Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

MERHABA öncelikle tşk ederim. aslında ben çok eski bi üyeyim sadece iş dolayısıyla giremiyordum.2 yıllık evliyimhiç korunmadık. dr gittik problem yok dedi.bi süre clomen kullandım 1kez igne yaptırdım. baktım olmuyo bıraktım. bu ay çok gariptihasta oldum 2 ggün sonra tekrar olacakmışım gibi karın agrısı çektim. gögüslerim büyüdü uçları renk degiştirdi ve çok halsizdim.gögüslerime dokundurmuyordum o derece acıyodu bir aydır çekiyorum böle.son adetim haziran 12 sence bebiş olabilir mi

çok istiosan kan testi yaptırabilrsin
kızlar bu arada hamile değilim negatif çıktı idrarım çok koyu ya ama hamiş değilmişim adetimde gelmedi

duygusal canım üzme kendini bu mübarek günde umarım herşey gönlünce olur.herşeyde vardır bi hayır böyle düşünmek lazım.inşallah en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle.dualarım seninle...

ben doktora sordum rahim değişime uğruyor o yüzden ama bol bol su iç bide temizliğe dikkat et dedi

duygusal canım üzme kendini bu mübarek günde umarım herşey gönlünce olur.herşeyde vardır bi hayır böyle düşünmek lazım.inşallah en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle.dualarım seninle...

inş cnm ya kızlar ben aklımı oynatıcam sanırım ben tek çizgi çıkınca beklemedin 2 dk sonra yine baktım ikinci çizgi gölge gibi yok gibi bişi ama belli off çıldırmak istiyorummmmmmmm

selam kızlar sizi takip ediyorum ara ara yazdıklarınızı bu aralar testlerde yanılma çok var sanırım bu kaçıncı vakaa böle pozitif yada silik çıkıp hamile olmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…