- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 35
- Konu Sahibi BusinessWoman
-
Amin cok tesekkur ederim.Ben oruç tutuyodum bugün adet oldum yarın adet olurum kesin diye diye 3 gün gecikmişti farklı tek belirti kasıklarda kasılmalardı inşallah hisleriniz yanılmaz rabbim isteyen her kadına bu duyguyu yaşatır inşalllahhhh
Olsun canım insallah bir dahaki gelir. Allah hayırlısını nasip etsin insallahRegl oldum cnm
Yani hiç gecikir miydi adetin zaten yarın da olmazsan sokağa çıkma yasağı da yok bi test alır bakarsın ona göre davranırsın gebeliği erken öğrenmek her zaman avantajdır.Amin cok tesekkur ederim.
Bugun artık 1 gun gecikti adet. Hala gelmedi.
1 2 gun daha beklesem mi diyorum test İcin
Açıkcası evde testim var almıştı eşim dun. Burada sokaga cıkma yasağı yok. Ama diyorum bir gun daha beklesem mi yapmak icin. Pek geciktiği söylenemez cok nadir gecikir. Ama mesela geçen ay gecikmiştiYani hiç gecikir miydi adetin zaten yarın da olmazsan sokağa çıkma yasağı da yok bi test alır bakarsın ona göre davranırsın gebeliği erken öğrenmek her zaman avantajdır.
Amin cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahOlsun canım insallah bir dahaki gelir. Allah hayırlısını nasip etsin insallah
İnsallah canım benim dua edicem bol bol.Amin cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım belirti durumların nasılAdet tarihim 6 mayıs yani 5 gün kaldı canım
Allah razı olsun kuzumİnsallah canım benim dua edicem bol bol.
Ay insallah bugun 1 gun gecikti. Test yapsam mı diyorum kendimeCanım inşallah gebesındır ama ben her zaman umutlandıgım ıcın sende umutlanıp hayal kırıklığı yaşamazsın inşallah güzel haberlerini yine yazarsın buraya❤ Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallah sana
Canım dün gece kasıklarımda baskı gibi ağrı vardı içten içten hep sabaha kadar hissettim diyebilirim ama regle de 2 gün kaldığı için belirti midir değil midir emin olamıyorum göğüslerimde bişi yokCanım belirti durumların nasıl
Bence yapmalısınAy insallah bugun 1 gun gecikti. Test yapsam mı diyorum kendime
Varsa silikte olsa çıkar en azından yemene içmene dikkat edersin ağır iş yapmazsın yarın gidip kan verirsin doktora görünürsün ha yarın ha bugün farketmez evde varsa yap benceAçıkcası evde testim var almıştı eşim dun. Burada sokaga cıkma yasağı yok. Ama diyorum bir gun daha beklesem mi yapmak icin. Pek geciktiği söylenemez cok nadir gecikir. Ama mesela geçen ay gecikmişti
Ben kimyasal gebeliğimi yaşarken bir göğsüm diğerinden büyüktü. Bu da gebelik belirtisi iş öyle okumuştum bir yerde.Canım dün gece kasıklarımda baskı gibi ağrı vardı içten içten hep sabaha kadar hissettim diyebilirim ama regle de 2 gün kaldığı için belirti midir değil midir emin olamıyorum göğüslerimde bişi yok
Benim de aşırı göğüs ve kasık ağrım vardı kimyasal yaşadığım ay bu ay göğüslerimde hiç bi belirti yokBen kimyasal gebeliğimi yaşarken bir göğsüm diğerinden büyüktü. Bu da gebelik belirtisi iş öyle okumuştum bir yerde.
Bir de ayaklarım bile inanılmaz şişiyordu.
Hayırlısı olsun bisey kalmadı bekleriz =)
Benim şimdi açık kahverengi Bi akıntım geldi ama kasık ağrım hiç yok. Bugun de bekleyeyim bakalım belki adete döner. Normalde şu an kasık ağrımın olması gerekBenim de aşırı göğüs ve kasık ağrım vardı kimyasal yaşadığım ay bu ay göğüslerimde hiç bi belirti yok
Bakalım canım benim de içine regl olacakmışım gibi bi his varBenim şimdi açık kahverengi Bi akıntım geldi ama kasık ağrım hiç yok. Bugun de bekleyeyim bakalım belki adete döner. Normalde şu an kasık ağrımın olması gerek
Olabilir.. bende de göğüs bel ağrılarım vardıMerhabalar, sağ bacağım ve belim çok fazla ağrıyor. Bugun başladı. Adetime sadece 1 gun kaldı. 4 5 gündür göğüslerim inanılmaz acıyor.
Sizce hamilelik bu ay artık gelmiş midir
Kahverengi akıntım oldu ama regl olmadım. Herhangi bir regl agrım da yokOlabilir.. bende de göğüs bel ağrılarım vardı
Öyle dusunme bence evrenle aramızda ki ilişki çok önemli =) benim resmen lekelenmem var su an. 6 7 peçete kadar silmişimdir ama asla kan değil =)Bakalım canım benim de içine regl olacakmışım gibi bi his var
Bilmiyorum kuzum regl yaklaştıkça moralim bozuluyor nedenseÖyle dusunme bence evrenle aramızda ki ilişki çok önemli =) benim resmen lekelenmem var su an. 6 7 peçete kadar silmişimdir ama asla kan değil =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?