Erken gebelikte bel ağrısı

Merhabalar, sağ bacağım ve belim çok fazla ağrıyor. Bugun başladı. Adetime sadece 1 gun kaldı. 4 5 gündür göğüslerim inanılmaz acıyor.
Sizce hamilelik bu ay artık gelmiş midir
Aynı şikayet bende de var test yaptım ama birşet çıkmadı adetime benimde şuan 1 gün var bakalım

Merhabalar, sağ bacağım ve belim çok fazla ağrıyor. Bugun başladı. Adetime sadece 1 gun kaldı. 4 5 gündür göğüslerim inanılmaz acıyor.
Sizce hamilelik bu ay artık gelmiş midir
Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin bana var mı böyle şeyler yaşayan

Test yapın bence

Canım belirtiler herkeste farklı seyrediyor malesef kimse kesin hamilesin ya da değilsin diyemez test yapmadan bilemezsin inşallah hamilesindir

u
Ben de kimyasal yaşadım martta adete 5 gün var dünden beri belimin sağında zonklama şeklinde ara ara ağrı giriyor ve sağ bacağıma vuruyor acaba hamilelik mi yoksa regl belirtisi mi bende bilemedim
Merhaba bende kimyasal gebelik geçirdim. 4 5 gün önce aşırı bel kalça ağrısı gecırdım bacaklarıma vuran sekılde. 2 3 gün fln ara ara sürdü kimyasal sebebi ile mi oldu acaba. Ben üşütme ihtimalini de düşündüm

Benimde öyle oldu test yaptım telefonun ışığıyla zar zor görünüyordu aradan 3 gün geçti bidaha test yaptım onda daha belirgin çıktı çizgi yani sonuç olarak bebeğim daha çok yeni olduğu için öyle çıkmış

Romatizma ağrısı gibi içten içe bi ağrı mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…