- 31 Ocak 2025
- 715
- 199
- 18
- 26
İnşallah hamissindir ya test yapacakmissin galiba sabah hayırlı haberlerini bekliyormBenimde sarı akıntı var, adet olacak gibi ağrım var ve ağzımda bir tatsızlık var hicbir şeyden tat alamiyorum anlamadım gitti
Test yaptım negatifİnşallah hamissindir ya test yapacakmissin galiba sabah hayırlı haberlerini bekliyorm
Benimde regl günüm beklemedeyim
Ben bugün baktım da yanlış saydım sanırım günleri. Bu gün regl olmam gerekiyor benimdeİnşallah hamissindir ya test yapacakmissin galiba sabah hayırlı haberlerini bekliyorm
Benimde regl günüm beklemedeyim
Sağlık olsun canım önümüzdeki ay Allah nasip eder inşallah üzme kendiniTest yaptım negatif
Stresten olamıyoruz sanırım ya benim ya dün gece başlardı ya sabah 7 8 gibi stres geciktiriyor galiba nasip artık regl olursaktaBen bugün baktım da yanlış saydım sanırım günleri. Bu gün regl olmam gerekiyor benimde
Evet benimde ssbah olurdu, ve normalde regl günümden 1, 2 gün önce lekelenme olurdu her zaman bu sefer oda olmadı hicbir şey anlamadım. Eğer hamile değilsek adet gecikmez umarım düzenimiz bozulmazStresten olamıyoruz sanırım ya benim ya dün gece başlardı ya sabah 7 8 gibi stres geciktiriyor galiba nasip artık regl olursakta
Artik bıraktım ya test falan da yapmayacağım akışında olmalı demek kiSağlık olsun canım önümüzdeki ay Allah nasip eder inşallah üzme kendiniregl gününe kaç gün var
İnşallah canım nasipte varsa gebeyizdir yoksada regl olur onumuzdeki aylara bakarız gelen giden yok hala hayırlısıEvet benimde ssbah olurdu, ve normalde regl günümden 1, 2 gün önce lekelenme olurdu her zaman bu sefer oda olmadı hicbir şey anlamadım. Eğer hamile değilsek adet gecikmez umarım düzenimiz bozulmaz
Amin canım. Bugün ağrım falanda yok adet olacak gibi değilim gayet iyiyim sadece yorgun hissediyorumİnşallah canım nasipte varsa gebeyizdir yoksada regl olur onumuzdeki aylara bakarız gelen giden yok hala hayırlısı
Olmazsın belkide canım benim var ara ara vuruyor agriAmin canım. Bugün ağrım falanda yok adet olacak gibi değilim gayet iyiyim sadece yorgun hissediyorum
Yanı öyle Bakalım umarım vardırOlmazsın belkide canım benim var ara ara vuruyor agri
İnşallah canımYanı öyle Bakalım umarım vardır
Kusura bakmayın şimdiden kızlar kahverengi gibi yapışkan bı akıntı geldi böyle bısiy yaşayan varmı adet öncesi gelirmi bugün regl günüm daha önce hiç olmadı amaYanı öyle Bakalım umarım vardır
Regl oldum galiba ben ya akıntı ile lekelenme geldi sildigimdeKusura bakmayın şimdiden kızlar kahverengi gibi yapışkan bı akıntı geldi böyle bısiy yaşayan varmı adet öncesi gelirmi bugün regl günüm daha önce hiç olmadı ama
Merhaba bende aynı sizin durumdayım kaşık agrim bel ağrısı ve akıntı var ben direk gidip kan verdim sonucu 1.2 çıktı sonra bir daha verdim yine sonuç 1.2 çıktı sizce ne yapmalıyım ağrı halen var ilaç içmeye de cesaret edemedimBen adetten sonra ilişki yaşamıştım adetime daha var o yüzden ilişki üzerinden 11 gün geçti kasıklarda ağrı göğüs ucu sızı var adet olcakmiş gibi ağrım var
Bende aynı durumdayım ilk bebeğimdeki belirtileri yaşıyorum adet geçmesini beklicem mecbur hafta içi prod yada awox marka ile denicemMerhaba bende aynı sizin durumdayım kaşık agrim bel ağrısı ve akıntı var ben direk gidip kan verdim sonucu 1.2 çıktı sonra bir daha verdim yine sonuç 1.2 çıktı sizce ne yapmalıyım ağrı halen var ilaç içmeye de cesaret edemedim
Kızlar baştan anlatıcam kasık ağrısından duramıyorumBende aynı durumdayım ilk bebeğimdeki belirtileri yaşıyorum adet geçmesini beklicem mecbur hafta içi prod yada awox marka ile denicem
Canım ne durumdasın kesin regl oldun mu? Bende hâlâ birsey yokRegl oldum galiba ben ya akıntı ile lekelenme geldi sildigimde
Merhaba geçen ay bir gün once aksam bu tarz geldi sabahına regl oldum ama umarım yerleşmedir seninKusura bakmayın şimdiden kızlar kahverengi gibi yapışkan bı akıntı geldi böyle bısiy yaşayan varmı adet öncesi gelirmi bugün regl günüm daha önce hiç olmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?