Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

selamun aleyküm kızlar
tembeller arasına benide yazın sırnaşık şey
hiç iş yapasım yok, kocam diyorki çocuk olunca napcaksın, çok alıştın tembelliğe
bende sen bakarsın dedim :roflol:naniknanik

hamişlikten şüphelenen varmı? varsa Kandil günü münasebetiyle dualarımız kabul olur inşallah a.s.

ayyy kız allahım sana bu mübarek gün münasebetiyle inş. o fotodaki gibi tatlımı tatlı şekermi şeker bir evlat nasip eder ve isteyen herkese tabi

valla kızlar bende çok tembelleştim bu aralar ama artık dayanamadım dün sıkıntıdan halılarımı sildim.evi temizledim.valla oh temiz temiz oturuyom.akşamlarıda kocişimle sahile iniyoz serin serin ohhhhh.eşimde eğitimci olduğundan o da benimle beraber evde valla zor kovuyom evden pc başından kaldırıp.onun yüzünden hep kk ya geç giriyom...

kızlar bugün benim adet günüm ama tık yok bundan bi kaç gün öncesine kadar akıntılarım vardı heh tamam adet oluyom diyodum ama dünden beri akıntı falanda yok acaba bi test alayımmı

sema denize girmiyormusun hiç?

samsunun denizi nasıl?

samsunun denizi güzel canım ama vallahi 1 haftadır dalga var.hava rüzgarlı bu ara.bi de ya bu hamişlik olsun die korkuyom yani.doktorum gir dedi ama ben mikrop kaparım iltihap falan olur mazallah.ondan giremiyom.hava müsait olsa belki girerim ama bilmem.eşim girdi 3 4 kez güzel deniz bu sene diyo.ben sudan çıkmam normalde.denize hiç dayanamam,evime de 4 bina uzaklıktabebiş için herşeye değer.ama dimi????
bu arada benim halım beyazlı mecbur ayda 1 kez siliyom.yaz sonu yıkatmaya vercem..napim öle leş gibi olunca içim elvermedi.bi de dün yumurta çatalattık stersim gitsin diye verdim kendimi temizliğe...:dance::1hug:

kızlar bugün benim adet günüm ama tık yok bundan bi kaç gün öncesine kadar akıntılarım vardı heh tamam adet oluyom diyodum ama dünden beri akıntı falanda yok acaba bi test alayımmı

bence yap bakarsın vardır kandil kandil müjde almış olursun yosada dua edersin canım inşallah vardıryerimseniben

bence fortel testinden al. 15 ytl falansa tabi...

çünkü alıyoruz olmuyo bi daha al yine yap... en azından daha güvenilir olur...

ben dün sordum fortel i. 32 ytl dedi. ama içinde bide ertesi gün hapı da varmış. ondanmı o kadar pahalıydı acaba CADIARZU

bence yap bakarsın vardır kandil kandil müjde almış olursun yosada dua edersin canım inşallah vardıryerimseniben

ayy inş.canım ne mutlu olurum o zaman varya dünyalar benim olur.ama eczaneye gitmeye utanıyorum arık eczacıların hepsi beni tanıyo yinemiiii sen dicekler:çok üzgünüm:

benimde dündü 1 gün geçti bende yapsammıki bilmiyorum bu sefer bekliyim4 gün diyordum ama gaza geldim belki yapabilirim
maviş senin belirtilerin neler?

bizim sitede havuz var.
bazen giriyorum ben.
acaba sakıncalı mı?
girmesemmi?:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…