Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ya bencede o kadar doğru konuşsunuz ki bende dün test negatif çakınca çok hastaydım bi tane ilaç içtim zaten suan rahatım artık ne zaman isterse öyle olsun ama doktora son kez gideceğim adetimin 3. Günü

Kızlar merhaba.
Şuanda 5+4 haftalık hamileyim. Ve yaşadığınız aynı şeyleri yaşadım. Hatta bende prolaktin yüksekliği bile çıkmıştı doktor bundan dolayı hamile kalman zor olabilir dedi.
2 ay da onu taktım kafama ağladım gezdim durdum.
Bayramdan sonra ovulasyon testi yaptım ve ovulasyon testi yaparkende hiç birşey düşünmedim olur mu olmaz mı diye.
28 29 da yumurtlama gördüm 30 nisan da çatlama oldu. Bende 27 28 30 ve 1 mayısı değerlendirdim. O ilişkileri de çocuk yapmak için yapmadım diyebilirim yani ilişkide bile aklımda çocuk yoktu çok şükür oldu ki prolaktin için ilaç kullanmaya gerek kalmadan oldu. bundan sonra nasıl devam eder bilmiyorum ama sizde hiç bir şekilde stres yapmayın ben çok yaptım ve hepte kendime yaptım hem kendimi hem eşimi yıprattım durdum. Eğer denemediyseniz ovulasyonla da deneyebilirsiniz. Oda işe yarıyor baya. İnşallah ikinizde hayırlı zamanda güzek haberler alırsınız dualarım sizinle

Proklatin kaçtı hormon değerlerinizi sırayls söyler misiniz acaba

Proklatin yüksekliğiyle kaçıncı ayda hamile kaldınız

Ovülasyon denedim bu ay yine denicem insallah canim

kızlar selam adetime 6 gün var. Bir kaç gündür vücut ısım 37 nin altına düşmedi yüzümden kulaklarımdan ve gözlerimden ateş çıkıyor gibi. Krem kıvamlı 2 kez akıntı oldu. Ara ara yoklayan baş ağrısı. 7 gün kala hızlı test yaptım ama çıkmadı tabi. Kasıkta ara ara seyirme bide karnımda değişik bir his oluyor. 2 gün mide yanmam çok oldu. Erken gebelik belirtilerinde bunları yaşayan var mı

Aradan yıllar geçti hamile kaldınız mı bu yazıdan sonra ynısı ben de de var akıntı dışında. Ğöğsüm uzun zamandır ağrımıyordu şimdi inanılmaz derecede ağrıyor karnım kasıklarım ve uykusuzluk. Adetine 4 gün var ve buaralar adetim bir 4 gün gecikti bir 2 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…