Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

istemiyorsa söyle arkadaşına bana versin biz yalvarıyoz olsun diye:roflol:

ay ne yapayım artık ben iki yıldır evliyim hiç hamile kalmadım sonra bundan 3 ay önce yumurtalıkta kist var dediler ve 2 ay korundum bu ay bıraktım yine yok şimdi bu ayda bekliyecem eğer adet olursam doğum kontrol hapına başlıyacam birde ben çok zayıfım hap belki kilo aldırır ne bileyim karışık işte

bendede çıktı cnm yumurtalık kisti iki yıl önce ama çok küçük herkeste oluo bu dedi dr ben doğum kontrol hapını kullanmadım ama adet düzensizliğimde olmadı çok en fazla bi kez 15 gün geckti o da çok strese girmiştim şimdi gayet düzgün oluodum ama sen şimdi yumurtalık kisti deyince belkide ondan geckti benimde

üstelik yumurtalık kistinin belirtileri aynı gebelik belirtisi gibiymiş adet gecikmesi sık sık wc ye çıkma karında ve kasıkta şişlik falan

önce şunu unutma ki idrar testi bu ve çok geç de çıkabiliyo...
ama bi ihtimal... hadi yap bakalım...

ewet bendeki yumurtalıkta olan polikist türü en son doktora gittiğimde hiç bişley yok dedi tertemiz dedi ne kist var ne de bir sorun sonra bende bıraktım hapı şimdi hala tık yok bu günler yumurtlama günlerim ne bileyim allah bilir gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…