Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar adetime 4 gun var bel kasik agrim cok şiddetli gunlerdir dayanamadim bugun gebelik testi yaptim ilk defa.negatif cikti ilac tedavisi oldum acaba testler yaniltabilirmi kullanan bilen varsa yardimci olurmu bana

Kizlar adetime 4 gun var bel kasik agrim cok şiddetli gunlerdir dayanamadim bugun gebelik testi yaptim ilk defa.negatif cikti ilac tedavisi oldum acaba testler yaniltabilirmi kullanan bilen varsa yardimci olurmu bana
Erken gibi idrar testı için

Kan verme imkanin varsa kan ver yada bıraz daha bekle derım

26 şubatta yumurtalam testi pozitifti. 26 27 şubatta çalıştık. 2 gün sonra 1 martta doktora gitmiştim hatta çatlama olmuş diye sıvıyı da göstermişti. ) 9 mart cuma günü (adetimin ilk gününden 29 gün sonra) kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. Şimdi son adetten 32. günden gidiyorum halen regl olmadım. bugün sağ kasıkta batma önceki gece sancı filan oldu. biraz midem bulanıyor ama çok soslu bir spagwetti yedim ondandır belkide. tekrar kan testi yaptırıp negtif çıkarsa hiç ümitlenmemeli mi

28.gun mu adet oluyrsun canm eger oyleysr 32.gnde kanda cıkması gerekır hamıleysen

Ne yazık ki düzenli adet olmuyorum cnm. En erken 28... bazen 29 bazen 30 34 olduğu bile var. kan testi yatprıdım sürekli online internetten sonuç bakıyorum görülmüyor. üniversite hastanesinde yaptırdım 12 gibiydi. çıkmadı beklemedeyim.

28.gun mu adet oluyrsun canm eger oyleysr 32.gnde kanda cıkması gerekır hamıleysen

Z
tamam canım duzensız olması kotymus ya sonucunu bızımlede paylaş olur mu

Mrb arkadaşlar adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama sol kasigimda ağrı var tedirginim sizce ne yapmalıyım??
Canım hiç tedirgin olma öncelikle İnşallah hamilesindir bende bugün öğrendim hamile olduğumu benimde sağ kasığımda damarım kabarmışcasına hafif şişlik ve ağrı batma vardı bence bu iyi bişey

Selam kızlar
Bende bugün çok şükür hamile olduğumu öğrendim.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Belirtilerimi yazıyım belki yararlı olur

Göğüslerde hiç inmeyen şişlik,hassasiyet ve aşırı sıcaklık
Özellikle son 1 haftadır öğleden sonraları sürekli uyuklama..
Ateş basması ve özellikle beni çok zorlayan nefes darlığı ve hazımsızlıktı..

Hayırlı olsun canim Bize de duâ et kuzum

Akıntın nasıldı peki

İnsallah cnm ya senin adet gunun gecmismiydi HCG mi yaptirdin kaç çıktı?

Belirtilerimiz çok benziyor cnm benimde 10 günden beri göğüs hassasiyeti yanma ve sol kasıkta ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…