Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Stresten olamıyoruz sanırım ya benim ya dün gece başlardı ya sabah 7 8 gibi stres geciktiriyor galiba nasip artık regl olursakta
Evet benimde ssbah olurdu, ve normalde regl günümden 1, 2 gün önce lekelenme olurdu her zaman bu sefer oda olmadı hicbir şey anlamadım. Eğer hamile değilsek adet gecikmez umarım düzenimiz bozulmaz

Evet benimde ssbah olurdu, ve normalde regl günümden 1, 2 gün önce lekelenme olurdu her zaman bu sefer oda olmadı hicbir şey anlamadım. Eğer hamile değilsek adet gecikmez umarım düzenimiz bozulmaz
İnşallah canım nasipte varsa gebeyizdir yoksada regl olur onumuzdeki aylara bakarız gelen giden yok hala hayırlısı

İnşallah canım nasipte varsa gebeyizdir yoksada regl olur onumuzdeki aylara bakarız gelen giden yok hala hayırlısı
Amin canım. Bugün ağrım falanda yok adet olacak gibi değilim gayet iyiyim sadece yorgun hissediyorum

Yanı öyle Bakalım umarım vardır
Kusura bakmayın şimdiden kızlar kahverengi gibi yapışkan bı akıntı geldi böyle bısiy yaşayan varmı adet öncesi gelirmi bugün regl günüm daha önce hiç olmadı ama

Eklentiler

• 1738490639465410939349664374097.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 91
Ben adetten sonra ilişki yaşamıştım adetime daha var o yüzden ilişki üzerinden 11 gün geçti kasıklarda ağrı göğüs ucu sızı var adet olcakmiş gibi ağrım var
Merhaba bende aynı sizin durumdayım kaşık agrim bel ağrısı ve akıntı var ben direk gidip kan verdim sonucu 1.2 çıktı sonra bir daha verdim yine sonuç 1.2 çıktı sizce ne yapmalıyım ağrı halen var ilaç içmeye de cesaret edemedim

Bende aynı durumdayım ilk bebeğimdeki belirtileri yaşıyorum adet geçmesini beklicem mecbur hafta içi prod yada awox marka ile denicem

Bende aynı durumdayım ilk bebeğimdeki belirtileri yaşıyorum adet geçmesini beklicem mecbur hafta içi prod yada awox marka ile denicem
Kızlar baştan anlatıcam kasık ağrısından duramıyorum
12 Ocak adet başlandı
17 Ocak bitti
20 21 korunmasız ilişki
İlişki üzerinden 13 gün geçti
testler pozitif markası daysdoctor kan verdim bugün yok
Geç döllenme olsa beş gün de oluyor diyorlar 25 Ocak 26 Ocak yani varsa eğer bir haftalık vardır
Adetime daha var ama kasık ağrım fazla ve göğüs hassasiyetim çok var sık idrara çıkma var
İlk bebeğimdeki belirtileri yaşıyorum
Belirtisi aynı olan varmı sonradan kanda pozitif gören

Eklentiler

• IMG_4481.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_4478.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4480.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 80
Kusura bakmayın şimdiden kızlar kahverengi gibi yapışkan bı akıntı geldi böyle bısiy yaşayan varmı adet öncesi gelirmi bugün regl günüm daha önce hiç olmadı ama
Merhaba geçen ay bir gün once aksam bu tarz geldi sabahına regl oldum ama umarım yerleşmedir senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…