Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

vallla canım en az yarım saat dedi doktor.kalçamın altına yastık koyup bekliyom napim.ne gerekirse yaparım vallasırnaşık şey

ay bu ay olmazsa bende deniyim bunu...

bak bilmiyodum. iyiki söyledin... saol canım.

ilişkiden sonra hemen yıkamamak mı gerekiyor bi de?

semacım şu çatlatma olayı yapılıyor ya ne kadar zaman sonra test yapıyorsun.belli bir zaman var mı yoksa adetin geçmesi mi bekleniyor.bu konuda birazcık cahilim de

ay bu ay olmazsa bende deniyim bunu...

bak bilmiyodum. iyiki söyledin... saol canım.

ilişkiden sonra hemen yıkamamak mı gerekiyor bi de?

öncesinde ve sonrasında ii değil tatlım artık biraz beklicen ama napalım böle gerekiyo.spremlerin canlılığı ve ii hareket etmeleri için duş yapmamak gerekiyo.jeyyar

semacım şu çatlatma olayı yapılıyor ya ne kadar zaman sonra test yapıyorsun.belli bir zaman var mı yoksa adetin geçmesi mi bekleniyor.bu konuda birazcık cahilim de

tatlım yine adet zamanını beklemek gerekiyo genelde 14 15 gün sonra regl olunuyomuş ama ben 17nci gün regl oldum bence reglin geçmeden yapma....Şeniz

ben zaten çatlatma falan yaptırmadım .adet günümüngeçmesini beklicem herzamanki gibi

öncesinde ve sonrasında ii değil tatlım artık biraz beklicen ama napalım böle gerekiyo.spremlerin canlılığı ve ii hareket etmeleri için duş yapmamak gerekiyo.jeyyar

bekliycez artık ne yapalım...sırnaşık şey

benim reglim düzensiz...

hamile kalabileceğim en uygun günleri nasıl bilebilirim...

hergün yapmakmı lazım acaba

kocişim geldi kızlar yemek yiyeceğiz.görüşürüz.belki zaman olursa yine girerim siteye

bekliycez artık ne yapalım...sırnaşık şey

benim reglim düzensiz...

hamile kalabileceğim en uygun günleri nasıl bilebilirim...

hergün yapmakmı lazım acaba

yok canım 10günden sonra başlasan da olur gün aşırı yani 1 gün çalış 1 gün tatil...yani adetinin başladığı ilk gün olarak say 10ncu gğn başla.
kızlar ben kaçtımm kocişim geldi ok? öptüm hepiniziii.yarına bol hamişle başlarız inşallah:teytey:

ovulasyon testi alırsanız eczaneden 25 ytl falan hangı gunler hamıle kalabılecegınızı daha rahat tayın edersenız.ıcınden 5 tane test cıkıyor ve gunlerı rahatlıkla tespıt edebılıyorsun.

suzicim belki seninki de hamileliktendir. :sm_cool: inşallaaah

sevilcim regl olmamana çok sevindim canım bu akşam özellikle senin regl olup olmadığını öğrenmek için açtım canım hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır benimde regl günüm yarın merakla bekliyorum hepimiz için hayırlısı

2 yıllık evliyim bir aydır bebek için uğraşıyoruz.hergün denedik nerdeyse ama regl oldum. şuan devam ediyor ama hamilelik belirtisi de var nedersiniz olabilir mi

inşallah ama bilmiyorum hem regl olup hem hamile kalanlar da varmış sitemizde belirtilerde onlarınkiyle aynı ama fazla kaptırmak istemiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…