Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hoşgeldin canım... :1hug: bende eski sayılmam...

4 yıllık evliyim 1 ydır bebek istiyoruz...

bakalım inşallah... sen?

bende 2 yıllık evliyim ben de 1 aydır istiyorum ama az önce sana yazdığım cvp tada söylediğim gibi bu ay regl oldum.ama senin belirttiğin belirtilerde vAR GİBİ NEDERSİN OLABİLİR Mİ:uhm:

1-Mide bulantısı....... ARA ARA EVET AMA KUSMA YOK
2-Baş dönmesi........ ARA SIRA
3-Tansiyon düşmesi........ HİÇ BAKMADIM
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık..... VARDI
5-Kasıklarda batma yada sancı, ARA SIRA
6-Kirpiklerin karışması …... BAKMADIM
7-Bel ağrısı………… ARA SIRA
8-Akıntı artması........ VAR BEMBEYAZ Bİ AKINTI
9-Göğüslerde hassasiyet...... VAR
10-Göğüslerde şişme......... VAR
11-Göğüs uçlarının acıması………... EVET VAR!
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ..... ÇOK KOYU DEĞİL
13-Sık idrara çıkma……… ARTIK YOK
14-Uyku hali........ GEÇ YATIP ERKEN KALKTIĞIM İÇİN WAR:)
15-Halsizlik...... VAR AMA UYKUSUZLUKTAN SANIRIM
16-Ağızda kuruluk… YOK
17-Ağızda metal tadı hissetmek....... YOK
18-Dudakların fosur fosur olması..... YOK
19-Göz bebeklerinin büyümesi....... HİÇ DİKKAT ETMEDİM
20-İdrar kokusunda değişme..... VAR
21-Kokulara aşırı hassasiyet … YOK
22-Gazlı olmak …… VAR
23-Mide yanması........ VE ŞİŞKİNLİK WAR
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi YOK
25-Bel kalınlaşması…………YOK GİBİ AMA KİLO ALDIM:)
26-Adet gecikmesi....... 7 GÜN GECİKTİ AMA TESTTE SONUÇ YOK:)
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme..... YOK
28-Mide kazınması-çok acıkma...... HERGÜN DEĞİL AMA BAZEN VAR

bu belirtilerin çoğu aslında regl belirtilerinde de var. bu nedenle reglbelirtileriyle hamilelik belirtileri karıştırılıyor.

regl olduysan hamiş değilsindir.

hamiş olup da regl oldum diyenler vr. buna üstüne adet görme diyorlar. fakat bu normal bir regl gibi değilmiş.

az bir lekelenme şeklinde oluyormuş. bebek yerleşiyormuş yerine... öyle diyorlar...

aminnn toprak bugün çok önemlii çokk dua emeliyiz 5ya da 6 gece de dualar geri çevrilmezmiş bitaneside bu gece

arkadaşlar bu arada herkesin kandilini kutluyorum. inşallah herkese hayırlı olur. bu gece bol bol dua edelim.. birbirimize yaptığımız dualar daha çabuk kabul olur inşallah..

eğitimci arkadaşlar şuan tatildesini diye soruyorum diğer arkadaşlar işyerlerinde herhalde boş zamanlarınızı nasıl dolduruyorsunuz.konunun dışına çıktım ama inanın bu sitede olmasa çatlıycam sıkıntıdan eşimde çalıştığı için bir yere de çıkamıyoruz siz neler yapıyorsunuz

hımm duygusalcımm normalde (adet gecikmesinin 10. günü değil) diğer 10. günde kanda kesin belli oluyor..

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sizinle konuşmak birşeyler paylaşmak ki hepimiz aynı sorundan muzdaribiz inanın beni çok rahatlattı

Son adetim 28 mayis olmasi lazim 30 günde bir adet oluyorum 27 inde olmam lazimdi ama gelmedi ya ama eğer warsa net çikardi herhalde ya

temizlik ütü yemek alışveriş yapıyorum valla ben dinlenmeye hasret kalmışım canım çok yoğun bir yıl geçirdim biras tembellik yapmak istiyorum ayy okul açılınca yoğun tempo başlıyo nasılolsa keyfine bak canım hakettik:sm_cool:

duygusalcımm sen böyle deyince bende korkmaya başladımm. belki sen testi yaparken bi hata yapıyorsundur. dikkat ediyorsun değil mi?
ama iyice emin olmak için kesinlikle kan testi gerek, neden yaptırmıyorsun ki?

bende tembellik yapıyorum. :içelim:

seminer döneminde çok gezdik bi de arkadaşlarla...:teytey:

evde oturmak ve tembellik yapmak istiyorum artık..

zaten kolumu kaldırasım gelmiyo... kendimi çok yorgun hissediyorum...

hamişmiyim acaba

duygusalcımm sen böyle deyince bende korkmaya başladımm. belki sen testi yaparken bi hata yapıyorsundur. dikkat ediyorsun değil mi?
ama iyice emin olmak için kesinlikle kan testi gerek, neden yaptırmıyorsun ki?

yok cnm ya doğru yapıyorum ama ilk idrarla yapmadım iş yerinden çıkamıyorum birazda sonucu görmekten korkuyorum sanırımsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…