Canım kaç gün var adete hadi inşallahh yetiş banaa göğsün dolgunmu sıcakmı bideBelirtilerimiz çok benziyor cnm benimde 10 günden beri göğüs hassasiyeti yanma ve sol kasıkta ağrı var.
Canım adetim 5 gün geçti benim aslında aşılamadan 9 gün sonra beta yaptırdım 1.4 tü.bugün 20. Gündü 12432 çıktı keseyide gördük şaşırdım vallaİnsallah cnm ya senin adet gunun gecmismiydi HCG mi yaptirdin kaç çıktı?
Canım akıntım yoğundu baya hatta son bir haftadır beyaz kıvamlı sürekli akıntı oldu peçete koydum hep hatta çoğu kez adetim başlıyo sandımAkıntın nasıldı peki
Ooo maşallah cnm Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim adete 2 gün var yumurtlamadan sonraki 12.günüm.erken gebelik testi yaptım 2.cizgiyi gördüm ama daha doktora gitmedim kesinleştiremedim işte.kac gün sonra gitsem kese gorunurCanım adetim 5 gün geçti benim aslında aşılamadan 9 gün sonra beta yaptırdım 1.4 tü.bugün 20. Gündü 12432 çıktı keseyide gördük şaşırdım valla
Benimkide yoğun ama sarımsı gbı bıde uzuyo anladn mı ne demek istedgımıCanım akıntım yoğundu baya hatta son bir haftadır beyaz kıvamlı sürekli akıntı oldu peçete koydum hep hatta çoğu kez adetim başlıyo sandım
hoşbulduk teşekkür ederim valla 2 gün kaldı beklicez artık bakalım. allah isteyen herkese nasip etsinHoşgeldın öncelıkle rabbım gonlune gore versın . testı cok erken yapmişsn adet gecıkmeden once kanda bellı olur ama ıdrarda olmaz bıraz beklemenı tavsıye ederım bıde hamılesındır dıye dıyemem umıtlendrmıiş olurum . belırtıler pskolojıkde olabılıyor ama tabı sen kendını daha ıyı bılırsın yınede beklemekte fayda var
Benimde 2 var cnm bekleyelim bakalım :)hoşbulduk teşekkür ederim valla 2 gün kaldı beklicez artık bakalım. allah isteyen herkese nasip etsin
birlikte bekleyelim o zaman :) sen test yaptın mı cnmBenimde 2 var cnm bekleyelim bakalım :)
ayy maşallah gebesin sen bir an önce doktora git:)) hayırlı olsun cnm çok sevindim ben de dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı yine de bi umut bekliyorum işte :)Evet erken gebelik testi yaptımEki Görüntüle 2123274
Sağolasın cnm yarın gidip baktiraym HCG ye bakalım insallin vardır ya inanamıyorum :)ayy maşallah gebesin sen bir an önce doktora git:)) hayırlı olsun cnm çok sevindim ben de dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı yine de bi umut bekliyorum işte :)
Aminn canimhoşbulduk teşekkür ederim valla 2 gün kaldı beklicez artık bakalım. allah isteyen herkese nasip etsin
Banada haber ver durumunu canım
Hadi ya hayırlısı olsun canım skma canınıdün bütün gün çok mutluydum canım ama akşam anavatan yine kan ağladı
walla sanırım bünyem alıştı bu ay hiç ağlamadım çok şükürrrHadi ya hayırlısı olsun canım skma canını
sende durumlar nasıl?Hadi ya hayırlısı olsun canım skma canını
Benım yarın. Şuan bel agrım ve karın agrım var ggslerımde hiç bi belirtı yok uykuluyum sureklisende durumlar nasıl?
Aglama canım ne kadardır denıyorsun .walla sanırım bünyem alıştı bu ay hiç ağlamadım çok şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?