Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar merhaba 6+4 olduk biz bugün. Ama su içince bile rahatsız olmaya başladım ağzımda acı bi tat bırakıyor. Her sabah normalde süt ve yumurta tüketirdim şimdi bu yiyeceklerden tiksiniyorum. Bu besinler benim için çok önemli ne yapmalıyım sizce

Kan vermiştim ve gatıf cıktı bugun 7.gun ama hala hasta olmadım offf

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 26 yaşındayım 6 aylık evliyim ve bebek istiyoruz bunca senedir günü gününe gelen adetim 3 aydır hep 3-4 gün gecikiyordu bu ayda 13 gün gecikti doktora gittim beğenelim gözükmüyor ama kan testi yapalım dedi yaptı ve sonuç negatif çıktı
Pek fazla gebelik belirtim yok ama kendimi gebe gibi hissediyorum belki psikolojik olarak fakat çalıştığımdan dolayı onu düşünmüyorum bile acaba tekrardan kan teri yaptırsam mı geç döllenme olabilir mi? Yoksa diğer adet günümü mü beklemeliyim lütfen yardımcı olun böyle olup sonrasında hamile kalanlar var mı?

Normalde 13 gn gecıkmeyle kanda cıknası lazım baska bısey mı engl oluyr acaba adet olmanıza istersenz bı idrar testı ypın

sen cok takinti yapmissin bunun yuzunden cocuk sahibi bile olamazsin zamana birak yeri vakti zamani var elbet stres yapma
Bn ççugn olmamasına cok taklmıyorum kı zaten kzım vr daha 1.5 ysnda bn hamıle olmayıp bıde adet olmdgma takılıyrum

Kızlar merhaba adetime 9 gün var. Bu ay ek olarak klomen kullandık ve yumurtamda kendiliğinden çatladı iğneye gerek kalmadan. Acaba 9 gün kala kan testinde belli olur mu ? Belli başlı bi belirtide yok açıkçası kendi kendime buluyorum bi şeyler burdan okudukça. Sanırım psikolojik onlarda. Ama bu 9 gün nasıl geçer bilmiyorum

Biraz daha bekle istersen bende öyle sağlık ocagindan geri döndüm varsa belki belli olmayacak diye şimdi 4 günüm kaldı inşallah olmam da hemen kan testin de öğrenirim sende öyle olursun inşallah

Bende hep psikolojik mi diyorum ama bel ağrım geçmedi gitti kasiklarima da vruuyo arada sen ne belirtiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…