testim yok maalesef, direk kan vereyim sabah ben diyorum çok heveslendim acaba bir kaç gün beklesem mi yoksa, versem mi yarın bilemedim yoksa bu heyecan beni öldürecek

Ay inşallah hayırlı sonuçlarınız olur bebiş vardır aminn

Şusn ki sonucunuz mu

Hayır cnm ben bir sağlıksız gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi onun sonucu yine ayın 13 bugünde kan verdim tesadüf o zamanda ayın 13 üydü ondan paylaştım
13 herhalde sizin uğurlu sayı olmuş inşallah sonucunuz pozitif çıkar bu sefer sağlıksız gebelik gecirmesiniz Allah isteyen bütün anne adaylarına bebek müjdesi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…