Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba kızlar inşallah hamilesinizdir.duygucum semadan haberin var mı ne zamandır denkgelemiyorum.merak ettim.eğer girmiyorsa hiç bu kadar uzak kalmazdı buradan.

burdayım cicim ben hehe.tedavi bitti beklemedeyim progestan glukofen devam.20si yeni adet tarihim .bu ay hiç belirti aramıyom valla rahatım dinlemiyom kendimmi.bi de ben konu açtım ya genelde ordayım.klomen ya da gonafhane kullanıp hamişliğe uğraşanlar veya hamişler diye.oradayım genelde.bu arada sen nasılsın neler yapıyosunnnn durumun nedir?varmı ikizler için bi gelişmeee??????

kızlar sohbete kaçmışsınız ama ben oradan hiç zevk almıyorum.burada en azından bizbize oluyoruz.neyse ben kaçtım.sonra görüşürüz.

özlettin kendini.benim adet 6 gün önce gelmişti.yani umutlar diğer aya kaldı.ikiz haberini senden bekliyoruz artık.sıkı çalış ödevine.değerlerin yüksek çıksın:dance:

valla cicim yumurtayı geçen hafta çatlattık ama hala devam valla bu sıcakta zor ama olsun.devam hehe bakalım bu ay nolcak ben bıraktım fazla düşünmüyorum.olmazsa bi dahaki ay yumurta uyarıcı iğnelere geçicezzzzz

suzancım semacım hoş geldiniz

geldim yine ...
benim akıntım fazlalştı bu gün yarın olmassa artık var bişeyşedr diye düşünmeye başlarım gerçi cuma test yapacaz ..
bide ikimiz birden hamiş haberi veririz ne güzel olur:sm_cool:

suzancım semacım hoş geldiniz

geldim yine ...
benim akıntım fazlalştı bu gün yarın olmassa artık var bişeyşedr diye düşünmeye başlarım gerçi cuma test yapacaz ..

geldim yine ...

inşallahh sevilcim cumaya kadar olmazsak wardır artık bişiler ben artık aştım kendimi 13 gün:roflol:

gülüyorum kendime artık kaç gündür adet günümü bekledim adetim 13 gün geçti gidip kan testi yaptırmadım

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuç beta-hcgb 87.küsür çıktı yani hamilemiyim

aaayyyy :sm_cool:
tebrik ederim canımmm....:1hug:

büyük ihtimalle hamilesin... doktora göstermedinmi sonucu? genelde böyle durumlarda 2-3 gün sonra bi test daha yapalım sayı katlanırsa hamilesin diyolar... seninki çok yeni bi hamişlik olabilir sanımca... yaşasınnn:teytey:
darısı başımıza artık...

geldim cnm işten erken çıktım bugün biraz:) gidicem şimdi komşuya çağırdı bişi çıkmazsa denemekte fayda war
surrender hamilesin bencede Allah kucağına almayı nasip etsin

geldim cnm işten erken çıktım bugün biraz:) gidicem şimdi komşuya çağırdı bişi çıkmazsa denemekte fayda war
surrender hamilesin bencede Allah kucağına almayı nasip etsin

kuzum bu ne rahatlık... :roflol:
benim 13 gün geçecek ve ben bu kadar rahat olcam... amanınnn
azcık bi heyecan yap... git bir an önce öğren bizede müjdeyi ver inşallahhh:lepi:

anladım ben seni... çaktırmıyosun ama içten içe çok istiyosun...
değilsende fazla üzülmek istemiyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…