Erken gebelikte bel ağrısı

Amin cok tesekkur ederim.
Bugun artık 1 gun gecikti adet. Hala gelmedi.
1 2 gun daha beklesem mi diyorum test İcin

Amin cok tesekkur ederim.
Bugun artık 1 gun gecikti adet. Hala gelmedi.
1 2 gun daha beklesem mi diyorum test İcin
Yani hiç gecikir miydi adetin zaten yarın da olmazsan sokağa çıkma yasağı da yok bi test alır bakarsın ona göre davranırsın gebeliği erken öğrenmek her zaman avantajdır.

Yani hiç gecikir miydi adetin zaten yarın da olmazsan sokağa çıkma yasağı da yok bi test alır bakarsın ona göre davranırsın gebeliği erken öğrenmek her zaman avantajdır.
Açıkcası evde testim var almıştı eşim dun. Burada sokaga cıkma yasağı yok. Ama diyorum bir gun daha beklesem mi yapmak icin. Pek geciktiği söylenemez cok nadir gecikir. Ama mesela geçen ay gecikmişti

Ay insallah bugun 1 gun gecikti. Test yapsam mı diyorum kendime

Açıkcası evde testim var almıştı eşim dun. Burada sokaga cıkma yasağı yok. Ama diyorum bir gun daha beklesem mi yapmak icin. Pek geciktiği söylenemez cok nadir gecikir. Ama mesela geçen ay gecikmişti
Varsa silikte olsa çıkar en azından yemene içmene dikkat edersin ağır iş yapmazsın yarın gidip kan verirsin doktora görünürsün ha yarın ha bugün farketmez evde varsa yap bence

Ben kimyasal gebeliğimi yaşarken bir göğsüm diğerinden büyüktü. Bu da gebelik belirtisi iş öyle okumuştum bir yerde.
Bir de ayaklarım bile inanılmaz şişiyordu.
Hayırlısı olsun bisey kalmadı bekleriz =)

Benim de aşırı göğüs ve kasık ağrım vardı kimyasal yaşadığım ay bu ay göğüslerimde hiç bi belirti yok

Benim de aşırı göğüs ve kasık ağrım vardı kimyasal yaşadığım ay bu ay göğüslerimde hiç bi belirti yok
Benim şimdi açık kahverengi Bi akıntım geldi ama kasık ağrım hiç yok. Bugun de bekleyeyim bakalım belki adete döner. Normalde şu an kasık ağrımın olması gerek

Merhabalar, sağ bacağım ve belim çok fazla ağrıyor. Bugun başladı. Adetime sadece 1 gun kaldı. 4 5 gündür göğüslerim inanılmaz acıyor.
Sizce hamilelik bu ay artık gelmiş midir
Olabilir.. bende de göğüs bel ağrılarım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…