- 14 Mart 2018
- 12
- 4
- 1
- 33
Resim yok canımKizlar test 10 dk icinde boyle oldu adetime 3 gun var sizce???
Ayy evet resim yukleyemiyorm yuklenmiiyoResim yok canım
hayirlisi uzme kendini tatlimKan vermiştim ve gatıf cıktı bugun 7.gun ama hala hasta olmadım offf
sen cok takinti yapmissin bunun yuzunden cocuk sahibi bile olamazsin zamana birak yeri vakti zamani var elbet stres yapmaKan vermiştim ve gatıf cıktı bugun 7.gun ama hala hasta olmadım offf
Normalde 13 gn gecıkmeyle kanda cıknası lazım baska bısey mı engl oluyr acaba adet olmanıza istersenz bı idrar testı ypınArkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 26 yaşındayım 6 aylık evliyim ve bebek istiyoruz bunca senedir günü gününe gelen adetim 3 aydır hep 3-4 gün gecikiyordu bu ayda 13 gün gecikti doktora gittim beğenelim gözükmüyor ama kan testi yapalım dedi yaptı ve sonuç negatif çıktı
Pek fazla gebelik belirtim yok ama kendimi gebe gibi hissediyorum belki psikolojik olarak fakat çalıştığımdan dolayı onu düşünmüyorum bile acaba tekrardan kan teri yaptırsam mı geç döllenme olabilir mi? Yoksa diğer adet günümü mü beklemeliyim lütfen yardımcı olun böyle olup sonrasında hamile kalanlar var mı?
Bn ççugn olmamasına cok taklmıyorum kı zaten kzım vr daha 1.5 ysnda bn hamıle olmayıp bıde adet olmdgma takılıyrumsen cok takinti yapmissin bunun yuzunden cocuk sahibi bile olamazsin zamana birak yeri vakti zamani var elbet stres yapma
Doktor hiç bir problem gözükmüyor dedi hem hormon testide yaptıNormalde 13 gn gecıkmeyle kanda cıknası lazım baska bısey mı engl oluyr acaba adet olmanıza istersenz bı idrar testı ypın
Neden acaba şimdi kaç gun gecmış oluyor adetınDoktor hiç bir problem gözükmüyor dedi hem hormon testide yaptı
Adet oldum ama 5 gün sürerken 2 günde bıraktım beniNeden acaba şimdi kaç gun gecmış oluyor adetın
Hmm bazen bende de öyle oluyor ilaç falan kullandysan etkılemştr belkıAdet oldum ama 5 gün sürerken 2 günde bıraktım beni
Hayırlısı olsun bakalımBi tek D vitamini kullandım sanırım öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?