Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ezelce kaç yıllık evlisin.kusura bakma yazılarınızı okudum ama hepsini okumam mümkün olmadı.Yani ne kadar zaman denedin d olmadı

iyi geceler... Umarım birileri yardımcı olabilir bana.. adettim 13 hazirandaydı olmadı prodöktör aldım pozitif çıktı sonra hastanede kan testi yaptım neatif dediler. ama yaptıgım hastaneye pek güvenmiyorum ve hla adet olmadım eger hamile isem ne gibi belirtiler olması gerekiyor

tatlım belirtiler herkeste farklı ama senin durumunda bunların pek de önemi yok. bence kan testini yenilemen hatta daha iyisi bir doktora görünmen gerekiyor çünkü bu hesaba göre neredeyse 7-8 haftalık hamilesin ve öyleyse eğer ultrasonda da görülür gebelik bence testi yenile ve bi doktora görün. hayırlısı olsun inş

teşekkür ederim cvp verdigin için. ya korkuyorum artık 1 yıldır her ay test yapıyorum ve hiç adetim bu kadar geçikmedi hatta dönemimde lekelenmelerim oldu ama azıcık yine negatif çıkar die korkuyorum ama bilmekte istiyorum eger hamileysem 7 haftamın tadını çıkartamadım off off

valla bence de hem şöyle güzel bir keyfini sürersin hem de yapılması gereken tetkiklerini falan kaçırmazsın. yok başka sebepten geciktiyse sorunu hemen halledip çalışmalara başlarsın di mi canım!!

valla ben izmir de oturuyorum ama yarın gündüz girersen istanbullu arkadaşlar birilerini önerirler heralde.
inşallah canım hepimizeee

ben kaçıyorum ii geceler inşallah ii haberler getiririm cuma gitmeye karar verdim doktor yarında ii bir doktor araştırması yapim

kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar
dün adet günümdü 1 gün geçti olmadı beklemedeyima.s.
ne olur dua edelim birbirimizea.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…