- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 35
- Konu Sahibi BusinessWoman
-
Hayırlısı neyse o olacak insallah Rabbim gönlüne göre versinBilmiyorum kuzum regl yaklaştıkça moralim bozuluyor nedense
Ayy test yapmadnmi halaHayırlısı neyse o olacak insallah Rabbim gönlüne göre versin
Aynı şikayet bende de var test yaptım ama birşet çıkmadı adetime benimde şuan 1 gün var bakalımMerhabalar, sağ bacağım ve belim çok fazla ağrıyor. Bugun başladı. Adetime sadece 1 gun kaldı. 4 5 gündür göğüslerim inanılmaz acıyor.
Sizce hamilelik bu ay artık gelmiş midir
Benim artık 1 gun geçti bugun aksam saatlerinde kahverengi lekelenmelerim başladı.Aynı şikayet bende de var test yaptım ama birşet çıkmadı adetime benimde şuan 1 gün var bakalım
Su an kahverengi lekelenmem basladı ondan yapmadımAyy test yapmadnmi halasabirlisin galiba ben olsam evde test olcak çatlardim yapmasam
Adetinin ilk başı kahve leke ile mi başlıyor peki ? Eğer değilse bi farklılık var demektirBenim artık 1 gun geçti bugun aksam saatlerinde kahverengi lekelenmelerim başladı.
Yok genelde pembe başlar.Adetinin ilk başı kahve leke ile mi başlıyor peki ? Eğer değilse bi farklılık var demektir
O zaman yerleşme kanaması falan diyorlar ya belki odurYok genelde pembe başlar.
Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin banaMerhabalar, sağ bacağım ve belim çok fazla ağrıyor. Bugun başladı. Adetime sadece 1 gun kaldı. 4 5 gündür göğüslerim inanılmaz acıyor.
Sizce hamilelik bu ay artık gelmiş midir
Yok canım ped koydum dun gece 1 damla kahverengi leke den basla bisey yok. Birazda ağrım var Açıkcası. Bekliyorum hala. Dun test yapayım dedim ama bisey cıkmadı garip bir durum. Beklicem artıkBusinessWoman var mı gelen giden canım son durumun ne
Test yapın benceKızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin banavar mı böyle şeyler yaşayan
Test yapın bence
Canım belirtiler herkeste farklı seyrediyor malesef kimse kesin hamilesin ya da değilsin diyemez test yapmadan bilemezsin inşallah hamilesindirKızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin banavar mı böyle şeyler yaşayan
Merhaba bende kimyasal gebelik geçirdim. 4 5 gün önce aşırı bel kalça ağrısı gecırdım bacaklarıma vuran sekılde. 2 3 gün fln ara ara sürdü kimyasal sebebi ile mi oldu acaba. Ben üşütme ihtimalini de düşündümBen de kimyasal yaşadım martta adete 5 gün var dünden beri belimin sağında zonklama şeklinde ara ara ağrı giriyor ve sağ bacağıma vuruyor acaba hamilelik mi yoksa regl belirtisi mi bende bilemedim
Akıntı bende de oldu bir gün içinde 2 kez bence gebelikKahverengi akıntım oldu ama regl olmadım. Herhangi bir regl agrım da yok
Benimde öyle oldu test yaptım telefonun ışığıyla zar zor görünüyordu aradan 3 gün geçti bidaha test yaptım onda daha belirgin çıktı çizgi yani sonuç olarak bebeğim daha çok yeni olduğu için öyle çıkmışDün yani adetime 1 gun varken test yaptım bir kac saat sonra cok zor görebildiğim bir çizgi oldu gibi. Ancka ışıkla görebiliyorum sanırım şu an daha cok erken varsa bile sonuc alamayabilriim. Şu an göğüs şişkinliği ve ağrısı, biraz şişkinlik dışında henuz bisey yok. Heyecanla eğer adet olmazsam tekrar test yapmak istiyorum
Canım ne var ne yok hic gelişme var mıHadi inşallah cnm benim de bu ay göbeğimin altı ağrıyor bi değişik bide batma varondan başka belirti yok yarın hasta olmam lazım ama bakalım ☺☺☺
Romatizma ağrısı gibi içten içe bi ağrı mıydı?u
Merhaba bende kimyasal gebelik geçirdim. 4 5 gün önce aşırı bel kalça ağrısı gecırdım bacaklarıma vuran sekılde. 2 3 gün fln ara ara sürdü kimyasal sebebi ile mi oldu acaba. Ben üşütme ihtimalini de düşündüm
Suan hic hatirlamiyorum canimRomatizma ağrısı gibi içten içe bi ağrı mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?