Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Belirtilerimiz çok benziyor cnm benimde 10 günden beri göğüs hassasiyeti yanma ve sol kasıkta ağrı var.
Canım kaç gün var adete hadi inşallahh yetiş banaa göğsün dolgunmu sıcakmı bide

Canım adetim 5 gün geçti benim aslında aşılamadan 9 gün sonra beta yaptırdım 1.4 tü.bugün 20. Gündü 12432 çıktı keseyide gördük şaşırdım valla
Ooo maşallah cnm Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim adete 2 gün var yumurtlamadan sonraki 12.günüm.erken gebelik testi yaptım 2.cizgiyi gördüm ama daha doktora gitmedim kesinleştiremedim işte.kac gün sonra gitsem kese gorunur

Canım akıntım yoğundu baya hatta son bir haftadır beyaz kıvamlı sürekli akıntı oldu peçete koydum hep hatta çoğu kez adetim başlıyo sandım
Benimkide yoğun ama sarımsı gbı bıde uzuyo anladn mı ne demek istedgımı

hoşbulduk teşekkür ederim valla 2 gün kaldı beklicez artık bakalım. allah isteyen herkese nasip etsin

ayy maşallah gebesin sen bir an önce doktora git:)) hayırlı olsun cnm çok sevindim ben de dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı yine de bi umut bekliyorum işte :)
Sağolasın cnm yarın gidip baktiraym HCG ye bakalım insallin vardır ya inanamıyorum :)

Merhaba arkadaslar bende gebe kalirsam belirtilerimi yazarim demistim ve çok sükur gebeyim.erken dönemde hiç bir belirtim olmadi asılama yaptirmistım ihtimal bile vermedim çünkü her ay daha çok gebelik belirtisi hissediyordum ne gogüslerimde,ne akıntımda ne kasık ağrımda anlayabilecegim hiç bir farklılık olmadı sadece bel ve sirt ağrım olmustu onuda ayakta kalmaya bağlamiştım belirtim yok diyerek umudunuzu kaybetmeyin rabbim isteyene nasip etsin ins.

Selam kizlar. Bnmde yumurtlamanin pesnden akintim basladi ve göğüslerimde şişti. Son 5 gündür kasiklarim baya agriyo. Adetime son 2 gün. Dün dayanamayip idrar testi yaptim 2. Cizgi cok silik çıktı gölge gbi. Ve birde ayiptir soylemesi sanki önden baloncuk cikiyor osuruyor gbi hissediyorum. Hayirlisi bakalim

2 ay once düşük yaptm onda da ayni belirtileri yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…