Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sevil35 inşallahh adet olmazsında hamiş kalırsın şu mubarek gunde guzel haberlerını alırızzz...ınsallahhh

mrb arkadaşlar bende dün üye oldum ama uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum.Bende henüz 12 günlük evliyim ve adetime 3 gün var ama hamile olmayı çoookkk istiyorum.inşallah bu mübarek günde Allahım tüm isteyenlere hamile kalmayı nasip eder.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
test aldım bu kez 1,5 ytl lik değil 5 ytl ye aldım ama ilk idrarımı tutamadım yapıcam şimdi bakalım ne çıkıcak adetim geçeli 7 gün oldu

bu arada eczanenin sahibi de hamileydi test alırken karnıma baktı:) we dediki aç karına ve ilk idrarla yapılan testler daha iyi sonuç werio artı 7 gün geçmesi lazım adetin dedi

bu arada eczanenin sahibi de hamileydi test alırken karnıma baktı:) we dediki aç karına ve ilk idrarla yapılan testler daha iyi sonuç werio artı 7 gün geçmesi lazım adetin dedi

hadı canım yap artık test bızıde merakta bıraktın vala bakalım varmı yok mu bısı...senın yerıne ben catladım burada ayolll...naniknanik

fatmacım hosgeldın aramıza insallah en kısa zamanda hamıle kalırsın..bu arada yenı evlıymıssın tazecık gelınsın bı yastıkta kocayın ınsallahhh....

bende ızmırlıyım şırınyerlıyım ama aılem suan buca evka 1 de oturuyor 1,5 senedır ıstanbuldayımm..

ya bende ara sıra bulantı var ama acaba diyorum psikolojik mi?bide iştahım çok açık:))karnımda da şişkinlik var alt kısmı da şiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…